Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 78 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Stuck in a moment
Заради един тъп меч и егото на Иво, баща му почина. Сега нещата станаха лични повече от всякога.
Зарадвах се много на Чочо. Изглежда добре и за мое учудване му разбрах всичко. Laughing Laughing Laughing

Иво ли е пуснал сигнала на СОТ?

Впрочем и при нас детето не спи и когато има някакви по-гадни сцени превключваме канала.

# 721
Заради един тъп меч и егото на Иво, баща му почина. Сега нещата станаха лични повече от всякога.
Зарадвах се много на Чочо. Изглежда добре и за мое учудване му разбрах всичко. Laughing Laughing Laughing

Иво ли е пуснал сигнала на СОТ?

Впрочем и при нас детето не спи и когато има някакви по-гадни сцени превключваме канала.

Ми Иво трябва да е! Няма кой друг да е, пък и точно преди това Джаро го ядоса.

# 722
към края на темата сме, утре вечерта ще пусна новата  Peace

# 723
И аз сега си изгледах на спокойствие серийката. Ами Иво ги е викнал сотаджиите, кой друг. Джаро няма да се занимава с дребни интрижки и да поставя на риск получаването на меча си. Не можах да разбера съвсем майката на Иво, какво иска от Съни. Много сложно стана нещо.

# 724
Хоп цоп и аз да коментирам любимия сериал.

Много силен последен епизод, с нетърпение чакам следващия.

А защо казвате, че бащата на Мартин е умрял, нали сотаджиите го пребиха, после аз ли нещо съмизпуснала?  Rolling Eyes

# 725
Така каза Джаро. Не са ни го показвали умрял.

# 726
Но съгласете се, че тази серия игра много добре Мартин. Все повече задобрява. Нищо общо с декламирането в първия сезон.

Абсурд, милия  Laughing
Декламира си с пълна сила, не ми се струва и на йота да се е поотпуснал, а колко време вече мина, тягостно ми беше чак да го гледам - а трябваше, все пак не ми се изупускаше. Беше тотално като глътнал бастун, а цялата серия беше пълна с напрегнати ситуаци.. Просто.. явно в сериала са очаквали да се "разгърне", но сега просто го носят на раменете си.
Но и с играта на Марто, серията пак си беше доста добра, съгласна съм с вас. Всеки път им се радвам.

За Николов и на мен ми е съмнително. Така бързо стана някакси, направо го претупаха... не знам, ще я видим тая работа..

Бащата на Мартин.. Кофти да, но така сякаш си изкупи греховете, които беше трупал през целия съзнателен живот на сина си. Хубав момент, усетих го... А наистина понякога - предполагам често -  така става в живота, защото хотрата сме ужасно племе - заради прищевките на богати, мрат обикновени хора като мухи, без никой да трепне после.

# 727
  • София
Да не се окаже и Иво под прикритие?

# 728
  • Бургас
Да не се окаже и Иво под прикритие?

Чак пък толкова ... едва ли...

# 729
Изобщо не ме дразни играта на Мартин, не знам какво толкова искате (някои, де) от него. Той просто така си говори, не е емоционална натура и толкова. Пример за дразнеща игра в други сериали мога да дам ( Бубето от СД, Стефанакова от СЧР Simple Smile, хайде спестих имената на актрисите).

# 730
от ФБ:

Под Прикритие

Искате ли да се снимате в любимия ви сериал... елате на 23.12 / този петък/ в СИН СИТИ /бул. Христо Ботрев, 61/. Снимките ще се проведат от 10:00 до 17:00 часа....бъдете облечени и гримирани като за дискотека. Очакваме мъже и жени от 22г до 40г. Записвания и повече инфо на podprikritie@sia.bg.
 Моля, на podprikritie@sia.bg, оставете и телефон за контакт!

# 731
Изобщо не ме дразни играта на Мартин, не знам какво толкова искате (някои, де) от него. Той просто така си говори, не е емоционална натура и толкова. Пример за дразнеща игра в други сериали мога да дам ( Бубето от СД, Стефанакова от СЧР Simple Smile, хайде спестих имената на актрисите).

Simple Smile
Аз нищо не искам, даже ми е симпатичен, но не може да се сравнява с класните, за жалост. Но се търпи, поне за мен.
Но виж за Бубето си напълно права - там положението е просто трагедия, тя наистина трудно се трае Wink

# 732
Ще ги настигнем, че ще ги и минем. Grinning Аз гледам всички български сериали /звучи все едно са хиляди Laughing/ и ги подреждам: Под прикритие, Стъклен дом, Столичани в повече, Забранена любов. Надявам се филмът да се оцени, а било то и след време. Heart Eyes
И аз гледам всичките български сериали, но под прикритие направо изкърти. Много добре се получава сериала

# 733

Ясно, мерси и жалко  Cry
Може би така се опитват да дадат на Мартин истинска причина да се бори срещу Джаро и малко да го нахъсат, като е на лична основа е друго!

# 734

Ясно, мерси и жалко  Cry
Може би така се опитват да дадат на Мартин истинска причина да се бори срещу Джаро и малко да го нахъсат, като е на лична основа е друго!

Главният виновник за смъртта на бащата на Мартин всъщност е Иво, така че се заформят бурни емоции между двамата - заради Съни, сега смъртта на бащата.

Общи условия

Активация на акаунт