Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 904
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Аз я пропуснах серията, ще чакам сега да я качат, че нямам търпение да видя какво става!
Има го в DMCA-removal-from-Google и вече е свален 14807 пъти+ 3686 пъти(от 2 торента) newsm74

# 706
Цоп и аз тука. Сега я гледах серията. Май и на Коледа ще има епизод ама ще го гледам със закъснение. Много яка беше. Гадно ми е за героя на Ивайло Христов, много е добър този актьор и това е. Мартин май този път се ядоса сериозно. Заради един тъп меч и егото на Иво, баща му почина. Сега нещата станаха лични повече от всякога.
Зарадвах се много на Чочо. Изглежда добре и за мое учудване му разбрах всичко. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 00:39 от Malko_Slance

# 707
Да ви следя Peace

# 708
Копирано от фейсбук Peace

Под Прикритие
Утре, 19 декември, може да се срещнете, снимате и вземете автографи от Мартин, Косъма и Тишо и Ники - близнаците....от 17:30 до 18:30 в къщата на БНТ на Коледното градче пред народния театър....

Hug Hug Hug

# 709
# 710
  • София
Леле,докато вземат тоя ритон,сърцето ми щеше да изкочи,егати напрежението!
Не очаквах,че така ще се развият нещата с Николов!
Отново прекрасна серия,супер!
Оформя се няква вражда между Иво и Джаро,интересно ми е какво ще се случи там!

# 711
 Добро утро и от мен! Поздрав Peace http://www.youtube.com/watch?v=MB7z91ICcnc&feature=related   
Копирано от в. "Телеграф": Радина Кърджилова призна, че се готви за сватба с гаджето си Деян Донков. Радина каза пред "Нека говорят", че Д. Донков за нея е мъжът с главно М. Цялото предаване можете да гледате в сайта на БТВ.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 10:38 от iro-kai

# 712
Страстите между Иво и Мартин съвсем се разгорещиха.
Незнам за вас, ама мен Джаро със всяка серия ме дразни все повече и повече и хич няма да ми е тъжно, ако вземат да го ликвидират./ Добре де, то това няма как да стане, че тогава сигурно ще свърши сериала, ама поне да му се случи нещо и да слезе малко на земята, че се взема за Бог той нещо./
Майката на Иво напада Съни и от нейна гледна точка си е прва, той и е дете, пък и не знае истината. Но пък според мен и Съни си е права.

# 713
Страстите между Иво и Мартин съвсем се разгорещиха.
Незнам за вас, ама мен Джаро със всяка серия ме дразни все повече и повече и хич няма да ми е тъжно, ако вземат да го ликвидират./ Добре де, то това няма как да стане, че тогава сигурно ще свърши сериала, ама поне да му се случи нещо и да слезе малко на земята, че се взема за Бог той нещо./
Майката на Иво напада Съни и от нейна гледна точка си е прва, той и е дете, пък и не знае истината. Но пък според мен и Съни си е права.

Те и двете са си прави за себе си. Проблема е, че Иво лъже майка си. Тя Съни добре, че се спря ама сега тя излезе виновна. Връзката между Иво и Съни се задълбочава и предвиждам скоро да се случи нещо там.

# 714
А какво стана с  Христо Мутафчиев? Замина ли за някъде?

# 715
Не знам дали защото предварително го прочетох   Sunglasses  или май наистина и аз забелязах, че в тази серия Мартинчо много добре игра! И от Съни съм доволна.
Николов много бързо го умряха, можеше да има доста развитие по тази линия. И бащата на Мартин не трябваше да умира...
Косъма - голям продуцент!  Sunglasses

# 716
И аз си мисля,че Николов не е съвсем умрял,защото на погребението не го показаха.Предполагам,че са го скрили от Тайните служби понеже вече стана доста напечено за него около Джаро(поне се надявам да е така).
На мен лично Джаро ми харесва да е такъв-гаден мръсник-иначе егати  мафиота ще е ако се разнежи.

# 717
  • Бургас
Случайно да знаете защо последната серия я няма тук: http://www.podprikritie.bg/episodes   ???

# 718
Случайно да знаете защо последната серия я няма тук: http://www.podprikritie.bg/episodes   ???

http://под-прикритие.com/

# 719
Бравоооо!!! Страхотен епизод!  newsm74

Общи условия

Активация на акаунт