Пазаруване от френски сайтове

• 63 940
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
ААААААА, я пак погледнете!
Щото в моя още неотрязан акаунт сега се появиха нови поръчки - и странното е, че в Resume са три, а в Vos commandes излизат 7 - някои са отказани, някои не (включително и моятоа си, която вчера изгубих)

Има ли поръчка с радио? Търся загубена поръчка с радио.....Който я намери да се обади.....Машината за мляко май дойде при мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green........

# 211
При мен все още всичко е ок и нямам чужди поръчки... Peace

Връзкарка! Mr. Green

ААААААА, я пак погледнете!
Щото в моя още неотрязан акаунт сега се появиха нови поръчки - и странното е, че в Resume са три, а в Vos commandes излизат 7 - някои са отказани, някои не (включително и моятоа си, която вчера изгубих)

Има ли поръчка с радио? Търся загубена поръчка с радио.....Който я намери да се обади.....Машината за мляко май дойде при мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green........

Поръчка с това ETOLE BRODEE FRAMBOISE и подарък Весте от 09.08 е при мен - на втора стъпка е Simple Smile
Пак от 09.08 поръчка с  ETOLE BRODEE FRAMBOISE и PARURE DE LIT е отказана
От 08.08 поръчка с TAPIS BAI PECHE, FROMAGERE YAOURTIERE и SERVICE à CAFE - отказана
От 04.08 - с чорапогащници - отказана
От 03.08 - моя - доставена! Simple Smile Simple Smile
От 02.08 - на мама Цоцоланка - отказана
Няма радио....

# 212
  • Пловдив
 Joy Ама ега ти купона спретнахте момичета.Тия ще луднат с нас.На път сте да ги накарате да платят за нова програма на сайта . Joy

# 213
Поръчка с това ETOLE BRODEE FRAMBOISE и подарък Весте от 09.08 е при мен - на втора стъпка е Simple Smile
Пак от 09.08 поръчка с  ETOLE BRODEE FRAMBOISE и PARURE DE LIT е отказана
От 08.08 поръчка с TAPIS BAI PECHE, FROMAGERE YAOURTIERE и SERVICE а CAFE - отказана
От 04.08 - с чорапогащници - отказана
От 03.08 - моя - доставена! Simple Smile Simple Smile
От 02.08 - на мама Цоцоланка - отказана
Няма радио....

Това е моята кошница ooooh!........

# 214

Joy Ох, колегите ще ме помислят за хахо, сама си се смея пред компа....Докога ще си менкаме с тебе поръчките.  Laughing

# 215
Преди малко вземах пратка от Еконт (със Смарт) - от Brandalley.
Обувки за 0 евро+доставка - наистина естествена кожа, модернички
И халат за мъжО за 0 евро+доставка - хубов, наситен цвят, дебел плат.

Мерси Ева за код с кой споделях  bouquet

# 216
  • София
Моята сага с Даксон продължава.

Днес си изтеглиха пари за поръчка ,която мистериозно изчезна.

Ще помоля някой да провери дали случайно тези неща са  при него  и да ми пише :

http://prikachi.com/images/38/3680038j.png

Писах  на превозвачът ,че очаквам тази поръчка да е на чуждо име ,но с моят клиентски № и моят № на поръчка.Така мисля ,че поръчката ще може да бъде открита и няма да може да се злоупотреби с чужда поръчка.

# 217
Обичам го този Yves Rocher!  Heart Eyes Ей така се зарибяват шаранчета като мен  Laughing Имам вече два парфюма- подарък от хартиените оферти- Comme une evidence и Voile d'ambre.  Party И са много бързи в изпълнението на поръчките!

# 218
  • София
Да споделя, че в Тати има евтинки раници за ученици - http://img.tati.fr/news/nl_sac_trousse_20110812/index.html
Имаше и код за БД, май, но не го помня, ако някой иска да пуска, да свирка, ще го потърся.  Peace

От известно време гледам какви хубави и не толкова скъпи сутиени има в Бялата порта , но все ми се ще да се намалят максимално, та под 10 евро да излезе поръчката... Mr. Green Някъде по-напред бях давала код за едни чанти с "крокодилски" мотиви, розови... ето им снимката:

Ето и кода:

500035
- Ensemble de sac esprit croco "lеzard"/Le maxi sac+la sac a main+pochette au choix - комплект от 3 чанти
БД над 29 евро.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 15:19 от Evа

# 219
Някой пазарил ли е от тук, че си харесах нещо и ми се хваща кода за БД, даден от Ева.
http://www.baby-walz.fr/

Имам 2-3 въпроса  Thinking

# 220
  • До сърцето...
От Ив Роше моите впечатления са , че теглят парите, когато изпратят поръчката, предварително - не.

При мен не беше така. Изтеглиха парите заедно с поръчката. Блокирани бяха само няколко часа, след това си ги изтеглиха.
Но пък са бързи и в изпращането на поръчките.

# 221
  • София
Ив Роше и с моята поръчка бяха много бързи.Още на 2-рия ден по данните за проследяване беше доставена,сега да видя колко време ще отнеме на посредника,а с такова нетърпение чакам парфюма Crazy .

# 222
  • София
Един код за Бялата порта: 516705 "Nous vous offrons la superbe couette ""chien câlins"" dont vous choisirez la dimension (1 ou 2 personnes). Dиs 2 articles commandйs une surprise sera jointe а votre commande."

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:48 от Evа

# 223
Еваааааааааааааа!
Имай жалост, аз загубях сън - искам плик с моето кучееееееее!
А този шибан сайт не приема моята картааааааааааааааа #2gunfire

# 224
  • София
Еваааааааааааааа!
Имай жалост, аз загубях сън - искам плик с моето кучееееееее!
А този шибан сайт не приема моята картааааааааааааааа #2gunfire
Ох, съжалявам... ама как да не споделя такава находка?!  Embarassed
Не знам за картата, но май някой получи поръчка от тоя сайт... Дано се включи.  Praynig

И подаръка не е плик, а завивка май...

Вариант с виртуална карта?  Thinking Щом аз ще си получа прословутото радио от Даксон , явно виртуална карта МК върши работа.
А причината да не откажат моите 3 поръчки и да ми блокират акаунта, вероятно е, че аз съм се регистрирала в Даксон със стария адрес на Франсето, и не е имало дублиране на адреси и затова съм минала между капките. Иначе съм много доволна, от днес поръчките ми са на  3 стъпка, вече изпратени... И понеже тоя сайт е уникален, пишат когато  и каквото си искат!  Close По едно време ми изписваше, че поръчките ще отидат на стария адрес, както е по рег-я, а не за доставка...
Хиляди пъти променях данните си, без резултат. Помни си каквото си ще!  ooooh!
Но, скоро ще се похваля с радиото, поръчката е на стойност 4.50 евро(с шала за 2.50 и 2 евро доставка с пощите)  Mr. Green

Затова, съветът ми към тези, които на всяка цена са решили да направят поръчка от Даксон е да се регистрират на различен адрес, иначе блокират акаунти. После, при поръчката давате адрес на превозвач и треперите дали ще изпратят пратката на правилния адрес...  Mr. Green ooooh!

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 00:31 от Evа

Общи условия

Активация на акаунт