Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 088
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Elissee, да ти е жива и здрава рожденничката!   bouquet
Бубееее, как сте? Раф оздравява ли ??? Сигурно вече си самичка...дано са ти здрави  Габ и Раф и да успееш да си починеш  поне малко Hug
Неллили, тази светулка е много сладка също  Heart Eyes И тя ли бълбука?
Филип си бута играчките с ръчичка, смее им се, гука, но не се киска с глас , както правят някои други бебоци. Така че, напълно нормално е да правят различни маймунджулъци  Crazy
Обаче ми прави впечатление, че определено използва повече дясната ръчичка, когато си бута висящия жираф, а аз съм левичарка и ми се искаше да ме "наследи"  Mr. Green, но май ще си е десняк  Thinking
Имам един въпрос към всички - момичета, събра ли ви се таза след раждането? Аз имам чувството, че самите кости още не са се събрали (тъпо го обяснявам, но не знам как иначе) от влиянието на релаксина и другите хормони.  Някой знае ли колко време ще отнеме и дали има шанс да се събера   Embarassed?

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 04:06 от Hope_4_life

# 316
  • София
Jira да нацелуваш Сияна от нас. Милата как се е измъчила.  Hug Hug Hug
elissee честита ти рожденица. Да ти е жива и здрава   bouquet
Hope няма морски звуци светулката
dessince гледах го този сайт, но пише че няма наличност  Sad
Като поръчвах шезлонга се поинтересувах и  за кончето, та ми казаха , че няма внос. Никъде го няма  в  онлайн магазините, а по обикновените не мога да се юрна да го търся с две малки деца в тия жеги.

П.П.: Ох, в предишнта ми отчетна пак имаше една хитова играчка (като кончето). Едно пате от Джъмбо , моя син и до днес спи с  него. Голяма любов, винаги когато е разстроен или болен си иска патето. Имаме две -едното е резерва  докато изпера и изсъхне другото. Ето го:

П.П. 2: Ето го пак в краката му  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 05:07 от nellyli

# 317
Май не съм само аз будна по нощите... Като се събуди това диване в 3:00 и няма заспиване - хили се на нощната лампа, гука, киха като лудо (може би от климатика, който пуснах за малко, щото не се издържаше вече). Току що задряма, ще видим до кога.

Хоупче, тазът ще се прибере, ама чакай, много си нетърпелива... Simple Smile Той девет месеца се разтеглял, ти сега за два вече искаш да си същата. За съжаление и аз не мога да се навра в панталоните си, въпреки че почти съм си възвърнала килата от преди да забременея, но надявам се и това да стане. Предполагам, че ще трябва да изчакаме поне още няколко месеца.

Елисее, честит рожден ден на каката! Да е много здрава и усмихната! Забелязах, че дечицата ни (като възраст, пол и разлика помежду им) са почти еднакви - каката ни е с 12 дни по-голяма от вашта (направи 4 годинки на 4 юли), а мъжлето ни е с 16 дни по-голямо он вашто (ние сме на 1 май). И при нас първо момиченце, после момченце. И на всичкото отгоре видях, че мъжлетата ни са се родили с абсолютно еднакви мерки (3450 г, 50 см)... И възрастта ни май е еднаква (може би с месеци разлика, ако тепърва ти предстои рожденият ден тази година)  Party

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 05:18 от SYMa

# 318
  • при палмите и алигаторите,FL
nellyli , защо не спиш?, а то имало и още неспящи Heart Eyes, какво правят бебоците, че успявате и да пишетш, Моника като не спи ми е в ръцете, а да пиша с един пръст-мисия невъзможна.

elissee, честита рожденничка, да ти е здрава  и пакостлива Hug

Zazka, честито ви зъбче и другите така лесно да излизат Hug

Jira, добре завърнали се  Hug и повече никакви болници Hug

За играчките , говори им, но не ги подритва съзнателно, с глас не се смее, но когато иска да я вземат се насочва към татко си и мрънкоти гледайки го в очите.Лиги точи и то какви, като докопа салфетката, детло я бършем и успява да я налапа, та настава борба за да си я вземем обратно.

Още щях да пиша, амам напълни памперса и само аз съм оторизирана да го сменям.

Пак аз, Нели това пате много сладко, едно такова мекичко ли е

Соник пък беше на зъболекар, да ви покажа как лекуват кариес

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 05:38 от nandi

# 319
  • София
nellyli , защо не спиш?, а то имало и още неспящи Heart Eyes, какво правят бебоците, че успявате и да пишетш, Моника като не спи ми е в ръцете, а да пиша с един пръст-мисия невъзможна.

До сега яде диването и в момента ми говори и се смее. Наспала се   Wink .
 В повечето случай пиша с една ръка ( с един пръст) докато се храни.

А сега да ви се оплача  Rolling Eyes  . От два - три дни Елито е малко по-спокойна и спи повече през деня и съответно аз имам повече време за себе си.  Гледам се оня ден в огледалото и изпаднах в див ужас. Гледката е потресаваща. То са едни сланини, целулит ....  ooooh! положението е извън контрол. До като бях бременна  не забелязвах от корема какво ми се случва.  Дорева ми се  newsm45 . Сега съм на диета (ограничих сладкишите и тестените неща) и правя упражнения за корема , ханша и бедрата.  Оплаках се  , няма само Елфи да реве за тия пусти килограми  Wink

Очаквам сега и Хера да се включи със сутрешното морско кафенце   Twisted Evil

# 320
  • при палмите и алигаторите,FL
Вие сте се наспали, а ние още се приспиваме, позиционирах я в люлката и и пуснах птички да чуруликат и май се отнася, а дано, че ми се спи отдавна newsm46

За килограми и форми да не си говорим, аз отдавна съм се оезформила, от Соник си запазих едни 10 кила и сега от Моник още 10 smile3535  261uu Animal Pig

# 321
Nelly, много ме кефи снимката на Алекс , в която е заспал насред играчките  Heart Eyes Сънят го е преборил до като си играе  Hug
За съжаление и аз не мога да се навра в панталоните си,
Ааа, аз перфектно си се навирам, само не трябва да дишам  Joy Joy
За играчките искам да добавя нещо - тук са много модерни едни играчки за спане, които представляват кърпа с глава на плюшена играчка и уж бебето си я гушка  newsm78 Ама нещо не ми харесват особено, а и може би са за по-големи деца, когато вече могат координирано да я махнат ако им застане на върху лицето.
Ей такова нещо, ако някой е ползвал ще се радвам да сподели впечатления:

Нанди, какъв е тоя кариес, те все едно операция и правят  ooooh!
Нелли, това с килограмите е ужас направо, но и като че ли като бях бременна изглеждах по-слаба - поне в краката  Shocked Нещо много странна работа  newsm78
ММ и майка ми къпят в момента Филип и аз имам няколко минути вечерен релакс  Party Та, от нас "Лека нощ" и "Добро утро"   bouquet

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 05:52 от Hope_4_life

# 322
ДОбро утро и от мен, сладурки Simple Smile

Казвам ви наздраве, ама не със сутрешното кафе, а с чай  Sad Нещо съм тръгнала да се разболявам...Пих витамин Ц тази сутрин и се позачудих на парацетамола, ама докато не се консултирам с лекар няма да го пия, че се страхувам като кърмя да си позволявам подобно своеволия

Елизе, честита ти рожденичка Simple Smile Да ти е жива и здрава сладката принсеца и много, ама много радост да носи на всички ви!!!

Жира, радвам се, че с малката сте вече у дома  Hug

Зазка, честито зъбче  Hug И аз се изненадх като прочетох за него  Shocked

Нелили, Алекс е голям бонбон Simple Smile В първия момент като видях снимката си казвам "Аа, ама това Ели ли е? Аааа, не, не - баткото Simple Smile" ПОне като бебенца, според мен двамата много си приличат Simple Smile

Относно уменията на Вики - много хубаво ни следи с поглед, както си следи и играчките. Радва им се, маха с ръце, но за съзнателно докосване все още не бих казала. Преди 2 дни си отрки ръчичките и беше много смешна Simple Smile Наблюдаваше ги точно както и Syma е обяснила. Приближава, раздалечава, гледа и се чуди "Това мое ли е?"  newsm78 Издава звучи и се опитва да гука, но все още има върху какво да работи относно гукането. Слагам я често в активната гимнастика и доста се забавлява с приятелите си Simple Smile В нея има и едно фолио, направено като огледало. Онзи ден ММ я слага по корем да се гледа и като започна да се киска, вероятно на себе си Grinning МНого е сладка и смешна  Heart Eyes

За килограмите - аз до скоро бях търпелива, защото имаше постепенно и плавно стопяване. Но от известно време кантара все стои на едни килограми. Останаха ми едни 6 кг, които ще бъдат ад да се свалят, знам си го...А за формата ми, не искам и да се замислям. Една съм отпусната...Лошо ми става като се погледна в огледалото  Sick

Днес с VIP-чето отлитаме на гости при родителите ми в Пловдив и ще поостанем там известно време Simple Smile Малко и аз да си взема въздух Simple Smile Затова и сега ставам да стягам багажа...оффф, пак ще сме като подвижен катун, ама няма начин  Crazy

# 323
ДУ

Жира,радвам се,че сте вкъщи,дано всичко вече е зад гърба ви Hug
Зазка,честито зъбче!И аз очаквам нещо подобно от моя хубостник и то в най-скоро време-симптомите са налице.

Елис,честита ти рожденичка!Да е жива и здрава и да радва мама Heart Eyes

От вчера вече ползвам прословутия аспиратор за нос(този на Нелли и Жени),но пак е една пунта мара,да не говорим,че той се гърчи като червей и едва успявам да му го завра в носа,но поне смуче нещо там,за разлика от първия  Mr. Green
Говорих с една френдка и тя така ме успокои,че щях да падна-с две думи това ако се окаже вътреболнична инфекция,защото ние това си го носим оттогава,единственото спасение е антибиотик,но тъй като в момента е рано за такива екстри,при тях нещата са се оправили на година и 3-4 месеца,след приема на Аугментин е нямало и помен от сополи,сумтене,хъркане и т.н.Нали се сещате,че ако ме очаква подобна участ още една година по-добре да се  #2gunfire от сега  Twisted Evil

За смях,звуци,движения и т.н. на бебето-не сравнявайте,че така само се вкарвате във филми Peace Да не говорим,че някой много правилно беше казал,че тук има бебета с разлика почти 2 месеца-пример:Венци и Рая-Евелин(бъдещите младоженци Heart Eyes)

Нелли,този Алекс голям сладур,добре отмаря между играчките Heart Eyes Играчката,която си поръчала е яка,като пристигне ще кажеш дали си доволна.На мен кончето много ми харесва,но цената му-не Mr. Green

Хоупче,ти като влизаш в панталоните си какво желаеш още Mr. Green Аз не мога се навра в нито един от моите,а с 20-те ми чифта неставащи дънки ми идва да се обеся.И стига сте ми разправяли,че имате да сваляте по 4-5кг.,аз имам да свалям 8-9 Mr. Green

Нелли,за целулита не ми се говори,защото добре съм го развъдила на крачетата си и се чудя дали да не тръгвам на масажи или нещо такова,защото аз имам един уред вкъщи,който върши много яка работа,но пусти мързел ме домързява всеки ден да го ползвам Embarassed

Днес съм на фризьор най-накрая,само не ми се мисли в тази отвратна жега как ще изкарам с хиляда бои на главата си една след друга 3-4 часа,но "трай бабо за хубост" са казали хората.Дано Венци се представи добре,че за първи път ще го оставям толкова време сам с баба му.Дано не я уплаши,че ще ми се размине почивката септември Mr. Green

# 324
Привет майчета,  Hug,

Елис, честита рожденничка, жива и здрава да бъде и много послушна! Hug

Златка, не се притеснявай и не се вкарвай във филми с детенцето. Всяко дете се развива по различен начин... Вчера точно това коментирахме с една приятелка, на която нейното бебе е вече на 4 месеца и половина, а моето е на 2 месеца и правят нещата по едно и също време... т.е. моето от два, три дни започна да захваща играчките си на шезлонга, бута и премята от доста време вече, гука и се смее от доста време, а нейното едва наскоро е започнало тези неща да прави.... Не се притеснявай, всичко ще е наред. Когато му дойде музата на човека, тогава ще започне да бута, да захваща, да се смее и т.н.  Hug Heart Eyes

Еди тази нощ ме буди два пъти.. от доста време не беше го правил, но поне бързо заспа в 2.30, но после в 4.30 като се събуди заспа към 5.30, после пък в 6.15 яде, оставих го да си гука, какво прави там незнам, после взе да мрънка, ставала съм май на магия, щото много не помня, но пък помня че ставах... после всички сме заспали... съответно аз сега съм будна, но той спи... ще оправя нещата и себе си да сме готови за излизане, че като се събуди само да го облека и го мятам навън...

Нашите няма да идват този уикенд, свекито обаче се прибира по - рано, но пък е направила резевация за друга почивка, така чееее пак ще се самички  Mr. Green Grinning

Хоупче, моя таз се прибра, щото си влизам в повечето панталони и дънки... но има такива, които с триста зора закопчавам, може би е от това че имам още цели 2 кг за смъкване до първоначалните ми  Twisted Evil

Аз съм късметлийка и щастливка признавам си по отношение на кг-те.... без никакви диети и някакви процедури си смъкнах килцата, имам си малко целулит, но не е кой знае какво... имам си съответно и провиснало коремче, амааа така ме мързи за тези коремни преси.... съответно и на плаж ме е срам да отида  Blush, и още имам тази бременнската линия, ужас, кога по дяволите ще се махне  Twisted Evil Crossing Arms

Жира, браво че вече сте си в къщи! Много прегръдки и на двечките  Hug

Нелили, определено Алекс и Ели много си приличат, на мене много ми хареса снимката, на която спи сред играчките  Hug Heart Eyes Mr. Green

Диди и на мене ми предстои гости на родителите ми в Пазарджик, голямо стягане на багаж ще падне, но за сега имам още време  Grinning

Хайде майчета лек и успешен ден ви пожелавам!

# 325
Здравейте и от нас тази сутрин!

След седмица с дъжд и студ дно днес поне не вали, че да излезем и да заведем децата в детски кът, че да поиграят.

Jira, чудесно е, че сте си в къщи. Много прегръдки от нас! Hug

elissee, честита ти рожденичка! Да расте здрава и щастлива!  bouquet

Зазка, честито ви зъбче! Леле на 2 месеца и 10 дни - сигурно биете повечето рекорди за най-рано поникнало зъбче. Hug
Като го гледам Никола колко се плючни и как се опитва да си напъха и двете ръце в устата, може и ние да се похвалим скоро. На Рая сравнително късно и избиха зъбките, но пък и растяха на куп - за 1 месец 8 зъбчета. #Crazy

nellyli, страхотен е Алекс! Моята Рая също е способна да спи където свари... вчера заспа на пода с вирнато дупе, а предишните 2 дни заспиваше в такива невероятни пози, че си умирам от смях с нея. Joy

# 326
ДУ и от мен.
Малката заспа, та седнах да ви прочета.
Jira, добре дошла вкъщи.  Hug Милата как се е измъчила.  Hug
Еlissee честита ти рожденичка. Да ти е жива и здрава, и да ви радва много. И весело изкарване на партито.
А пък на мен днес ми дойде МЦ. #Cussing outПак с превръзки - писна ми.
Нели, готини снимки. Наистина и аз като разглеждам снимки на баткото като бебе - ми те много си приличат с Анито. Особено в някои пози. Laughing

# 327
Ха да кажа и аз едно ДУ Simple Smile
Елис честита рожденничка.
Жира добре дошла в къщи.
Нелили верно дечицата много си приличат,и а зи брат ми сме били така като малки,а това пате много ме изкефи,мога да го потърся сега,ако още го има.
Диана,парацетамол можеш да пиеш.В родилното в моята стая едната мама беше с температура и и даваха парацетамол,бил съвместим с кърменето.
Мойта дивачка си забелязва само едната ръка,върти я,суче я,разглежда я,и после хоп в устата.Иначе гука там нещо,по скоро "ауууу,га" но играчките още не се опитва да хваща,то са и и далече де,иначе като се смее по скоро наистина вика и както Нелка е казала,какво вижда в тоя бял таван,или в това зелено перде незнам,но снощи ме изкара извън нерви,неискаше да суче и ревеше като я завъртя,защото гледаше тавана,трябваше на челна стойка да я кърмя,загасих лампи,взех една ярка дрънкулка,само и само да ме види,но не...тавана беше над всичко.
За таза-моя не се е прибрал,ама и аз започнах да качвам кг,та сега съм сменила диетата,по скоро закуската,че май от овесените ядки качих.
Елфи ми се губи,вчера не се е разписвала ? newsm78
Хера и тя хич не е ранобудна днес.

# 328
  • София
Здравейте майчета! Laughing Laughing
Първо искам да се похваля, че днес моето Маги става на 2 месеца!Да ми е живо и здраво момичето!
Честито и на порасналата дъщеричка на Елисе!Хубав празник ви пожелавам!  bouquet
Жира: Чудесно е, че сте си вкъщи и лошото е зад гърба ви!
Зазка:Честито зъбче! Малко ви е раничко,но какво да се прави- бърза детето да порастне!
Нелили:Страхотен е баткото с любимото пате. И ние си имаме любима играчка-кученце от  USA. Веднъж го загубихме в градинката и Криско каза, че не му се живее вече-беше ужасно и аз веднага поръчах ново на леля. Докато дойде новото, се намери старото и сега сме с 2 любими! Когато донесохме Маги вкъщи Криско и сложи кученцето до нея в знак на огромна обич!
http://media.snimka.bg/9001/024257275.jpg?r=0
Бубе: Надявам се, че сте добре вече!
 Ние също си гледаме играчките, но още не ги хващаме, иначе се смеем с глас!
Колкото до килограмите-ще се  #2gunfire От месец и половина не съм мръднала от 56, а трябва да съм 49-50 лятно тегло!!!Аз си влизам в дънките , но не мога да ги закопчавам- ужасно е, защото изглежда, че още малко ми трябва, но явно това ще са най-трудните кг. за сваляне! Имам си и целулит на дупето- абе...как ще се покажа на плажа незнам... #Cussing out

# 329
  • София

Пак аз, Нели това пате много сладко, едно такова мекичко ли е

Патето е от плат и вътре е пълно с едни топченца като стериопорени
Даная лв няма го вече в Джъмбо. Иначе щях да взема още едно-две за резерва  Wink
Снимката на Алекс спящ на пода сред играчките мие е една от любимите, но имам една още по любима  Heart Eyes Като я видя се счупвам от смях . Ето я :

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да приличат си децата ми , но има някаква разлика. Ето за сравнения:

Марта честита ви месечинка   bouquet
 Браво на Криско , нашия разбойник категорично отказва да даде патето на Елена, щял да и купи друго  Laughing

П.П.: Хоуп, кърпа с глава имаме от Алекс, един тигър, ами какво да ти кажа, не и обръщаше особено внимание

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 12:29 от nellyli

Общи условия

Активация на акаунт