И тя ли бълбука? 

Той девет месеца се разтеглял, ти сега за два вече искаш да си същата. За съжаление и аз не мога да се навра в панталоните си, въпреки че почти съм си възвърнала килата от преди да забременея, но надявам се и това да стане. Предполагам, че ще трябва да изчакаме поне още няколко месеца.
, какво правят бебоците, че успявате и да пишетш, Моника като не спи ми е в ръцете, а да пиша с един пръст-мисия невъзможна.

и повече никакви болници 
, какво правят бебоците, че успявате и да пишетш, Моника като не спи ми е в ръцете, а да пиша с един пръст-мисия невъзможна.
.
положението е извън контрол. До като бях бременна не забелязвах от корема какво ми се случва. Дорева ми се
. Сега съм на диета (ограничих сладкишите и тестените неща) и правя упражнения за корема , ханша и бедрата. Оплаках се , няма само Елфи да реве за тия пусти килограми 
Сънят го е преборил до като си играе 

Ама нещо не ми харесват особено, а и може би са за по-големи деца, когато вече могат координирано да я махнат ако им застане на върху лицето. 

Та, от нас "Лека нощ" и "Добро утро"
Нещо съм тръгнала да се разболявам...Пих витамин Ц тази сутрин и се позачудих на парацетамола, ама докато не се консултирам с лекар няма да го пия, че се страхувам като кърмя да си позволявам подобно своеволия
Да ти е жива и здрава сладката принсеца и много, ама много радост да носи на всички ви!!!
И аз се изненадх като прочетох за него
В първия момент като видях снимката си казвам "Аа, ама това Ели ли е? Аааа, не, не - баткото
" ПОне като бебенца, според мен двамата много си приличат
Наблюдаваше ги точно както и Syma е обяснила. Приближава, раздалечава, гледа и се чуди "Това мое ли е?"
Издава звучи и се опитва да гука, но все още има върху какво да работи относно гукането. Слагам я често в активната гимнастика и доста се забавлява с приятелите си
В нея има и едно фолио, направено като огледало. Онзи ден ММ я слага по корем да се гледа и като започна да се киска, вероятно на себе си
МНого е сладка и смешна 

Малко и аз да си взема въздух
Затова и сега ставам да стягам багажа...оффф, пак ще сме като подвижен катун, ама няма начин

от сега
Да не говорим,че някой много правилно беше казал,че тук има бебета с разлика почти 2 месеца-пример:Венци и Рая-Евелин(бъдещите младоженци
)
Играчката,която си поръчала е яка,като пристигне ще кажеш дали си доволна.На мен кончето много ми харесва,но цената му-не
,

, и още имам тази бременнската линия, ужас, кога по дяволите ще се махне 

Милата как се е измъчила. 
Пак с превръзки - писна ми.

От месец и половина не съм мръднала от 56, а трябва да съм 49-50 лятно тегло!!!Аз си влизам в дънките , но не мога да ги закопчавам- ужасно е, защото изглежда, че още малко ми трябва, но явно това ще са най-трудните кг. за сваляне! Имам си и целулит на дупето- абе...как ще се покажа на плажа незнам... 

Като я видя се счупвам от смях . Ето я :

Препоръчани теми