оплаквам ви се набързо -до вчера бяхме по послущни,а днес е кошмарнооо
таз моита кокона едвам я приспах,неиска да яде разрева се,позахласнахме се и се приспахме на ръце,направо мускулна треска ще хвана
и накрая заспа,то пък почнаха комшиите да бръмчат
ужас ще се побъркам,сега се моля да не се сабуди ,че немога си почина поне малко.Да кажа ,че маи и ние имаме колики още,но предимно вечер след 20ч,ми ревем си и това си е или сме си ревливи незнам,но вече се чуда гората ли да хващам от нервиии и последно да добавя,че имате много хубави играчки, да си ги ползвате с кеффф и да им се радват вашите бебчета .....оставям ви че да изпия едно кафе набързо
приятен ден 

. Да е жива и здрава де, ама повече да поспива.
явно е от топлото и като немогат да се наспят се изкривяват,ужас ще търпим
както казваш да са ни живи и здрави....и да похваля момата на Нели,ми тя мома за женене станала

Поне така ни казаха. Чудя се дали да търся второ мнение. Д-ра каза, че се оправяло лесно, когато се хване в началото. Някои бебчета ги водели към 4ти месец, а дори и тогава вече било по-трудно. Сега носи едни твърди гащи - възглавничка на "Фрейка", слагат се върху все памперс и дрехи и държат крачетата й в поза жабче. Милото, много ми е мъчно като я гледам
Иска да си изпъне крачетата, да си рита на воля както преди... Моля ви, кажете ми ако знаете нещо по този въпрос, че ще се побъркаааам

А с какъв тоалет е - простооо 

И тая картинка, която съм си сложила за аватар не ме кефи, като от някоя хипи-секта съм. Хааарее, хаареее ...
Препоръчани теми