Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 121
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Това за огледалата и мен много ме учуди много и за това питах. Явно е поредната глупост.  Whistling Crossing Arms

# 211
и аз да се разпиша днес:) ох днес е кошмарен ден за нас.От сутринта рано ревем и се носим,каде спим каде ревем,но като цяло си ревем днес  Tired скапана съм...Ходих с маика и бебка до църквата днес,та си взех малко светена вода...ми вече се чуда кво да правя с тоя рев по цял ден и ме посъветваха да мия  очите и рацете на бебка със свртена вода.Готова съм на всичко само и само да не ревем..За храненето й-ми и при нас ни мори жегата и ядем помалко,явно и затова все реве,ужас  smile3511 побърквам се вече...За секса,какво да ви кажа правим прекрасен секс,но сега сме поразредили малко заради беба,тя все спи при нас и сме станали като зомбита smile3514 ох дано минем тези критичните месеци и да се нормализират нещата...За прдпазването от секса сме само с прекъсване и досега не е имало проблем,дано и занапред да е така.За акането да кажа,че си се изхождаме редовно по един път и е малко твърдичко,даже докато се изходи и си поревава малко,явно си я боли...абе някакъв ужас е при нас..добре ,че има кои да ми помага,щото ще влезна в психиатрията....това е от нас засега....пожелавам на всички да се пазите и на болничките да оздравяват бързо,много неприятно е по тез жеги да си болен.хаиде ставам ,че алармаджииката пак се обажда...лека вечер на всички

# 212
ето ме и мене  Hug,

Стискам палчета на Сиянка на мама Жира, дано всичко мине бързо и по най-лекия начин... бързо да се прибирате в къщи  Hug Praynig

Ей майчета на много хубави места ходите да си почивате  Wink

Малката Ели на Нелили и Гери на Дени са страхотни бонбони!  Hug Heart Eyes

На нас едва днес ни биха първата ваксина за Хепатит Б.. гледам вие вече сте с вторите ваксини, но ние ще ги караме с месец назад явно... чак на 15 август, когато ни е другата консултация ще бъдат другите две ваксини. Еди смятам че се представи добре, плака докато бяхме в кабинета само, после спря... дадох му на два пъти панадол по 2 мл за всеки случай по препоръка на педи... предупреди ме другият път предварително да дам панадола и тогава да отида на консултация...
Малко е кривичък днес, но не е болка за умиране...

На Еди жегите хич не му пречат за яденето - яде си и това е! По скоро му пречат за спането...

Уффф момичета да ви призная изпадам в лека депресия... май още не мога да свикна с детето, че трябва постоянно да се грижа за него... ей на ММ ходи си на плажче, кафенца, тази вечер излезе на биричка, а аз съм все с детето по парковете, супер тъпня... седя си сега като кукувица в къщи и това е... много се изнервям от сивото ежедневие, всеки ден едно и също и еди кой си час еди какво си... миии откачам направо... нали съм си зодия близнаци и еднообразието ме измъчва адски много... все съм крива, все се ядосвам за най-малкото... ужас...  ooooh!

За цикъла: както писах на 11 ми дойде... днес едва сварвах до ВЦ да отида, на всеки 4 - 5 мин вече нацапана... в тоя ред на мисли МОЛЯ ви да ми кажете как да изчистя матрака - ми изцапах го  Sad ooooh! незнам какво да го правя сега  newsm78 Crossing Arms

За Кекса - мираж, само един несполучлив опит имахме и това беше... чудила съм се и аз за спирала, че то друго не ми понася - кондоми (бляя, не ги тача..., а хапчетата - повръщам от тях и не ми понасят), тъй че при нас до сега беше прекъснатия акт... ама като знам чеее може да забременея ии лошо ми става-.. ooooh!

Мушенце, много големи станахте бе душко! Браво на Макси  Hug Heart Eyes
Амаа как се организираш, че излизаш толкова рано... аз още спя тогава, ако и малкия спи де...

Днес му спретнах ден на чистене, готвене, пране иии Еди... сега съм  #Silly smile3507
На Еди определено звука от прахосмукачката не му харесва... започва да гледа супер уплашено и да плаче...  Tired

# 213
Не стига, че яде малко, ами сега акото ни беше зелено, сякаш и слузесто /като сопол/ и имаше червено петънце като кръв. Обадих се на педи, тя каза че сигурно било от жегата или от изстиване, а червеното петънце било най-вероятно спукано капилярче. Утре ще ходим да го види, дано да няма АБКМ, че като четох признаците са същите. Стискайте палци да му няма нищо на малкото ми човече  Peace

# 214
Стискам палци - Десинце, Жира!  Praynig Бубе, как сте?

Гери, не изпадай в депресия, а помоли мъжа ти за малко съпричастност - да ти помага повече вместо да си живее живота като ерген Twisted Evil Ние ходим навсякъде заедно - на плаж, на кръчма, по магазините, на гости и т.н.  Може би не е толкова спокойно и безхаберно като преди, но поне не се чувствам уморена, притеснена И самотна.
За матрака - с пране на място - с вениш, прах и просто внимаваш с количеството вода (да не прекалиш ) и ползвай гъбичка, а после ако може го обърни до като изсъхне или го изкарай на балкон, на слънце.  Peace

# 215
Стискам палци - Десинце, Жира!  Praynig Бубе, как сте?

Гери, не изпадай в депресия, а помоли мъжа ти за малко съпричастност - да ти помага повече вместо да си живее живота като ерген Twisted Evil Ние ходим навсякъде заедно - на плаж, на кръчма, по магазините, на гости и т.н.  Може би не е толкова спокойно и безхаберно като преди, но поне не се чувствам уморена, притеснена И самотна.
За матрака - с пране на място - с вениш, прах и просто внимаваш с количеството вода (да не прекалиш ) и ползвай гъбичка, а после ако може го обърни до като изсъхне или го изкарай на балкон, на слънце.  Peace

Hug Hug Hug Благодаря ти!

# 216
Благодаря, момичета Simple Smile Всички бебешоци от темата са сладурчета  Heart Eyes Може ли да ми кажете как да ви намеря във фейсбук  newsm78

# 217
Десинце, дано всичко е наред!

Гери, и аз това щях да кажа. Дори и да не ти помага, добре е поне от солидарност да стои при теб. Честно казано и аз не бих го спряла моя мъж да прави каквото си иска, но мисля, че той сам се усеща и досега не ми се е налагало да го мисля.
Иначе и мен си ме мори еднообразното ежедневие (и аз съм Близнак, но мисля, че и зодия Катил да бях, все тая, само сменям алеите в парка - първо лявата и правата, после кривата под сливата)  Laughing

# 218
Стискам палци Десинце Praynig
Мушенце, вие растете не на шега. Бравос!
За кекса - първия път беше гадно и болеше, ама после се оправиха нещата. Peace За предпазването, ние засега сме с прекъснат акт.
Нелили, Дени - бебчовците са страхотни!
Гери, ами ние си ходим навсякъде заедно, и навън, и на гости. Единственото условие е да се приберем до 23:00 часа най-късно, и то заради баткото, а не заради бебето. А на малката навън й е супер интересно - разглежда, кокори се, яде, спи в количката, също и в колата си спи. Досега проблеми сме нямали.
За храненето - и ние ядем много малко. Ама в тия жеги какво искате.
Иначе днес следобеда живнахме - след 24-часово реване, спане, и неядене след ваксината, вече е добре. И аз съм доволна.
Нелка, аз ходих на зъболекарпреди две седмици, казах й че кърмя, и ми сложи упойка, съвместима с кърменето. Поне така каза зъболекарката. Каза само да изчакам час-два, и тогава да храня беба.

# 219
Аз отново...
Не че е особено вероятно, но да питам дали случайно има някоя мама, чието момченце е със задържан/и тестис/и, тоест топките (или само едната) да не са му слезли още в торбичките?

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:23 от SYMa

# 220
  • София
Момичета- няма такова'' животно'' работа без упойка!!! #Cussing outСменете зъболекаря! Дори и по време на бременност може, с исключение на първите 3 месеца!
И мен ме боли зъб та ми се реве, че е под голям мост и големи ядове ме чакат!Ма като не мога да си го направя сама...лошо! Twisted Evil
Десинце: Praynig Нека да ви види лекар- дано не е сериозно, а да е от жегата! Peace
НИе се храним много лакомо за сега и АКАМЕ НА 1 ПАМПЕРС ПО 2 ПЪТИ!!Вече съм  #Crazy- все си мислих, че ще намалее, но не!
Гери: Свий му сармите на твоя мъж! Сега най- много имаш нужда от подкрепа, още повече, че ти е първо и не си свикнала с промяната! Peace
За матрака: Вениш и студена вода- кръвта излиза със студена вода!
За секса: Само прекъснат контакт ще ползвам сега. Господ да ми е на помощ ако забременея с 4-то, че съм се заклела, че аборти няма да правя! Контрацептиви съм взимала, но не толкова за предпазване, колкото за регулиране на хормоните, че след първото дете стана пълна боза и се изприщих по лицето като пубертет, та още имам белези от тогава! #Cussing out
ЗА ежедневието: Когато децата ви станат 3- обещавам ви,че ще е много разнообразно! Joy Съветвам всички млади мами ако има на кого да поверят рожбите си, дори и за малко да го направят, но не за да чистят, а за да обърнат внимание на мъжете си, че и те сега са в стрес! Hug

# 221
Аз отново...
Не че е особено вероятно, но да питам дали случайно има някоя мама, чието момченце е с крипторхизъм (задържан тестис) и съответно топките (или само едната) да не са му слезли още в торбичките?
Крипторхизъм не беше ли усукани тестиси? Сашко е опериран от хидроцеле (течност в тестисите) и другата операция беше ингвинална херния заради един неслязъл тестис. Фиксираха го при операцията и го свалиха максимално. Не помня как са му били съвсем като бебе на тази възраст, но няма как да е бил този поне ок, защото връзките му били къси..
Иначе за неслезлите в торбичките ги водят асансьорни и има време още кога да слязат..
В хиругрията на Пирогов правят прегледи при съмнения за нещо.

# 222
  • София
Dessince дано не е нищо сериозно  Praynig Peace
dennii напиши ми на лични e-mail-а си и ще те добавя. Групата е тайна  Wink
Бубе, кажи как е Рафи, сега като е в домашна обстановка по-спокоен ли е?
Браво на вас , че сте ориентирали Габриел към тениса. Много хубав спорт  Heart Eyes
Гери не се оставяй така. В крайна сметка нали не кърмиш Еди, връчваш го на мъжа ти и излизаш за няколко часа и ти да се разсееш.  Вечер сега е топло и може да си излезете тримата някъде на открито.
 Аз да си призная излизам по-често от колкото мъжа ми  Mr. Green .
Хоупче това за огледалата за първи път го чувам и мисля , че не е вярно. Както Нанди е писла има доста играчки именно с огледала. Даже нашия нов шезлонг  има  Laughing
jenajena мерси за предложените хотели, но нещо не го обичам Слънчев Бряг  Wink . Много ми е нагъчкан с тези огромни хотели . Харесвам или по-скоро търся заради децата  по-спокойни места. А последното изречение от поста ти много ме разсмя  Joy Joy Joy Joy Joy

# 223
Аз отново...
Не че е особено вероятно, но да питам дали случайно има някоя мама, чието момченце е с крипторхизъм (задържан тестис) и съответно топките (или само едната) да не са му слезли още в торбичките?
Крипторхизъм не беше ли усукани тестиси? Сашко е опериран от хидроцеле (течност в тестисите) и другата операция беше ингвинална херния заради един неслязъл тестис. Фиксираха го при операцията и го свалиха максимално. Не помня как са му били съвсем като бебе на тази възраст, но няма как да е бил този поне ок, защото връзките му били къси..
Иначе за неслезлите в торбичките ги водят асансьорни и има време още кога да слязат..
В хиругрията на Пирогов правят прегледи при съмнения за нещо.

Аз точно коригирах поста си по-горе, за да не плаша с този термин "крипторхизъм", а ти взе, че ме цитира.. Grinning Крипторхизъм май си е точно задържан, неслязъл тестис. А той отделно може да се усуче поради това, че не е на мястото си.
Асансьорните тестиси са една от вариациите на неслезли тестити, но те се водят за най-безпроблемната форма, защото не се налага лечение или операция. Те просто сами си слизат и се качват като им стане топло/студено и могат и с ръка механично да се придвижват.
Да, по принцип и аз четох, че трябва да се изчака до към 6-ти месец, защото до тогава все още има шанс да слезат спонтанно, но ако това не се случи, трябва да се оперират.
На нас още в родилния дом ни го откриха и ни казаха ако не слезат скоро, да се свържем с един доктор от Пирогов за консултация (да се види има ли топки и къде по трасето са изостанали). Надявам се ако не слезат сами, поне да са на най-благоприятното място, тоест в слабините, че ако са по-нагоре трудна работа.
Жени, като се видим, ще те поразпитам тогава по-подробно.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:41 от SYMa

# 224
  • До морето :)
Елис, и ние се мазахме са Дактарина 2 седмици. Скоро налепчета не съм видяла, но издава понякога един цъкащ звук, когато цока. Трябва да я разгледам хубаво пак. Иначе мажи шишетата и биберона също понякога, че и там може да остават гадините  Hug И аз си мисля, че при мене се появи от подплънките, затова сега съм с едни собственоръчно направени - нарязах тензухените пелини на малки парченца, като едното се сгъва на 4, слагам ги в сутиена и готово  Mr. Green Сао переш, съхнат и пак
Ето я и нашата биба: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8167&cat=103
Сама си я взе, докато й се гадеше от нея, накрая взе да я търси  Mr. Green
Честито на люлката  Grinning
janny_b, благодаря за отговора.  Mr. Green Значи сега аз може да си чакам цикъла, а той да не идва не защото кърмя, а защото Елито ще има братче или сестриче. Ще се чудя след няколко месеца защо ми къркорят толкова силно червата   Joy Joy Joy На печелившите - ЧЕСТИТО! Вече ще внимаваме и ще се пазим с прекъсване на акта  Mr. Green
За секса - ми правим си, но още не мога да се отпусна напълно. Страх ме е, че при някое по-рязко движение и ще ме заболи  ooooh! Иначе е много забавно да правиш секс със сутиен
Десинце, дано да е от жегите, не мисли лоши неща. Пиши непременно как сте  Hug
SYMa, дано тестесите сами да слязат в торничката. Ей, мислех си, че при момченцата е по-лесно, ама явно и при двете си има своите специфики
Гери, като изкъпите Еди, после яде ли пак преди дългия сън. И ние се къпехме към 20ч., но хич не ми беше удобно с излизането. Това означаваше, че в 19:30 да сме вкъщи и да не излизам. Пък и спеше от 20ч. до 2ч. и не ми беше удобно, че така или иначе си лягах в 23. Сега се къпем в 22ч., ядем в 22:30 и се събужда в 5ч.  Mr. Green Идеята ми е, че като го къпите по-късно ще можете и вие да излизате с таткото на по биричка  Grinning
И на мен ми писна с ежедневието - искам колаааааааааааааааааааааааааааа  Crazy

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:58 от nelka_bg

Общи условия

Активация на акаунт