Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 25 999
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
ние се прибрахме набързо от разходка,защото не се бяхме наяли добре и ревна,та сега хапнахме,но много горе6то стана навън та ще си останем вкъщи Simple Smile искам да ви питам един вапрос---вашите бебчета изпотяват ли им се крачетата? на нас ни се изпотяват краченцата и рачичките и незнам дали е нормално,а сме по памперс само:)

# 466
  • Варна
Отчитам се набързо: нямаме жълтеница вече, билирубинът е паднал на 36, е, не е идеално, но бива и след малко ще ходим на детска консултация и да ни бият противохепатитната ваксина. Дано я понесе малкия, още от сега ми се реве, че ще го бодат Cry. Най-вероятно ще си вървим с ваксина назад, че не е хубаво две наведнъж, ама каквото-такова, важното е той да е добре.

# 467
Незнам бе хора,идва ми да рева с глас вече,но няма да има кой да ме чуе #Cussing out Как бе мамка му,станахме на 3 месеца вече и няма и грам подобрение при нас,нито откъм рев и тръшкане,нито откъм режим на хранене.Та в тази връзка отговарям и на въпроса на Мили,че ние все още сме на 8 хранения на денонощие(това не означава,че яде,означава,че ме събужда посред нощите да ме тормози,за да не губя тренинг)и смятам,че с моя късмет това ще си остане още дъъъъъъъъъъъълго време Twisted Evil

Аз бе мила, аз те чувам перфектно !!!  Mr. Green
Ха сега добре дошла в клуба на отчаяните майки  Crazy
При нас положението вече е ясно че е като при вас, няма нужда да разяснявам повече.
А от два дни синеем от рев ден и нощ като не виждам причина за това.  Rolling Eyes Ама явно има, а аз съм патката в случая.

Честита месечинка на Венци !  Hug
Да е жив и здрав, и да те слуша повече.   bouquet

# 468
Аз съм в депресия, вчера ходих на шопинг терапия, ама то стана обратното, от цял магазин ми станаха само 2 чифта дънки - идеше ми да се разрева #Cussing out така е като съм по-тежка от мъжа си / 82,5 кг./
Ние сме си на вилата и Павел спи от 23ч до 11ч /с две хранения към 5.30 и после към 8,00ч/. Направо се родих от както съм тук, вилата е в едно село и изобщо няма жегата, която е в града.
Оставям ви, че да почета, че ей го къде е понеделник и държавният дойде Simple Smile

# 469
Здравейте и от нас с Деа. Използвам времето докато дреме да се запиша и аз в темата.
Честити месечинки на бебчовците на Луси и на Цвети. Да са много здравички и много послушни Simple Smile
Ние от 2 седмици сме в провинцията на гости на бабите и чистия въздух ни се отразява доста добре. Е има и дни, в който е реееееееев по цял ден, но няма как ще се гледаме някак си. Да се включа по темите, които обсъждате. Вечер започна да прави паузи, след къпането към 22h, от 2 дена започна да спинка до 6, 6:30h сутринта. Надявам се да не е временно и като се върнем другата седмица в София да продължи да прави паузите. За сметка на това през деня почти не спи, с голям зор успявам да я приспя и спи найййй-много час и се ококорва. Има и дни, в които кърменето е ад, то не е рев, дърпане, минава час докато я успокоя и айдее пак кърмене и така цял ден, сменяме памперси и се кърмим. Мнооого ми се ходи на мореее, но тази година ще пропуснем, с малката няма как.
За  luvbed  , пробвахме за пръв път миналата седмица, но много ме боля и незнам кога ще пробваме отново, не мога да се отпусна и това е.
За водата, не давам. В началото и давах малко след кърмене, но я плюеше и се отказах да давам.
Днес ще я мъча да лежи по коремче и да си вдига главичката, много е мързеливо моето момиченце и не иска, но е крайно време вече. А вие справяте ли се успешно с това упражнение?

# 470
Марте, да ти кажа, има за какво да ми завиждаш определено............ ееехххх, открих и аз сезона на дините. Ама друго си е, само за час и половина, ама си струваше Simple Smile Надявам се утре сутрин от по-раничко за повечко.
Сега като пълен професионалист, след плажа, пъпеш или диня студени..... кеф.
Звяра е омаломощен, заспа още докато яде...... и аз отивам да дремна с него.

Кажете как процедирате с климатиците? Мен нещо ме е страх от тези "чудесни уреди". Все мисля, че няма да разбера как ще го простудя и предпочитам да го държа гол и на топло, отколкото да бича климатика при него. Иначе в хола разхлаждам, но ако той е тук, спирам го.

За мокрите краченца- и на Максим му се изпотяват много бързо. То и затова не пускам много климатика, че замръзват.

Честити 3 месеца на Венци и на Стефания! Най-ГОЛЕМИТЕ Simple Smile

# 471
ДД и от нас!

Да се разпиша набързо докато Лазар спи.От две нощи насам и той прави 5-7 часова пауза от 23 -24 ч до 6-7 часа сутринта. Simple Smile Но има и нощи,през които се кърмим по 2-3 пъти.

Въпрос към ЛЛЛ:може ли да ям люти чушки?Лазар е изцяло на кърма и затова питам.

Вода и аз не давам.

За изпотяването - ръчичките и крачетата на Лазар също се изпотяват.
Maria_I ,ние също вървим с ваксина назад.Ние ще ходим другата седмица да ни бият ваксината.

Честит празник на всички,които имат повод днес! bouquet  

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 14:20 от лава

# 472
Здравейте, майчета и бебешоци  Hug Получих много мило съобщение от nelka_bg и сега гузна-гузна идвам да се отчитам  Blush Както казах и на нея, много рядко влизам, но хвърлям по едно око от време на време и ви се радвам  Hug
Ами и аз като вас вече съм мама на едно сладко същественце - сина ми Данаил  Heart Eyes Имах прекрасно нормално раждане и вече почти три месеца не съм на себе си от щастие. Всичко ми се струва много лесно и мило, а сега, когато отминаха коликите и бебо е по цял ден усмихнат и се забавлява с играчките, е направо песен. С кърменето се справяме чудесно и въобще, всичко, всичко ни е наред  Flutter

Ето да ви запозная с Дани:

# 473
  • при палмите и алигаторите,FL
Нанди, и ти като Елфичка лъгонтриш ми се струва. Аз някъде ти бях гледала снимка, хубава и сладка синеочка-русокоска. Никакви  smile3535 и 261uu. Така че, не ни баламосвай!

ето това си проси почерпка

при 169 см, 80 кила живо тегло, хич не изглеждат добре Sad

За изпотяването само главата и то като е в кошницата за кола.

За климатиците, аз и преди съм казвала , у дома не се спира от юни до септември, духа, бръмчи, но иначе не се живее.

Sunny me. , добре завърнала се Hug

# 474
  • Добрич
Добър ден и от нас, от горещия морски бряг! Simple Smile
Вече 2 седмици сме в Св. Влас и на малкото човече му се отразява много добре. Въпреки жегите, с изненада откривам, че пъпките от претопляне, които имахме в Добрич, са вече в историята. Simple Smile
По темите... вода давам по съвет на педиатъра, на ден си изпива около 80-100 мл. Особено когато е ревлив, много добре му се услажда (вероятно от жажда) Simple Smile
за жегите - сутрин излизаме на въздух до около 11 часа. През деня сме си плътно вкъщи и не се замислям въобще за климатика. Без него просто ще се издушим в този пек. Малкия стои по боди с къс ръкав, а ако усетя студени крачета слагаме чорапки.
за АМ - хапва си 120 мл Аптамил и за още пита  Mr. Green но съм категорична с дозата, че е заформил огромни бузи и кълки  Embarassed
за секса - с ММ се престрашихме, но си болеше доста, та трябва да тренираме до желания ефект Wink

Hope ние също запазвахме клетки и пъпна връв. Впечатленията ми досега не са много добри. Като започнем от договора на фирмата, който беше просто безумен. Имаше клаузи, които гласяха, че ако нещо се случи "по непредпазливост" от тяхна страна, не носят никаква отговорност. (!?!)  #Crazy Инъче сме задължени да си платим като поп една торба пари. На шестата седмица се обадиха да повърдят, че всичко с пробите е ок и съответно да ни подканят да си платим останалата сума Simple Smile Сега до три месеца от датата на раждането чакаме сертификата. Като се сетя за тия клетки, само се моля да не ни се наложи да прибягваме до тях.

# 475
Съни, добре дошла Hug
Момичета, само моята дъщеря ли все още не посяга да удря/хваща играчките си? Не се забавлява с активната гимнастика и категорично отказва да пие вода?

# 476
Имаше клаузи, които гласяха, че ако нещо се случи "по непредпазливост" от тяхна страна, не носят никаква отговорност. (!?!)  #Crazy
То и тук договора гласи така...Но както и ти каза, дано никога не прибягваме до тях! Иначе аз съм доовлна за сега - изпратиха ни няколко подаръка (кенгуру и памперси).
Много сладък Данаил!  Heart Eyes
Десинце, трябва в САЩ да си пазаруваш дрехи - няма начин да няма твоя номер, а по местните стандарти си направо анорексичка  Laughing Аз в БГ и в най-слабия си период едвам си намирах дрехи - все едно сме нация от миниьончета и слаботелесни. И в магазина като ми кажеха : "Ааа, нямаме вашия номер!!!"  #Cussing out Crossing Arms
Бубе, малко по-спокойна ми звучиш  Hug Дано вече Рафчето да няма никакви проблеми (в което съм сигурна!)  Praynig Hug
Лусии, как сте душа? Брат т и как е?
Хероооооооо, къде се затрихте с Боримчеков?
Спасидиди също ни отсвири! Ама поне снахата да показва, ами то.... Crossing Arms
За климатиците - при нас стоят пуснати денонощно - просто няма начин. Всъщност тук дори докторите препоръчват детето да стои на климатик, отколкото да му е жега.

# 477
  • Айтос/Бургас
Здравейте и от нас! Hug
Ние изобщо не спим в тая жега-вкъщи е 29 градуса #Crazy-ще го уморя това дете от жега,ама като не взехме климатик... Crossing Arms
Да попитам мамите пушачи-пушите ли докато кърмите и по колко? Embarassed
И преди попитах,но не ми отговорихте-мислите ли,че мога да ходя на фитнес пътека и велоергометър вече,след като съм секцио?
Това е засега от нас-бяхме на преглед-нямаме вече жълтеница Praynig
За секса-досега само 3 пъти-ужас.От 10 дни не сме правили нищо-заради жегата и заради това,че съм слонище-на 170 височина,90 кила Shocked-а мъжът ми как мрази пълни жени,а аз съм дебелааа-ще се гръмна ако до година не стана поне 65 кила Sad.
Само аз ли не мога да цедя нищо от гърдите,пък бебо се храни и наддава newsm78-голяма мъка ми е това,не мога да разбера как се получава-все мисля,че стои гладен-ако има мама със същия проблем-да пише!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 17:48 от zlatttka

# 478
Здравейте сладурки и сладурковци!!!! Аз изтървах цялата тема докато се пренесем малко на село!!!! Та да се отчетем - Боко се храни на 4 часа тази седмица, сигурно заради горещините Thinking, но пауза нощем не правим, като го приспя около 11 спи до 3,30-4,00 да хапне и после пак заспива до 7 и денят започва!!! На разходка ходим само вечер след 7, че по македонския край е много горещо, а вода не иска да пие Confused Confused та така....
А сега се връщам да чета, че имам да наваксам.........

# 479
И преди попитах,но не ми отговорихте-мислите ли,че мога да ходя на фитнес пътека и велоергометър вече,след като съм секцио?
Мисля, че няколко момичета ти бяха отговорили, че също спортуват. Аз също ползвам пътеката, а велоаргометъра го мразя по принцип (тея седалки не може ли малко по-удобни да ги правят  #Cussing out). Но по принцип, ако е внимателно мисля, че спокойно можеш да тренираш ( без вдигане на тежести, де  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт