Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 071
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Изпуснала съм за какво конче говорите.. това за добър ден Simple Smile

# 421
  • София
http://bobobebe.bg/index.php?id_gr=3
За светещо, пеещо водно конче! От тук го поръчваме, но няма вече розови Sad

# 422
Milly, преди и ние правихме по-голямата пауза на обяд, но в един момент Мариса сама си обърна графика.
princess SHENY  smile3501, страхотно си направила! И на мен много ми се иска, но на този етап просто никакъв шанс. Поне мисля да отида на морето при майка ми и баща ми - хем да й се порадват и те милите, хем да я погледат и мама да си почине  Wink
Относно водата - свекърва ми много я тъпче с вода!!! Всеки път като дойде да я види (живеем в съседни къщи и това е честичко)  й бута шишето. Може и ние заради това да ядем по-малко, знам ли  newsm78
mushence и ние онзи ден нададохме такъв рев навън, което е много нехарактерно - навън сме много кротки и спинкаме (а вкъщи не иска да спи  ooooh!) Много се шашнах тогава, ама нищо си му нямаше на детенцето  Wink

# 423
добър ден и от мен,набързо да се отчета докато коконата спи:)Значи и ние минахме изцяло на АМ след болницата и изяжда по 90 понякога и 120мл,но аз не я насилвам.През 3 часа ядем,имаше период и на 4 часа,но сега от няколко дни пак се сабъжда и иска на 3 часа.Спим вечер повечко само се сабуди към 3 часа нощес и аз и давам малко водичка и тя пак заспива:)За водата --аз и давам да пие ,тея жеги не се издържа ,някаде до 60/90мл вода изпива за целия ден,а педи даже ми каза да и давам повечко вода,но аз давам колкото тя си поиска и не я насилвам:)Даже сега установих от 2 дена,че навън спим по малко за около 30 мин,а вкъщи спи почти на всяко хранене и така сме от два дни,тъкмо си свърша някоя домакинска работа.Еи сега даже успях да изчистя,измия,изпера,изгладя и с нея се занимавам като е будна,остана ми само готвене ,но по късно ще направя нещо набързо,то сега даже няма на кои и да готвя:)това е от мен друго няма около нас.Утре сме на консултация и ще ни боцкат,ужас,а и ставаме утре на 3 мес.боже кога мина това време:)така ще мине и ще станем и на 6 мес после ще гоним и годинката  Laughing Laughing ох оставям ви че да се чуя с ММ по късно пак ще се включа или евентуално утре след консултацията   bouquet  bouquetпрекрасни снимки показвате момичета,да са ви живи и здрави бебченцата и да растат така бързо и безпроблемно  Heart Eyesлек ден

# 424
  • Варна
Добър ден и от нас!

Днес умрях от жега, уж излязохме рано, за да водя малкия на лекар, ама докато стигнем, докато ни дойде реда, стана сто часа, той писна от глад, че го кърмих при педиатърката. Пак го боднаха за изследване на билирубина, дано този път е паднал, че да не го бодат пак, не мога да го гледам как плаче от болка Cry. Та се завърнахме точно в най-голямата жега - в 12 часа, добре че имаше дръвчета и сенчица по пътя.

За килограмите, аз съм от най-злето, забременях 78 кг, влязох да раждам 95 /все пак съм благодарна, че не ударих стотака Laughing/, сега съм 81-82 вече, ама да не мислите, че нещо ми става, тц, нося само две летни рокли дето са разтегливи, останалите ми дрехи не мога да ги закопчея, хем тазът се е разширил и коремът е затлъстял и не ми стават полите /аз панталони не нося, нямам нито един/, хем бюста ми не може да се навре в хубавите ми рокли. Иска ми се поне до 65 да смъкна килата /ясно ми е, че 55, колкото бях в най-слабия си период, едва ли ще стана скоро/ и ще направя всичко възможно пък! И аз като Нели не показвам компрометиращи снимки, всъщност, откакто съм родила са ме снимали само за погачата, ама снимките няма да видят бял свят Laughing Laughing Laughing.

За корема да ви кажа, навремето при мен, с моя огромен корем, в който се трупат всичките ми тлъстини, много помогнаха ориенталските танци. Та мисля като спра да кърмя или захраним Валентин и заместим едно хранене поне, да се запиша пак на танци и да редувам - народни танци за общо отслабване, ориенталски за корема, салса за целулита... Нали споделих, че за друг вид спорт ме мързи, та пак с танци ще се вталявам Laughing. До другото лято съм решила да съм мацка и точка  Laughing. Най-голямата ми цел е една разкошна бяла рокля от преди 6 години, от най-слабия ми период, само нея не съм изхвърлила от най-слабите ми дрехи /в гардероба ми има дрехи за мацки от 55 до 85 кг Laughing/, дано някога пак я нося.

Биричка си пийвам редовно, успокоявам си съвестта с всеобщото твърдение, че е полезна за кърмата Laughing Laughing Laughing. То в тези жеги издържа ли се без бира? Кафе също пия, но слабо и с много мляко. Даже и по 20-тина грама бейлисче цоквам понякога. Все пак, гледам да не прекалявам с алкохола и по възможност да го пия веднага след кърмене, за да може до следващото кърмене да се е разградил.

# 425
http://bobobebe.bg/index.php?id_gr=3
За светещо, пеещо водно конче! От тук го поръчваме, но няма вече розови Sad

Мерси  Peace

# 426
Е,Марта верно ли няма розови...аз ровейки се го намерих и в друг сайт,ама там пъка няма никва наличност,но открих тази светулка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7777&cat=76 и се чудя дали да не взема нея  newsm78

# 427
Здравейте, момичета!
И аз да се отчета:
За кафето - пия по 1 безкофеиново на ден.
За бирата - ми и аз си пия по 1-2 на ден, ама студееееееееееееена. Embarassed
За храненето с АМ - мах по 120мл на хранене 6 пъти на денонощие. Ама рядко ги изява всичките.
Мушенце, Златка, честит ви празник,малко на патерици, да са ви живи и здрави мъжете, и много да ви слушкат. Mr. Green
Хера, Шени, добре завърнали се. Дано сте си отпочинали добре и прекарали страхотно. Hug
Бубе, Луси, Нелка - абе хубавото си е хубаво. Страхотни деца.
Още щях да пиша, ама забравих какво. Embarassed
Отиваме на разходка. Stop

# 428
И аз си мислех, че разсеяността върви с бременността, но ето, че не отминава. Grinning Преди не ми се е случвало да съм разсеяна. Simple Smile
За дечицата дето са минали на 6-кратно хранене и пропускат нощното хранене - намесвали ли сте се или те сами са преминали на такъв режим?
Честито зъбче на Зазка!

# 429
За дечицата дето са минали на 6-кратно хранене и пропускат нощното хранене - намесвали ли сте се или те сами са преминали на такъв режим?
Намесвах се - с много молитви към всевишния!  Praynig Laughing
Сам си реши , че е по-добре да дремва от време на време.  Laughing
Ноо, по закона на Всемирната Гадост сега пък аз нещо не мога да спя.  Close Вече втора нощ се изцъклям към 2 и после заспивам чак в 4  #Cussing out

# 430
Здравейте мами!
Тук във Варна е голяма жега,вече няколко дена излизаме след 18.00ч. и пак е страшно горещо.Да питав мамите от Варна кога илизате на разходка,и къде?
За яденето-едвам изяжда 60 гр.ако се случи да изяде повече и комшиите разбират.
За нощното хранене-тя сама започна да си прави 5 часови паузи.
За бирата-изобщо не ми харесва,нооо на мен много добре ми действа за кърмата,едвам изпивам една чаша.
За килограмите-изобщо не съм мръднала от 20 дена,бях 52 преди да забременея,а сега съм 64 ooooh!
За кафето-не пия изобщо.
Гери твоя момък много сладък ,само ти не си пускала снимки май.
И друго щях да пиша ама  Rolling Eyes

# 431
Благодаря ви милички за хубавите думи за Венци и за стиснатите палчета за брат ми Hug Hug Hug

Днес ми е много кошмарен ден,горката Хера още не си е дошла и я посрещнахме с гръм и трясък Mr. Green Откакто излезнахме днес към 11 до преди малко не спря да се тръшка и да реве,като през това време изяде около 80мл.кърма и изпи към 50мл.вода.Айде вие ми кажете какво желае това дете и какво да правя аз аджеба Twisted Evil
В момента съм гроги,но той е два пъти по-гроги от мен и спи от изтощение Mr. Green

Незнам бе хора,идва ми да рева с глас вече,но няма да има кой да ме чуе #Cussing out Как бе мамка му,станахме на 3 месеца вече и няма и грам подобрение при нас,нито откъм рев и тръшкане,нито откъм режим на хранене.Та в тази връзка отговарям и на въпроса на Мили,че ние все още сме на 8 хранения на денонощие(това не означава,че яде,означава,че ме събужда посред нощите да ме тормози,за да не губя тренинг)и смятам,че с моя късмет това ще си остане още дъъъъъъъъъъъълго време Twisted Evil

Много ми е тъпо,честно...как да имам желание за разходки и изобщо за каквото и да е Tired

# 432
Lussy, страшна работа! Моята бебка не иска да спи по цели дни, но поне не плаче - стига естествено да съм при нея, да й говоря, да пея и всячески да се правя на шут  dance dazzler1  costumed034

# 433
Благодаря ви милички за хубавите думи за Венци и за стиснатите палчета за брат ми Hug Hug Hug

Днес ми е много кошмарен ден,горката Хера още не си е дошла и я посрещнахме с гръм и трясък Mr. Green Откакто излезнахме днес към 11 до преди малко не спря да се тръшка и да реве,като през това време изяде около 80мл.кърма и изпи към 50мл.вода.Айде вие ми кажете какво желае това дете и какво да правя аз аджеба Twisted Evil
В момента съм гроги,но той е два пъти по-гроги от мен и спи от изтощение Mr. Green

Незнам бе хора,идва ми да рева с глас вече,но няма да има кой да ме чуе #Cussing out Как бе мамка му,станахме на 3 месеца вече и няма и грам подобрение при нас,нито откъм рев и тръшкане,нито откъм режим на хранене.Та в тази връзка отговарям и на въпроса на Мили,че ние все още сме на 8 хранения на денонощие(това не означава,че яде,означава,че ме събужда посред нощите да ме тормози,за да не губя тренинг)и смятам,че с моя късмет това ще си остане още дъъъъъъъъъъъълго време Twisted Evil

Много ми е тъпо,честно...как да имам желание за разходки и изобщо за каквото и да е Tired

Напълно те разбирам Луси,я ни виж разликите в годините на лентичките.Да не те отчайвам, ама баткото до 4г.беше ужас.Удари му един рев аз така правех.

# 434
  • Варна
Danieli, ние излизаме на разходка след 7-8 часа вечерта, но обмислям да си надвия мързела и вече да излизаме сутрин рано, към 7-8, тогава е прохладно и асфалтът още не се е нагрял да излъчва допълнително топлина....

Днес излязох в 3.30 да простирам за 5 минути на терасата и щях да умра от жега ooooh!.

За храненията - Валентин също прави голяма пауза нощем, минимум 6 часа, а вчера - 8 Shocked. Но пак се храни по 7-8 пъти на ден, просто огладнява по-често, но това може би е от жегите - яде на час по лъжичка Laughing Laughing Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт