е занапред
.Да не забравя, ама много сте хубави всички,

трябва и аз да пробвам
ние до сега се опитваме да преговаряме с Тияна, но напълно безуспешно.Вече ще се целя по-на високо с молитвите
Към 12 отиват
Така че, Луси, не си сама, да знаеш
Бързо оздравяване на брат ти
За болниците нямам думи 
,
Твоето съкровище също е много сладко! Амаааа наистина ли яде по толкова малко?

и ние сме на морето, лелеее представям си в останалата част на БГ как се чувствате... 

Той успява ли навън изобщо да подремва, защото като не се наспиват май стават нервни. А може и заради нослето да е така. Толкова ли са страшни тези антибиотици, ако детенце се мъчи, не се ли гледат и ползи и вреди, и да се прецени.. То и по време на бременност не се дават, ама като бях зле ми наливаха повече от 10 дни със силни антибиотици / единия беше Аугментин/..
Ще чакам 10 дни и поръчвам синьото, макар, че ми е писнал този цвят от момчетата!

Една приятелка с бебе от София ни покани на гости при свекърва си- чудя се дали е добра идея или ще ми се скапе почивката? 

А и обичам да кърмя
След 3-4 преобличане и се размрънка. Иначе днес яде 6 пъти. Дано и утре да е така. А и й намерих цаката с будуването и заспиването. Вече 4 дни работи, да не чуе Дявола, и все едно нямам дете вкъщи
Като се наяде 1 час сме будни, Тъкмо по това време й се приспи, давам бибата и заспива почти на секундата. Одеве изтървах момента, с 5 минути да закъснея, да не я усетя нещо или не й обърна внимание, и става непоносима 

Иначе и целулитче си имам вече. Красавица 

взе ни се здравето но и на малката съм направила за зимата едни сладки бурканчовци 

а за бебо - въоръжи се с търпение племенника ми беше такъв енергичен немирко сега е най-страхотното хлапе
е беладжия си е ... ама се развива много бързо и е радост за всички макар че продължава да не спи 
но не го мисля - като спра да кърмя минавам на едни китайски билки и ще стана заветните 55-60
опитвам да правя коремни преси но не съм особено постоянна (а после що нямаме режим) 
после хапваме към 4 после към 7 и последно в 9-10 след баня
в общи линии каквото си иска това прави
но пък се храним така - 60тина мл пауза от 20тина минути и после още 60тина с които ако имам късмет дремва 20тина минути че и повече понякога 

само за вечеря последно дадох 60мл АМ за всеки случай 
аз да питам - ти ли мина на милумил - доволна ли си? 

от 9-10 до към 4-5
после спим заедно тримата до към 9-10 
Ама другата седмица ще си купя един тест, че ме хвана параноята 

не е мираж и се поотпуснах, спокойствието се завърна в нашТа къща
отколкото с някакво мърморене примерно, че ние доста си се бяхме поизнервили напоследък. но нали вече бях казвала,че почваме да излизаме от дупката.

Виждам, че го държиш седнал в столчето за кола. Ние имаме същото (само че черно), но още й постилам отдолу, така че да е легнала в него, а не седнала. Това излишно ли е вече, може ли да се слагат седнали децата?!!
започнахме още на 20тия ден след раждането, че много бяхме загорели - бяха ни спрели секса още от 6тия месец. Понаболяваше, ама пусти мерак, кой да обръща внимание на болките Препоръчани теми