, страхотно си направила! И на мен много ми се иска, но на този етап просто никакъв шанс. Поне мисля да отида на морето при майка ми и баща ми - хем да й се порадват и те милите, хем да я погледат и мама да си почине 

) Много се шашнах тогава, ама нищо си му нямаше на детенцето
прекрасни снимки показвате момичета,да са ви живи и здрави бебченцата и да растат така бързо и безпроблемно
лек ден
. Та се завърнахме точно в най-голямата жега - в 12 часа, добре че имаше дръвчета и сенчица по пътя. 

Преди не ми се е случвало да съм разсеяна. 
Вече втора нощ се изцъклям към 2 и после заспивам чак в 4 

Как бе мамка му,станахме на 3 месеца вече и няма и грам подобрение при нас,нито откъм рев и тръшкане,нито откъм режим на хранене.Та в тази връзка отговарям и на въпроса на Мили,че ние все още сме на 8 хранения на денонощие(това не означава,че яде,означава,че ме събужда посред нощите да ме тормози,за да не губя тренинг)и смятам,че с моя късмет това ще си остане още дъъъъъъъъъъъълго време 

Как бе мамка му,станахме на 3 месеца вече и няма и грам подобрение при нас,нито откъм рев и тръшкане,нито откъм режим на хранене.Та в тази връзка отговарям и на въпроса на Мили,че ние все още сме на 8 хранения на денонощие(това не означава,че яде,означава,че ме събужда посред нощите да ме тормози,за да не губя тренинг)и смятам,че с моя късмет това ще си остане още дъъъъъъъъъъъълго време 
.Препоръчани теми