Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 043
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
ДУ

Хоупче,ето го заветния уред Mr. Green

Сега остава да започна и да го ползвам Twisted Evil

Нелли,само от коремните преси ли свали 3-те см. или имаш и някаква друга тайна Simple Smile Казвай бързо,че корема много ме мъчи ooooh!

Искам да ви кажа,че тези в болниците са пълни кретени.От вчера се опитват да уморят брат ми-слагат му вече втори път антибиотик,към който се оказва,че е алергичен и съответно след това се бие веднага противоалергично Twisted Evil А интересно,че самата проба като са му правили всичко е било ок,но започнат ли да му го вливат и се започва с подуване на гърло,трахея и затрудняване на дишането и страшна работа в общи линии.Пълни малоумници,надявам се скоро да се оправи и да се разкара оттам Mr. Green

Благодаря на а_val,Мушенцето,Хоупчето и всички останали за подкрепата Hug Но наистина съм забелязала,че лошото никога не идва само Twisted Evil

Елфи,стига си питала за това ядене,че ме разбиваш с вашите мл. Mr. Green Ние сме почти само на кърма,но дори и някога да направя АМ,повече от 60мл. не може да изяде Twisted Evil

Хахахаха добре,че се показа пък Mr. Green Явно ще идваш да ти го показвам лично Joy

# 406
  • София
Луси с коремни преси и ограничение на храни. Коремните преси са ми от първия диск - втория серия на Синди Крофорд.
Ето го уреда на Луси: http://media.snimka.bg/9013/024281948-big.jpg?r=0

П.П.: Току що ми се обадиха за кончето и ще пристигне в други ден  newsm68 newsm68 newsm68

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 09:44 от nellyli

# 407
Луси с коремни преси и ограничение на храни. Коремните преси са ми от първия диск - втория серия на Синди Крофорд.
Ето го уреда на Луси: http://media.snimka.bg/9013/024281948-big.jpg?r=0

Нелли   bouquet

Joy
Но сега ще ви потормозя с още две снимки,а те са и специален поздрав за теб,защото ти искаше да се отчета Laughing

Ето така се спи напреко на кошарата Joy

А ето така ни е най-удобно,само че мама не може да предложи подобен шезлонг Mr. Green

# 408
  • До морето :)
Добро утро и от нас  Grinning
Люси, на първата снимка Венци така блажено се е изпънал, все едно е на плажа  Laughing И дано брат си скоро го изпишат  Hug
За комените преси - вие по колко правите? От днес започвам вече редовно. От 3 години мечтая за плосък корем. Преди да забременея не правех нищо по въпроса, но никога не е късно. Само искам да си намеря метъра, че да знам дали има ефект  Rolling Eyes
Моето диване вчера като яде в 22ч., спа до 6, даже можеше и до 7 да изкара разбуждайки се, ама бях толкова препълнена, че ако натиснех цицата щеше да се чуе ПУК  Laughing, заспа си и сега тъкмо се разбужда. Много ми е сладка като се събужда след нощния сън  Heart Eyes Кокори се, затваря пак очички, дремва 2 минути, пак се събужда и така  Heart Eyes И като ме види раздава огрмно усмивки. Иначе хич не й са скъпи усмивките, на всички се хили, само да застанеш пред нея
Ето малко снимки и от нас:
http://prikachi.com/images/877/3582877r.jpg - тати и Ели спят. Много са ми послушни и дваата тогава  Laughing
http://prikachi.com/images/879/3582879z.jpg - така се справяме с жегите  Grinning Даже тука е завита, не знам защо  Laughing
http://prikachi.com/images/884/3582884P.jpg - Ели и бати Мони
http://prikachi.com/images/919/3582919G.jpg - Ели и бати Диан

# 409
ДУ и от нас.
Тва мойто дете яде 3пъти от снощи и неще да се оригне,вашите на всяо ядене ли се оригват?
Сега по темите:
За яденето-яде различни мл всеки път,аз като я дохранвам започва с 2 лъжици после понякога правя по още една,и още една,ама то ми писна да изхвърлям.Ако е само на АМ понякога изяжда 4 лъжици и пита за още(ама тогава сме в парка и няма) а понякога и 90 мл едвам изяжда...бебешка му работа.
Нелили аз ядох мюсли 2 седмици и качих 3 кг...реших,че е от тях и ги спрях.Сега закусвам с 2 филийки хляб Вита и кашкавал или сирене.
Иначе коремни преси и аз правя -Нелка започнах с 40 и постеменно увеличавам.2 дни правя-2 почивам.За СМ незнам дали съм свалила,ама кг не мърдат.
Бира пия,ама и от нея се пълнее  newsm78
В тоя ред на мисли,докато кърмя мога ли да изпия чаша,две бяло вино,на сватба ще ходя,а не ми се иска да стоя пак на минерална вода
Кафе пия всяка сутрин иначе немога да си отворя очите.
Кола понякога пия една-две чаши за целия ден,но рядко,не съм забелязала да и действа.
Прясно и кисело мляко съм ограничила,даже в кафето не слагам,че имам чувството че не и действат добре на мойта.
Бобови и зелеви бях спряла,но миналата вечер хапнах малко зелен боб и нищо и нямаше.Днес мисля пак това да обядвам.
Луси,дано скоро изпишат брат ти.
Много хубави тез бебеоци наште,малеее:)
За тва морско конче ме карате да се замисля,много ми се струват 40 лв за играчка...ама пък много хубаво...май наистина понякога купуваме играчките за себе си.Нямам търпение да започна да купувам кукли Барби...малиииии,как ги обичам,срам не срам до 8 клас съм си играла с тях.
За спането вечер заспива към 23,понякога 23:30 ч и се буди към 5,даже 6 ч сутрин.Памперса понякога е много мокър,понякога по малко,но досег сух не  е бил.

# 410
За кг - до преди 3 години бях 53 кг, (бяха идеални за височината ми 175 см - имах само едни ц.ци) до преди да забременея бях 65-67, а сега съм 82. Но от няколко дни правя коремни преси, а от днес започвам да карам колело. Знам, че никога не мога да стана отново 53кг, но поне 63 кг Whistling
За яденето - като се изцедя различно яде, но горе долу 130-140 мл, понякога 100, а понякога 150 мл.
За спането - от вчера сме на вилата и Павел спа непробудно до преди малко, явно въздуха оказва влияние, само по едно време се разшава към 5 и нещо и аз реших, че е гладен и му боднах ц.цата и така откара до 11ч и аз съм много доволна. След като се събуди реших да сменя памперса на спалнята и стана чудо, Павел осра пейзажа и сега освен чаршафа ми  и дрехите му, се чудя как ще пера матрак  Joy, но това е риска на професията "майка"
И аз пия бира кто вода, много ми се ослажда, никога немога да спра да я пия  beer

# 411
За кг - до преди 3 години бях 53 кг, (бяха идеални за височината ми 175 см - имах само едни ц.ци) до преди да забременея бях 65-67, а сега съм 82. Но от няколко дни правя коремни преси, а от днес започвам да карам колело. Знам, че никога не мога да стана отново 53кг, но поне 63 кг Whistling
За яденето - като се изцедя различно яде, но горе долу 130-140 мл, понякога 100, а понякога 150 мл.
За спането - от вчера сме на вилата и Павел спа непробудно до преди малко, явно въздуха оказва влияние, само по едно време се разшава към 5 и нещо и аз реших, че е гладен и му боднах ц.цата и така откара до 11ч и аз съм много доволна. След като се събуди реших да сменя памперса на спалнята и стана чудо, Павел осра пейзажа и сега освен чаршафа ми  и дрехите му, се чудя как ще пера матрак  Joy, но това е риска на професията "майка"

Ха ха Деска,забавляваш ме,аз затова като смянам памперс на леглото постилам една покривка сгъната на 4 и подлогана(така казвам на това гумираното за смяна на пелени) че да нямаме осран пейзаж....че на мама водите неможаха да изтекат на матрака,ама беба,може да направи белята.

# 412
И аз слагам по принцип, но беше на долния етаж и ме домързя да сляза. Когато слагам нищо не става, но един път да не сложа и малкия прави чудеса  hahaha

# 413
Сетих се какво щях да пиша, на Павел дупето май е подсечено. Зачервено е, но като го трия или мия не плаче, значи не го боли. С како да го мажа, някой ако е имал такъв проблем да сподели. За сега го мажа само с крема на Хип срещу подсичане.
Някоя моя приятелка ми беше казала, че правят в някоя аптека крем срещу подсичане, който бил много ефикасен, но не си спомням нито приятелката коя е, нито аптеката  hahaha Мислех, че с приключване на бременността, ще приключи и забравянето, но уви  Wink

# 414
Луси, дано всичко с брат ти се размине, че аман от некадърни доктори!
Десинце, отиди в някоя аптека, където приготвят лекарства и просто им кажи, че искаш крем против подсичане - те си знаят работата  Wink Иначе е много ефикасен крем от чиста, преварена свинска мас и невен, който се пържи в нея - звучи гадно, но е страшно ефикасен. Друго, което много помага е най-обикновен крем "Здраве".
Относно коремните преси - беше ме страх до сега заради секциото, но щом вече може и аз трябва да се захващам, че ме е страх ако отида в гората да не ме отстрелят с куршуми за глиган  Joy
Иначе биричката и аз много си я харесвам! С таткото сме си големи бираджии  cheers И сега си пийвам от време на време Wink
Продължавам с твърдението, че бебоците ни са страхотни   love001 Да са ни живи и здрави!

# 415
Привет момичета, помните ли ме  Hug
Аз се завърнах от Велинград, какво да ви кажа много добре ми дойде. Всеки ден по един дъъъъълъг масаж, през останалото време - сауни, парни бани, джакузита...а за бебето се погрижи татко му Heart Eyes
Сега пак сме си вкъщи и подхванахме старата песен на нов глас.
Много новости при нас - браво за зъбчето на Зазка и за обръщането на Нелили. Али все още не се обръща, само се извърта в леглото. Не прави и никакви координирани движения освен едно - засуква си палеца. Ей, как ще я отуча е знам. Биберон не ще - слагам го и тръгва да повръща, толкова е отвратена, но палеца го суче, че ушите и плющят ooooh!
Бубе, много ти се е насъбрало - стискам палци да се оправяте бързо и ти изпращам много положителна енергия.
Луси - дано и с брат ти всичко да е наред.
Кончето си го поръчахме и ние - ще пристигне в края на месеца. Дано да и хареса, защото активната гимнастика никак не я отразява. За сметка на това е влюбена в играчките на шезлонга.
Сигурно съм пропуснала много неща, но ще наваквам.
Усмихнат ден Hug

# 416
  • София
Луси много ми е сладък Венци  Heart Eyes    love001
Ама как се е излегнал само  hahaha , ей на това му викам живот
Адашче , аз правя ето тези коремни преси, започват от 5,15 мин. някъде.  

Шени, добре завърнала се   Hug . Хубаво си се поглезила  Mr. Green
 danaq_lv ям си овесени ядки за закуска . Това ми е най калоричното хранене за деня, но пък ми действат много добре на стомаха  , а и за кърмата са полезни

П.П.: Луси дано всичко е наред с брат ти  Praynig . Пиши как е  

# 417
Здравейте момичета! Благодаря за пожеланията за нашият татко!

Много добре си изкарахме снощи...... така не ми се прибираше  Crazy
Детето много било послушно  с баба и дядо. Днес обаче сутринта, не знам какво му стана, тъкмо седнахме на кафенце , като се отвори това гърло и РЕЕЕЕЕЕВ....... направо се побърках, да стигна до някоя пейка д му запуша устата с цица.... УЖАСТ!!!!
Иначе режимът на хранене е следния, сутрин към 6ч, после 9ч, 13ч, 16ч, 19ч и 22-23ч и това е - 6-разово хранене. Тук - таме има дни с едно повече или едно по-малко хранене, ама основно върви в този ред.
За пъпчето- и Максим има херния и още лепя лепенки като луда. Гадно, грозно....... ама няма как, ще лепя, само и само да не го оперират. За 2 седмици има голяма промяна и се е прибрало, но ще продължа и тази, после малко почивка, че там кожата е доста изтормозена. Ако се налага, после пак.
Биричка, и аз пийвам по 1-2-3 през целия ден......  много обичам аз. А не съм усетила така  да се препълвам от нея, но знам че има ефект.
И кафенце с мляко пия по 1-2макс. Бях го спряла, като имаше колики, но нищо не се промени, затова си гледам кефа и аз. Вече всичко е наред.
Хоупче, ние запазвахме клетки, но да кажа че имам някакво специално мнение сега...... нямам. А и предполагам, че при вас е едно, а тук съвсем друго (като отношение имам предвид)
Бубе, като мине този вирус, да си чукнем срещичка, че и аз съм много близо до Св. Петка а и всеки ден минавам от там за разходка.
Луси, твоя Венци,много готин! Елито на Нелка - също!

Малкото зверче заспа и смятам да отида да полегна край него, че в тази жега, какво друго ми остава, а и нали съм малко снощна.

По-късно ще вляза да се отчета с малко снимки!

# 418
  • София
Здравейте майчета! Laughing Laughing
Луси: Стискам палци за брат ти! Peace Дано скоро да се оправи! Praynig А Венци е страхотен сладур- още от сега е по живота, мама и тати да му мислят! Grinning
Шени: Завиждам ти за хубавата почивка...искам и азззззззззз!!! smile3514
Нели: За розово конче трябва да чакам поне 10 дни, а се страхувам да не се изчерпат и сините! Cry
Нелка: Душичка е тази твоята Еленка- много е сладка!
Бубе: Оправихте ли се?
Някой се оплака от подсичане- да не прави моята грешка да се самолекува, а да го види доки, че при нас се оказаха гъбички и минаха с 2 намазвания с тридерм, а от нищо друго не се оправяше!
Хера:Добре си се завърнала! Какви са тези кражби- не се ли заключват тези бунгала? #Cussing out

# 419
Нашият момък напоследък не спи много нощем. Денем може да пропусне някое хранене, но нощем не пропуска. Толкова ми се спи..И освен това няколко поредни дни помрънква между 5 и 7 сутрин, докато спи, та го гушвам при мен. Явно коремчето го стяга. Иначе вечер все по-рядко плаче.
Чета в някакви книги как децата трябвало да спят от 21 до 6 ..и ми се вижда пълен мираж..
Георги изпиваше по 120 мл редовно, но покрай жегите, а струва ми се и покрай водата, която много му се ослажда, започна по 60 и 90...Съответно затова май е гладен нощем.. Sad Паузите са 3-часови обикновено.
Иначе денем се нормализира съня, не е това безумно будуване, което беше, да ми спи по 2 часа на ден. Големият сън дето трябва да е нощем го удря по обяд..Да видим как ще го премествам през нощта..
Бубе, нямам думи за това дето ти се случва..Нз ако запалиш свещ в черква за здраве. И дано да се обърне вече една нова страница. Hug
Страхотни снимки сте качили всички.
Жира, хубаво е, че вече сте вкъщи, дано всичко лошо е зад гърба ви вече.
И аз бях планирала 3 часа за мен - да ходя на спорт и на козметик, ама ми дойде цикъла /предния беше преди 20 дни../ и не се получи. Със сигурност като се тонизира човек малко, посреща по-добре предизвикателствата на живота. Grinning
И на мен ми хареса кончето, май ще взимаме и ние. Wink

Общи условия

Активация на акаунт