Пуснах три перални...четвъртата върти вече и спирам, че няма място на простира.
Сега се фръцка тука и се приспива. Е имах и един-два дена на стачка но явно беше от жегата. Днес на връщане беше буден до Бургас и от там до Стара Загора спа като пън....за разлика от Слави, който не спря да мърмори
Снимките ви са страхотни 

първата част от нощния сън на малката е три часа, след това се буди на всеки ДВА, за да яде
Обикновено заспива към 22,30 - 23, 00, но снощи например заспа в 21,30 и съответно аз още не си бях легнала като свърши три-часовата пауза. Яде в 00, 30, после в 02,30, 04,00 (час и половина 
Тука има ред
Дано все пак се избистри някога
Тази снимка,която е показала е ........ нямам думи,нали не й вярвате
Дано и нещата при тях занапред вече са страхотни и лошото да е зад гърба им 

Аз като казвам,че съм 75 кг /ама май съм повече,че диетата ми нещо пропадна вече една седмица и го бройте 77 поне,но ме е страх да се кача на кантара
разбирайте 75 предимно в долната част на тялото

Вече и 150 мл с 5 лъжици мляко не и се опъват
Уж последно се роди пък май-май яде повече от всички бебета в темата
Понякога оставя,но ако е минало повечко време направо си ги обръща/то става към 160-170мл май-май/
Трябва да започна да го разреждам малко,че педито ще се кара 

Иначе не се съобразява вече с нищо. Днес и боб ядох. От 2 сутрини и кафе пия, а детето е спокойно по цял ден. Бирата я започнах вчера, ама май и нея ще пийвам 

И по цял ден с тези машини бучак. Хем спалнята ни е отзад и пак е лудница (не че като заспим и нещо ни пречи
Супер си си 
Много се радвам, че дечицата ви харесват кончето! 
Няколко дни ни нямаше ,няхме селски
и доста добре ни се отрази 
е да ви успокоя ,че не сте дебели сега съм 85 и родих 100 за това ,че ви бия по килограми... нищо не ми става от панталоните.. само тениските си мога да нося... горници и тем подобни.. е пробвах с диета, еми не стана..МАлкия нервен реве ,незнам и реших да спра, че сега поне яде... За това нямам търпение да спра да кърмя,че да се одаря на диета ,сега е на 3 месеца мисля до 6-7 да го кърмя.
и вече почва да ме истрах да го оставям сам на вовивалника. Иначе на леглото е подпрян на възглавници все и няма как освен на падне от нея:) А на гимнастичката мисля да я слагам на земята и там да си щука 
Те се трият на момента директно от фотапарата. За това си мислиш , че съм си добре. Наистина много съм се освинила....ама много 
, как така липсват дрехи та чак и памперси 

Много и се зарадвах
И аз нямам търпение да спрем с кърменето и да се метна на диета. Но ще гледам поне до 6тия да се кърмим, така че после ще го мисля

Бог да ни пази и никога да не опираме до болници! 

. Ама то голям кеф било.
и голям рев пада
. Така гадно смърди този Фризовом, а той е като хипнотизиран от него. Докато израсте гадния рефлукс бая ще се измъчим. Както каза педи като почне да яде хляб всичко ще се нормализира, затова и ще започнем по-рано със захранването.
. Да ми е жив и здрав! По случай празника надвечер го водихме на разходка край морето на Св.Константин и Елена. След нас само ахкат хората какво малко бебенце. А той вече е толкова голям
.Много беше послушен, кокори се през цялото време, докато не огладня разбира се. Та общо взето бързо приключи разходката, но пък и ние живеем на близо. Прибрахме се, че хем да си яде спокойно вкъщи, хем и нас ни чакаше поредната софра. А после се жалвам, че ми били много килограмите, ама като седна на масата и се забравям. 

. Нищичко не ми става и ще се гръмна вече.Имам чувството,че никога няма да ги сваля тези кг. и коремът ми е като в 6 месец още...
Препоръчани теми