Дано лошото вече е зад гърба ви

А Габ направо ти е одрал кожата,толкова е хубав и нежен/в добрия смисъл на думата де 

Вече взе да ми писва. ИСКАМ КОЛААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Яде, играем, спи и пак яде
Снощи обаче като се събуди в 2:30, станах да й дам бибата и като ме видя, полудя от щастие. Усмивки, говорене, глупости... Играе му се на детето, а мама не може да отвори очи (нали легна в 2ч. пак
) Накрая я взех при мен на леглото и си играхме. Аз й пъхам бибата в устата да заспи, тя я плюе и ми се хили
Накрая мама се е предала и кога е заспала малката и идея нямам 

Наистина без вас сме за никъде

Да сте много здрави и щастливи

Направо си като момиченце,а какво голямо дете имаш
Скоро ще сте като приятели 

,та някои има ли кафяв пъп на бебчето и от какво се получава? 2-преди два дена ни ухапа един комар на бузката,ама нещо много голяма стана таз пъпка бре,мажа я с крем здраве,но непомага,неще да се скрива,та да ми кажете ефикасно мазило за против насекоми? Иначе бяхме навън преди един час се прибрахме,нахранихме се и заспа.Качих малко снимки в феиса и това е друго интересно няма,само да добавя че на снимките като я снимах днес ни се вижда пъпката каква е и ми е мн страно...Честито на всички празнуващи:))оставям ви ,че моита пикла се сабуди и иска явно да играем.Лек ден момичета

Аз не мога да се похваля със същото 

. Аман от селска работа, свеки и бабата на мъжа ми отглеждат продукция като за цяла армия и само на него разчитат за помощ. Не се научиха да отглеждат по-малко неща, и без това физически е невъзможно да се изконсумират после
. Ама нали бабата е изкукала вече и тъй е свикнала да й е препълнена градината и мъжът ми трябва да се скапва всеки път като си дойдем
.
/. Какво да направя, трудно ми е да казвам "не", а и всякакви допълнителни парички са добре дошли в къщи. В тази връзка, въобще не ми се връща на работа, аз сега едва смогвам /главно работя вечер след 10 като приспя малкия/, пък ако трябва да съм в офиса от 9 до 6, не знам
.
. Дано това да е знак, че оттук нататък предстоят само хубави неща
.
. Другата седмица за първи път ще съм сама за 4 дни, че мъжът ми е на плаване, после пък в неделя ще ходи на ветроходна регата и пак съм сама. Но за сметка на това ми е обещал вторник да се занимава с малкия, та ще отида на козметик, че кожата на лицето ми и веждите ми на нищо не приличат. Иска ми се и на педикюр да отида, но от кварталните такива не съм доволна, а за неквартален ще ми трябват повече от 2 часа време /колкото максимум малкия може да кротува без да е гладен/. Освен да потърся някоя педикюристка да дойде в нас 

( то това го изпуснах), че така ли се свалят 20 кг. даже и повече за да си върна формата от преди първата бременност. Вече започнах да правя упражнения. Спрях сладките и тестените. Единствено си позволявам да пия бира, много добре ми действа за кърмата. Сутрин закусвам мюсли с плодове и кисело мляко, а през деня ям салати, месо , яйца. Никакви сладоледи, пици, сладкиши и подобни 
Много усмивки и само хубави емоции за в бъдеще 
първата част от нощния сън на малката е три часа, след това се буди на всеки ДВА, за да яде
Обикновено заспива към 22,30 - 23, 00, но снощи например заспа в 21,30 и съответно аз още не си бях легнала като свърши три-часовата пауза. Яде в 00, 30, после в 02,30, 04,00 (час и половина 

Препоръчани теми