И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ! ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВА. БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ВЛЮБЕНИ И ОБИЧАНИ

Днес беше много послушна
Ядеше, 1 час игра, 2 часа сън и пак ядене

Вече не знам какво да кажа....Дано се спре с тия болести вече, че аман !!! 
Дано всичко лошо е зад гърба ви!
Много се радвам, че дечицата ви харесват кончето! 
(дано продължи по-дълго), днес го водих да го снимат професионалисти - е, чудни снимки станаха - една, максимум две, на които да не реве и да не е червен и зъл
<- ей такъв е на повечето
Обаче, аз като не ставам за фотограф поне , си викам, детето да има няколко свестни снимки, но уви...ще го караме на спомени...
, от сърце Ви пожелавам това да ви е последното гадно преживяване и да прекарате добре остатъка от престоя си в БГ. Моля се бебчо да не прехване от вируса.
) и памперса е абсолютно сух като се събуди. Е чак пък толкова дълбоко да спи
, това нормално ли е според вас?
но като знам каде е заминал и все ми се реве,изпадам в истерия
толкова много ми липсва и си го обичам,надявам се покраи децата да ми минат тези 6 месеца бързо... Бубе много неприятно при вас,дано бързичко да оздравеете,а на теб имаи тарпение и всичко ще се оправи
ще се моля и за вас,защото сарце не ми дава и ми се къса като знам какво е да ти е болно детенце и да се мъчи
За заглавието и на мен ми харесва много
За памперса да кажа,че и ние правим големи паузи нощно време и си е сух или да е напикан един път,но аз каква съм маниачка на чистота,съм свикнала да сменям на всяко хранене
По корем хич нещем да стоим,започвам и аз да се пртеснявам,то се залъгваме то какво ли неправя само и само помъничко да стои ,но неще диването и почва да реве,може би и е рано и сама ще прецени кога да започне да стои по корем
друго няма от нас засега:))) 

Ако всичко се размине и бебето не се разболее, ще кача и други снимки, че скоро не е оставало време да актуализирам.
Брат ми ще го приемат в болница,но най-лошото е,че се оказа сам в Пловдив,аз съм в СЗ все още,а за проклетия и ММ дойде точно тази седмица на гости,егати и късмета 

Стискам палци и за мъжа тии му желая лек полет! 
, и дано по-бързо минат тия шест месеца, а и ти да се успокоиш малко.
Накрая като се прибрахме и я изкъпах, заспа като пън до шест сутринта, без да "вечеря".

)

Раф е простооо прелест! Изобщо цялото семейство сте прекрасни! 

Препоръчани теми