Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 049
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • при палмите и алигаторите,FL
ДД и от мен

сколасах да се разпиша, два дни само чета и не смогвам , ама то така ще  Blush е занапред

За забравянето , ами какво да ви кажа освен през бременността и сега е много зле, ама се успокоявам че  акъла ми изтича с кърмата и ще имам много умно дете Mr. Green

За кончето, аз пък съм си харесала синичкото, много обичам синьо и зелено/маслено, резеда/, това розово ми омръзна вече, още не сме го купили, но при следващото ходене до Уолмарта, ще го набавим, няма да се цепим от колектива.

Бира не пия горчи ми, но кафе  си пийвам. Кафе е силно казано, защото в една голяма чаша пр.мляко си слагам половин лъжичка нес кафе, но аз така си го обичам.
За заглавието съм ЗА, много ми хареса, ако може да помоля Нели да сложи анкета за водата, колко от нас предлагат и дали се приема с охота от децата.

За цени в болница, ами и тук не е евтино, за шевовете на Соник очаквам сметка от около $2000/$1800 са сигурни, но щяла да идва и някаква сметка за педиатър?/, това за 30 минути в спешното, ние постояхме повечко, но останалото време си беше само чакане .

Хера, за какво са им били пък памперси ?!?!, че и това да крадат, добре че сте се махнали , та не са ви скапали съвсем почивката

Бубе, как сте, то и вие една почивка изкарахте, дано да е за последно и от тук натам само хубави емоций Praynig Hug.Да не забравя, ама много сте хубави всички, Heart Eyes

Луси, какви са тия некадърни лекари, да вливат втори път лекарство , което дава реакция и то на болен човек, ама няма ли кой да  се намеси и да предприемат адекватно лечение.Бързо оздравяване на брат ти.
Венци, какво се е излегнал като пет пари в кесия и виж го какъв е усмихнат, какво само се оплакваш от детето, такъв симпатяга Hug

Нели, браво за волята да спреш сладко и тестено, аз нещо се пробвах ама  не ми се получава, оня ден ходих на един бюфет и такова усвинване му ударих, че направо срам, и все с кърменето се оправдавам.

Елфи, вие какво направихте с почивката , измисли ли го къде ще ходите, Клавдия сигурно е още по нетърпелива Simple Smile

ПП Това прескачане ме мъчи, и поста не изглежда както трябва, сега пък и удебелен Sad

# 436
Момичета , искам да ви питам какво мислите относно  имунизационния календар за 2011г.
Относно нововъведената ваксина синфлорикс.Има ли вече някой на който са я сложили и как я понесоха децата ?

# 437
За дечицата дето са минали на 6-кратно хранене и пропускат нощното хранене - намесвали ли сте се или те сами са преминали на такъв режим?
Намесвах се - с много молитви към всевишния!  Praynig Laughing

smile3532 трябва и аз да пробвам  hahaha ние до сега се опитваме да преговаряме  с Тияна, но напълно безуспешно.Вече ще се целя по-на високо с молитвите  Laughing
Нашите хранения са доста повече от осем  Crossing Arms Към 12 отиват  ooooh! Така че, Луси, не си сама, да знаеш  Peace Бързо оздравяване на брат ти  Praynig За болниците нямам думи  #Cussing out

# 438
Нанди и аз купих синьо конче, повече ми хвана окото.
Бубе, моя син също има ротавирусна ваксина. Ходили сме в спешното няколко пъти заради зверско разстройство и винаги са го тествали (пробата никога не е била положителна досега). Оказва се обаче че ваксината не е за предпазване, а за да мине болеста по-леко. Същото е и със шарките.

За водата, предлагам от време на време. Започва да смуче с голяма охота, но след 10-15 мл се отказва. Пък и се кърмим на поискване, не мисля че и е необходима. Но ако иска да пие ще и давам.

# 439
айде добър вечер и от нас  Hug,

Даниели, аз снимки наистина тук нямам, но във ФБ имам, там съм пуснала Simple Smile  Wink Твоето съкровище също е много сладко! Амаааа наистина ли яде по толкова малко?  newsm78 Tired

На наш Еди хич не му пречи жегата да яде ... иска си човека, много рядко може да не поиска на третия час, щото започна да прави почивки понякога от 4 часа, ама щото дажбата вече е 140 мл,  таа някак няма много установен час на хранене - горе долу всяка сутрин почваме в 6, а вечер приключваме в 00.00 или 00.30 часа... През ноща започна пак да се събужда, уж си спеше, амаа сега се събужда, пийва вода, или сменяме памперс и пак си спи... но след два часа примерно вече е гладен...
ей, го на цял ден прави почивки от 4 часа, но сега след банята си поиска на третия час, еми дадох му, сега си позаспа.

Айде мятам се в банята, че жадувам за нея от както съм излязла следобед....  много жега  sweating и ние сме на морето, лелеее представям си в останалата част на БГ как се чувствате...  ooooh!

Явно не само нашето момче писка да реве, незнайно защо, просто ей така... понякога си викам, дали не се е уплашил от нещо, знам ли  newsm78

Ооо за водата - ДАВАМ! Как пък ще си моря детето в тая жега без вода... Пък и той си пие хич да не е, голяма е жабка  Mr. Green

Аз за коремни преси - нямам силички  Blush

Днес си търсех бански - ужас, ми то с моя деформиран бюст вечеее как да стане работата, не обичам бански чашки, а трябва точно такъв да си взема - ми нищо не ми харесва, М..мка мууу и прасе  wait

# 440
Добър вечер и от нас  Flutter
Наша Рая днес като му дръпна един сън от 10:00 до 16:30...та чак се зачудих имам ли бебе или нещо съм се заблудила  Laughing

Елфи, вие какво направихте с почивката , измисли ли го къде ще ходите, Клавдия сигурно е още по нетърпелива Simple Smile

Измислих го- ГРЪНЦИ  Laughing Нищо не съм измислила,най-вероятно пак на Сарафово,обаче къде един Господ знае  Laughing Ще издебнем хубава седмица по прогнозата и 2-3 дена преди това ще завъртя няколко шайби и откъдето изскочи заек.Като не изскочи,някъде другаде ще пробвам  Thinking

Кой ме викааа  wavey  Joy
Тук има едно единствено прасе и това съм аз  Mr. Green
Къде пък точно ти се нареди при прасенцата  Crazy

# 441
Луси, ще отмине, просто събери още малко сили! Hug Той успява ли навън изобщо да подремва, защото като не се наспиват май стават нервни. А може и заради нослето да е така. Толкова ли са страшни тези антибиотици, ако детенце се мъчи, не се ли гледат и ползи и вреди, и да се прецени.. То и по време на бременност не се дават, ама като бях зле ми наливаха повече от 10 дни със силни антибиотици / единия беше Аугментин/..
За водата - аз също му давам, но днес по-малко и съответно си хапна повече. Знам ли, може и друга причина да има.
За недоспиването нощем - как имате сили после, успявате ли да подремнете малко на другия ден?
Георги много трудно заспиваше и аз все не вярвам и досега като заспи, дали не е пак за 15 мин. Та не смея вече да задремвам.
За ръчичките - бебока още прави неконтролирани движения и не си ги е забелязал.
За целулита - и аз имам. Мажа се с някакъв крем, но доколкото знам, трябва да се съчетаят кремове, хранителен режим и спорт или масажи.
Заглавието на jenajena наистина е много готино.

# 442
  • София
jenajena измисли заглавие, а още си няма конче! Sad Ще чакам 10 дни и поръчвам синьото, макар, че ми е писнал този цвят от момчетата!
За забравянето- рекордът е мой: Отивам в социалните, питат ме  за 3-те ми имена, а аз: Марта.... и нататъка не мога да продължа! Mr. Green Представете си колко съм била уморена!
Елфи и всички други жалващи се от килограми: Ще ви повярвам само на снимков материал!!! Mr. Green Heart Eyes
Аз съм готова да ви покажа ''преди'' и ''сега'', за да видите, че не лъжа за сланинките! #Cussing out
А аз , май смених концепцията за море и ще идвам към Варна в средата на август, та може да се видя с варненки! Peace Една приятелка с бебе  от София ни покани на гости при свекърва си- чудя се дали е добра идея или ще ми се скапе почивката? newsm78
Нашето Маги днес цял ден е разтроено, плаче от колики и повръща, та малко се притесних, но сега заспа и дано всичко е наред! Praynig
Хоупче: Страшен лаф пусна! Hug
Полита: 12 хранения? Моли Боже, накой помага ли ти или сама се справяш с девойката?

# 443
Като говорихте цял ден за биричка, е НаЗдРаВе  beer
Аз водичка й давам на моята кукла - как няма! На ден общо към 50 мл, понякога повече, колкото тя иска! Само баба й прекалява (както казах по-рано) - оставям й я за един час и поглеждам изпила 100 мл - защо после бебенце не иска да яде. Ама иди разправяй  Tired
Полита, много бреее! Това кърмене ли? Преди да започна да се изцеждам и да давам с шише, моята сучеше по 1 час на всяко хранене! Представям си ако я хранех по 12 пъти, щях да се  #2gunfire

# 444
И нашите хранения са не по-малко от 10 активни, отделно ей така за спорта по 5-10 мин. няколко.. и не съм се и хабила да броя колко са. Но повече посуквания от 12 със сигурност. Бебенцата имат нужда да си задоволяват и сукателния рефлекс. Моето примерно не иска биберон и кърменето е неговия шанс за това, няма как да му го отнема Simple Smile А и обичам да кърмя  Peace

# 445
  • До морето :)
Добър вечер и от мен  Mr. Green Ели заспа, а аз трябва да мия чинии, но се ослушвам.  Rolling Eyes ММ нали го няма и съм се отдала на разточение и мързел  Laughing Като е тука поне от хорски срам пооправям, ама сега е лудница. По обяд бях извадила всички дрешки които имам на Елито. Отделях малките и големите, а с тези които сега й стават й правих модно ревю  Laughing Ама нещо не й хареса, не знам защо...  newsm78 След 3-4 преобличане и се размрънка. Иначе днес яде 6 пъти. Дано и утре да е така. А и й намерих цаката с будуването и заспиването. Вече 4 дни работи, да не чуе Дявола, и все едно нямам дете вкъщи  Grinning Като се наяде 1 час сме будни, Тъкмо по това време й се приспи, давам бибата и заспива почти на секундата. Одеве изтървах момента, с 5 минути да закъснея, да не я усетя нещо или не й обърна внимание, и става непоносима  Crazy
Днес си мислех за Дона Ани и малката Вики! Дано да са добре, скоро нямаме новини от тях  Praynig
Аз не можах да се сдобия със стрии цяла бременност, но виж сега като кърмя и циците ми се нацепиха малко  Crazy Иначе и целулитче си имам вече. Красавица   Flutter
Адашче, благодаря за линка, обещавам да опитам да ги правя, доста ми изглеждат, но тъпо и упорито ще се сгъвам  Laughing
За кончето - аз няма да взимам, 40 лв. много ми се виждат, а и без това сме затрупани с играчки, но заглавието наистина е 1 път  Grinning
Нанди, не се бях сетила за това, че акъла ми изтича с кърмата  Laughing Да взема да почета малко лекциики ли, че от сега да я правя инженер. На татко й лошо да му стане  Mr. Green
jenajena, сигурно затова нашата лекарка на вратата на кабинета си е лепнала бележка: "Преди да влязат родителите, да приготвят трите имена на детето или ЕГН" "Трите имена" и на бележката е подчертано  hahaha

# 446
 е ха добър вечер ... доживях да пиша а не само да чета Simple Smile
ние с ММ отворихме компотената фабрика  Crazy взе ни се здравето но и на малката съм направила за зимата едни сладки бурканчовци Simple Smile
Jira радвам се че свърши вече Simple Smile
Lussy - стискам палци Simple Smile а за бебо - въоръжи се с търпение племенника ми беше такъв енергичен немирко сега е най-страхотното хлапе Simple Smile е беладжия си е ... ама се развива много бързо и е радост за всички макар че продължава да не спи Simple Smile
за кончето ние си имаме кукла бебе - не свети и не пее но Габи посяга да я хваща за ръцете Simple Smile
за килата - останаха ми два още след болницата и не мърдам от тях Simple Smile но не го мисля - като спра да кърмя минавам на едни китайски билки и ще стана заветните 55-60 Simple Smile опитвам да правя коремни преси но не съм особено постоянна (а после що нямаме режим) ooooh!
за режима - ядем към 4 после към 7 (това всичкото в леглото докъто спим) после като станем към 9-10 може пак да цокне леко и дремва за час след което в 12 и 30 - 1 яде и цял следобед или спи или се криви но към 3 определено спинка Simple Smile после хапваме към 4 после към 7 и последно в 9-10 след баня Simple Smile в общи линии каквото си иска това прави Simple Smile но пък се храним така - 60тина мл пауза от 20тина минути и после още 60тина с които ако имам късмет дремва 20тина минути че и повече понякога Simple Smile
вода давам ама не ми я искат Simple Smile
ям и пия всичко без твърд алкохол - не съм забелязала зависимости  newsm78
да се похваля - днес цял ден беше на кърма  Party само за вечеря последно дадох 60мл АМ за всеки случай  Blush
Елфи и Габи така спа само че вчера Simple Smile аз да питам - ти ли мина на милумил - доволна ли си?  newsm78
Хера - на Лактаната колко грама и е лъжичката и въобще за колко ти стига  newsm78
за жегите - еми охлаждаме се в басейна но днес не съм я показвала на вън малката до 7 вечерта ... и без друго все е топла и се изпотява ...
а паузата - сама си я направи в началото на втория месец Simple Smile от 9-10 до към 4-5 Simple Smile после спим заедно тримата до към 9-10 Simple Smile
и един въпрос - колко често се уважавате с половинките си седмично?

# 447
  • До морето :)
За уважаването, еми, ние веднъж седмично, ако имаме сили  Tired Ама другата седмица ще си купя един тест, че ме хвана параноята  ooooh!
За водата - давам й между храненията, пие я, ама не е тръгнала да реве за нея. Сещам се да й дам, когато аз ожаднея  Crazy
За режима - при нас е от значение кога ще се събудим сутрин  Laughing Днес стана в 6, яде, заспа, после в 10, 13, 16, 19 и сега в 22 пак последно. Дано и утре да е така  Mr. Green А нощната пауза си я правим още от болницата  Grinning
Вашите бебоци гледат ли в нищото? Ние гледаме тавана и стените и им говорим, караме им се, смеем им се, все едно има нещо свръх интересно там. Голямо будале е моето дете  hahaha

# 448
Добра вечер!

Няма такава жега............ то затова детенцето ми е толкова нервно. Днес излязохме към 18-19ч, ами то не се дишаше. Слязохме и към морската, но много влага и въздухът не помръдваше. Голяма нерва го удари пак. Вечерта като го къпах видях че са му излезли дребни пъпчици от претопляне...... Еми, не мога гол да го изкарам, той е по едно боденце, или по блузка.

Говорите си вие за килограми, а аз съм захванала една голяма купа сладолед и още не мога да се спра.  Embarassed

Марта, хайде чакаме те във Варна.

Даниели, ние с Максим излизаме сутрин рано и до към 11ч сме се прибрали и вечер след 18ч пак, до към 22ч ако хапваме навън или до по-рано ако ще е вкъщи вечерята.

Ето и снимчици, за които обещах Simple Smile
http://prikachi.com/images/948/3585948V.jpg - голичко за баня
http://prikachi.com/images/955/3585955F.jpg - не ме занимавай с глупости!
http://prikachi.com/images/975/3585975s.jpg - мама и Максим
http://prikachi.com/images/979/3585979r.jpg - аггггуууууууу

Щях да пиша още неща.........

Хера, какво стана с прегледа на Слави за очите? (АКо си писала, сори, не съм го видяла)

Водичка и аз давам, вече доста повече от преди, а и я пие повече, то в тази жега..........

А откакто  luvbed не е мираж и се поотпуснах, спокойствието се завърна в нашТа къща  Embarassed Уважаваме се често, понякога и сутрин и вечер  Rolling Eyes Първите пъти понаболяваше, но поизчезва болката вече. Друго си е неделята да започне със секс и палачинки  Joy отколкото с някакво мърморене примерно, че ние доста си се бяхме поизнервили напоследък. но нали вече бях казвала,че почваме да излизаме от дупката.

Днес като съм дремнала следобед  и сега вижте как имам време и сили и за форумчето, иначе вече да съм припаднала и аз

Пожелавам ви лека вечер и до утре Blush

# 449
Като се заговорихте за акъла - трябва да уча за изпити, което не знам точно как да се получи  newsm78
Моята девойка също намира някакви много интересни неща по тавана и стените, чак аз се чудя какво толкова има там  Joy
mushence, Максим е много готин!!!  Hug Виждам, че го държиш седнал в столчето за кола. Ние имаме същото (само че черно), но още й постилам отдолу, така че да е легнала в него, а не седнала. Това излишно ли е вече, може ли да се слагат седнали децата?!!
 luvbed започнахме още на 20тия ден след раждането, че много бяхме загорели - бяха ни спрели секса още от 6тия месец. Понаболяваше, ама пусти мерак, кой да обръща внимание на болките   Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт