искам да ви питам един вапрос---вашите бебчета изпотяват ли им се крачетата? на нас ни се изпотяват краченцата и рачичките и незнам дали е нормално,а сме по памперс само:)
. Най-вероятно ще си вървим с ваксина назад, че не е хубаво две наведнъж, ама каквото-такова, важното е той да е добре.
Как бе мамка му,станахме на 3 месеца вече и няма и грам подобрение при нас,нито откъм рев и тръшкане,нито откъм режим на хранене.Та в тази връзка отговарям и на въпроса на Мили,че ние все още сме на 8 хранения на денонощие(това не означава,че яде,означава,че ме събужда посред нощите да ме тормози,за да не губя тренинг)и смятам,че с моя късмет това ще си остане още дъъъъъъъъъъъълго време 

така е като съм по-тежка от мъжа си / 82,5 кг./

, пробвахме за пръв път миналата седмица, но много ме боля и незнам кога ще пробваме отново, не мога да се отпусна и това е.
Надявам се утре сутрин от по-раничко за повечко.
Но има и нощи,през които се кърмим по 2-3 пъти.
Получих много мило съобщение от nelka_bg и сега гузна-гузна идвам да се отчитам
Както казах и на нея, много рядко влизам, но хвърлям по едно око от време на време и ви се радвам 
Имах прекрасно нормално раждане и вече почти три месеца не съм на себе си от щастие. Всичко ми се струва много лесно и мило, а сега, когато отминаха коликите и бебо е по цял ден усмихнат и се забавлява с играчките, е направо песен. С кърменето се справяме чудесно и въобще, всичко, всичко ни е наред 
и
. Така че, не ни баламосвай!

Инъче сме задължени да си платим като поп една торба пари. На шестата седмица се обадиха да повърдят, че всичко с пробите е ок и съответно да ни подканят да си платим останалата сума
Сега до три месеца от датата на раждането чакаме сертификата. Като се сетя за тия клетки, само се моля да не ни се наложи да прибягваме до тях.

Дано вече Рафчето да няма никакви проблеми (в което съм сигурна!)

-ще го уморя това дете от жега,ама като не взехме климатик... 

.
-голяма мъка ми е това,не мога да разбера как се получава-все мисля,че стои гладен-ако има мама със същия проблем-да пише!
, но пауза нощем не правим, като го приспя около 11 спи до 3,30-4,00 да хапне и после пак заспива до 7 и денят започва!!! На разходка ходим само вечер след 7, че по македонския край е много горещо, а вода не иска да пие
). Но по принцип, ако е внимателно мисля, че спокойно можеш да тренираш ( без вдигане на тежести, де Препоръчани теми