)

Мъжът ти кога се прибира?

Мъжът ти кога се прибира?
. 

доволна съм - много мила жена 

кърмата която цедя сега я пазя за обяд утре и така имам време да събера за следобеда - много съм щастлива
В този ред на мисли да питам - от сутринта ме боли дясна ареола - имам предвид от време на време като убождане в горната лява част ако има значение. Видимо нищо и няма - сякаш имам топлийка отвътре 
ставаме към 9 после към 11 дремва за половин час и следва хапване в 12 -12 и 30 и към 1 заспива и спи до 4-5
после хапваме и се забавляваме към 7 пак хапва и дремва за половин един час след което пак се забавляваме и в 10 се къпем под душа и спим ... много съм доволна имам време за всичко и тя е по-спокойна
остава да скрия корема и ще съм 6+ че сега съм като все още бременна в 7 месец макар че ми остават 2 килограма
и не всичко е толкова розово - и целулитче си имам, и скрити сланинки също, и в панталоните си, както казах по-рано, също не мога да се навра все още...
От сега ми е жал като се сетя, че все някога ще трябва и хубавите къдриците най-вероятно ще заминат..
(другият вариант е да стане като Рапунцел)..
... явно Филиповците се забавляват да плашат майките си...
Аз за първи път се събирам с майки и разликата е огромна - говорим на един език и за едни и същи неща. От моите приятели и познати аз съм първата с дете! Другите още се ослушват.

нямам нерви дет се вика ...
само дето все още ака през ден-два и се чудя вече ... ще пробвам лактана-та да видим ... а за боцкането не е от това по-различно е - притеснява ме да не е някое възпаление 

Ама предната вечер си легнах в 2ч. и станах в 5ч., и цял ден не съм спала. Простено ми е. 
Спирам да си плащам данъците, че като гледам къде ми отиват паричките...

То детето си ми каза, че искало да е като Рапунцел, за да си висяла по косата и да си метяла пода с нея, ама..... стигат ми кабеляците на ММ вкъщи... 

Цял ден вися там и дебна за наддавания 
Толкова съм бяла, нежна и добра

днес несъм на себе си,от вчера вечерта 21ч като се почна рев и до сега амън значи,моита пикла ще ме побърка.Вчера цял ден послушно детето ,яде и спи ама като стана време за баня и ела да видиш какво чудо беше
изкъпахме се наядохме се и почна един реввв
неще да заспи детето и това си е ,та се носихме до 1ч нощес,накрая заспа и се сабуди в 4ч сутринта да яде,после пак заспа и стана сега в 8ч ама нещея да яде и пак рев,та заспа накрая гладна,ужас ще се метна през балкона от нерви
дано да премине тези нерви скоро и се поуспокои детенце,а и като го няма ММ съм изнервена повече и бебка явно ме усеща и затова така ме разиграва .....Четох постовете ви,направо ме разсмяхте,еииии добре че сте вие иначе ще се побъркам... Сега да кажа за погачата----значи ние направихме погача след 40-тия ден и след една седмица си свалихме кърпата с част от питката и паричките които бяха сложени,та паричките ги похарчихме за бебка,а част от питката се хвърля на високо на наякоя сграда,така ми бяха казали и ние я хвърлихме на къщата на село
дано съм помогнала с нещо,лек ден засега,че да изпия едно кафе преди да се сабуди моита глезана и да ме довърши:) 
Нещата взеха, че се нормализираха от себе си, иначе качваме (даже много повече от колкото трябва), жизнини и здрави сме
Искам и аз малко повече слънце и жегичка... 
-голяма мъка ми е това, не мога да разбера как се получава-все мисля, че стои гладен-ако има мама със същия проблем-да пише!