Не може просто да се махне с ръка и да се каже: "Това не е музика,не става,гадна и противна е!"
еи момичета направо ме расвеселихте с вашите постове за свекървите,умрях от смях
и накрая маима ми и пребая та се успокои ,те хората от радост урочасват а някои и от злиба,има всякакви хора,аз затова избягвам да се срещам с много хора
На Маги и тук да и честитя имения ден на патерици,да е жива и здрава и много послушна
Аз също пускам музика на малката щото много реве и си танцуваме за да се поизмори малко и по лесно да заспи,даже имаше период си заспиваше сама ама сега от 2 дена е ужас...дръжте се момичета ,бебетата бързо растат и ние с малко търпение ще израстнем тези проблеми
Талисманчето и аз да напиша ,че е станал голям красавец пу-пу да е жив и здрав и все така да расте
На Лусии да и кажа да не се притеснява за качването на Венци,мисля че си е наддал добре....Прекрасни снимки сте качили,децата ви са страхотнии
оставям ви че малката се сабуди и ще се храним,пожелавам ви приятен и спокоен ден и надявам се по късно пак да се включа.....а ако съм пропуснала нещо моля да ме извините,немога да се наспя нещо напоследък

Не за първи път ми се случва, ако ти се случи може и да разбереш.

Аз съм за номер 1 - адски слаба и млада си с него
Имаш и страхотна професия
Та, и аз, точно както и Мартето е писала , учех с ключови думи. И до ден-днешен като чуя "пролиферация" и ми изплува цялата тема
Свекърва ми пък ме носи на ръце (почти буквално) - беше ни на гости зимата и изтърпя най-ужасната част от моята бременност. Заради гестационния ми диабет милата жена всеки ден ми готвеше специални манджи, да са без въглехидрати, без захар. А аз с чудния си характер + полудели хормони само бучах и трещях. А колко подаръци имам от нея.. Да са ми живи и здрави родителите - и моите, и на ММ. Само една смешна случка ще ви разкажа (от рода на тази с прашките) - дойде ни тук на гости бабата на ММ - на 80 години се метна женицата сам-сама на самолета и обиколи половината земно кълбо. Страхотна баба и много добър човек. Та, до като аз съм била на работа тя се чудела какво да ми помогне и съзряла дънките ми , разбира се зарязани насред хола, които са целите скъсани - и решила да ги закърпи
И последна случка с Баба - готвя аз вечеря, риба котка (тук така и казват, мисля че в БГ се казва сом) и я питам :"Бабо, искаш ли риба-котка?", обаче тя колко чула-недочула опулва ей такива очи
Жената решила, че котка готвя, не риба-котка 

кърмата която цедя сега я пазя за обяд утре и така имам време да събера за следобеда - много съм щастлива
В този ред на мисли да питам - от сутринта ме боли дясна ареола - имам предвид от време на време като убождане в горната лява част ако има значение. Видимо нищо и няма - сякаш имам топлийка отвътре 

само се помотвам. Моите майка и свеки са супер, но са далече и работят и на тях ще може да разчитаме само в екстремни ситуации… Иначе си мисля, след като малкият навърши 3м, да се огледам за бавачка за по няколко часа 1-2 пъти седмично, че и ние сме хора. Сега си го мъкнем с нас - например вчера бяхме в слинг на бар на РД на приятел (от 22 до 01). Бяхме навън, музиката прилично тиха и малкият спа през цялото време. Приятелите ни не можеха да повярват
А и поуспокоихме няколко бъдещи татковци в компанията, които си представят бебетата непрестанно ревящи и тръшкащи се 

Всеки със стила и вкуса си!