Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 121
  • 754
  •   1
Отговори
# 540

Дъвча едни хапове за киселини (TUMS) , които са безопасни при бременност.. Помагат, ама за малко и после пак.. Много неприятно! Confused
[/quote]
 и аз съм същата  Blush даже май вече след всяко ядене си сдъвквам по два а най ужасното е че днес съм си ги забравила вкъщи и незнам как ще избутам работния ден  newsm78

# 541
Благодаря ти много ianajar! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 542
  • София
Аз може и да се повторя, но наскоро открих какво е киселина. Апропо, в началото си мислех, че хващам рак на хранопровода и бях изпаднала в ужас. После ме светнаха какво е това чудо. Та, опитах разни рецепти от интернет и твърдо заставам зад киселото мляко. Мори ги без проблем. Цаката е да не се ляга веднага след яденето.

# 543
Здравейте,гледам за киселините...Това изпратих на Бубанка,а ето ,че и вие

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4070

Аз лично се оправям с Клуб Сода,най-обичам Михалково,но тук няма и се примирявам с каквато сода има в магазина.И друго,не яжте много.Хапвайте повече салати и няма да имате проблеми Simple Smile

# 544
Здравейте, мами! Благодаря ви от сърце за успокоенията /относно постоянното кихане и гадната болка/. След прегледа ми вчера се оказа, че всички сте прави и напразно съм се шашкала. Всичко и с двете бебчета е добре, дори им видяхме пола - момченце и момиченце! СУПЕР! Много сме щастливи с таткото. Благодаря ви за съветите, като си държа корема или се присвивам леко, наистина болката почти я няма.
Колкото до киселините, ужасни са и при мен. А аз се храня изключително здравословно, без пържено, без дом. сосове и тежки манджи. И пак ги имам  Sad
А колкото до изследванията, според доктора ми всичко е наред с бебетата и няма смисъл да си пускам никакви засега. Той каза, че избора е изцяло мой и май ще го послушам, засега, за да не се шашна пак излишно.
Приятен уикенд на всички!  Grinning

# 545

Аз съм с Хашимото и много се притеснявам... Има ли мами със заболяване на щитовидната жлеза? Аз ходя всеки месец на ендокринолог  за да се контролира стойността  на TSH.

И аз съм с хашимото също, всички доктори ми казваха,че заради това не мога да забременя, но в крайна сметка попаднах на добър доктор - Др. Томова (Варна) и всичко се получи, след инвитро, разбира се. И аз си следя постоянно TSH. Преди процедурата ми бече 0,75 / при еутирокс 100/, а 1 седмица след трансфера ми беше скочило на 7,5 /качихме дозата на 150/, в 8 седмица ми беше паднало на 2,9. Засега съм на тази доза, до следващото изследване, ако се наложи ще коригираме пак. За мен важното е че бебетата се развиват много добре, и аз съм добре. Това е от мен, не се притеснявай, това се коригира с правилната доза, и спри да го мислиш, аз така направих, иначе в последната година пред инвитрото ходех да ме бодат всеки месец, за TSH, напразно!!! Така че споко, всичко ще е наред Simple Smile

# 546
Здравейте милички Simple Smile  Hug
Аз никакви киселини нямам, да ви кажа никакви признаци за нищо!!! Като се сетя, че преди търсех в най-малкото нещо признаци за бременност, точно когато най-малко очаквам или не намирам нещо, взех, че забременях. Даже се чудя каква е тази мойта бременност. Нито ми се гади нито нищо. От една страна съм доволна, че е така, но от друга - бих искала и аз да изпитам неразположенията на бременността....иначе от какво ще се оплаквам  Mr. Green

# 547
  • Варненско мишле
moni4k@,твоя пост все едно аз съм го писала. Peace
И аз съм "лишена" от неразположения и на моменти забравям,че съм бременна.Ама дай да се заплюем-пу-пу,че да не предизвикаме нещо.
Пък ако искаш да се оплакваш,винаги може да се поглезиш(най-малкото пред любимия)...кой ти знае усещанията JoyСега му е времето -възползвай се.После от малкото глезанче, не остава време за мама.
Ама и аз пък съм тръгнала да давам съвети за неща ,които никак не умея.Туй женските трикове са ми мноооого чужди,чак на моменти ме е яд на себе си  Laughing
Абе...който каквото може...Аз и дъщеря си така възпитавам- без глезотии,да става самостоятелна ,а не  лигла,разчитаща на някого.Уф,отплеснах се ...

# 548
  • Бургас
Добро утро, мами и бебоци!
Вие, мами с липсващи неразположения поради тои факт ли се отчитате толкова рядко   Laughing  или ние като започнем да се оплакваме за вас не остава ред  Simple Smile , или ви е неудобно чак да кажете, че се чувствате супер..Simple Smile))).Разписвайте се по-честичко де, имаме нужда да знаем, че бременността може да бъде и лекичка и приятна в първите месеци.
Бадалона, много се радвам, че бебчетата са двечки и че са живи и здрави малки сладурчета.Simple Smile
Аз днес чакам почиващи и ще бъде калабалък известно време вкъщи.Дано това не попречи мнгоо на съня на дъщеричката, че и без това се върти на обяд по един час докато заспи.
Желая лек и спокоен почивен ден на всички ви!

# 549
Ех момичета, значи повечето от нас имат киселини. Ами какво да се прави ще ги търпим за да можем после да си гушнем по едно сладко бебче:)

# 550
Добро утро сладурки  Hug

Да ви се оплача и аз за нещо, тази сутрин се събудих супер рано въпреки, че е събота  Sad
Проблема е, че живея на булевард и е адски шумно. На всичкото отгоре, ремонтират моста Чавдар и е още по-голям шума. Не може да се спи. Затворя ли прозореца умирам от жега  #2gunfire Идва ми да ги изтрепам тези хора. За тях почивни дни няма ли  Laughing

# 551
моничка, на Дондуков ли живееш или на Николаев Simple Smile
всеки ден минавам по моста Чавдар и разбитите павета на Дондуков по няколко пъти, но съм склонна да търпя тези неудобства, защото дупките и кръпките по софийските улици просто ме побъркват. Радвам се, че ще оправят още една, макар и малка част от пътищата.
Даже е похвално, че не си дават почивен ден, за да приключат в срок. Виж, неприятното е прахът, заради него по-добре затваряй прозорците.

и аз съм от безсимптомните. Наистина като нямаш оплаквания, за какво да пишеш Simple Smile

# 552
Тити на Николаев съм. От близо 10 години живея тук и все още не мога да свикна. Бърсането на прах при мен е ежедневие. То и без да ремонтират нещо е голяма мръсотия. Това се шегувам с приятелите си, че ако мине кораб покрай нас няма да ме трогне въобще  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 09:20 от moni4k@

# 553
  • София
Бадалона, честити ти шарени гащи и се радвам, че всичко е наред  Hug
Аз от вчера се сдобих с киселини, а никога в живота ми не ми се е случвало, доста е неприятно, но не е болка за умиране. Имам си и придърпвания и болежки, док.ми изписа Магнезий диаспорал ( прахчета) , пия ги ама едвам ги преглъщам, на следващия преглед ще помоля да минем на таблетки. Имам и гадно течение, сигурно съм гъбясала, в понеделник ще ми излезе микробиологията, от къде се взеха тея гъби не знам . Преди процедурата микробиологията ми беше чиста, а от тогава секса в къщата ни е мираж

# 554
  • до едно тепе
Добро утро и от мен.
 moni4k@ при нас един откачалник миналата неделя си тупаше килима в 6,30 сутринта между двата блока. ooooh! Така че ако не са ремонти ще е това ама нищо не можем да направим.
Krisita те по принцип са си там,но сега се променя средата във влагалището и нападат гадините.Дано ги уморите бързо,че са си неприятни.
При мен май поотмина отпадналостта.Поне откакто спрях утрогестана не се чувствам като парцал Whistling  Придърпванията и пробожданията май се разредиха и се сдобих с болки в кръста при стоене права повече от 10 мин.Но важно е бебо да расте.Корема ми почна да се показва вече.
Лек и прохладен ден ви желая мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт