Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 070
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Калифорния, САЩ
Благодаря на всички мами, които ми изпратиха паролата за албумчето!
Лека вечер на всички.

# 691
  • София
Лошото е, че аз си нямам всичко. Имам намален кръвопоток на матката.
Това до какво може да доведе, в смисъл може ли да се регулира по някакъв начин или просто така ти го изтърси тая док.  newsm78

Води до аборт. А според докторката стоим и чакаме. Ама аз не мисля да чакам. Изрових разни изследвания и утре съм първа писта в лабораторията.

# 692
bebo_sn, на мен Тончева, която е в същата клиника ми каза, че ако бях отишла ден по-късно е щяло да е късно вече. Аз БХС не си пуснах,защото всеки различно ми казва за тови БХС. На късния скрийнинг ако излезе нещо притеснително ще си пусна БХС. Ще чакам да кажеш как е минала ФМ и колко струва. На мен Тончева ми взе 30 лв в частният й кабинет и ми отдели около 20-30 мин.

Чакаме хубавите новини утре Simple Smile

# 693
  • софия
Здравейте и от мен! Аз днес бях на ФМ - всичко с бебо е наред, ще си имаме пак сини гащички, за радост на баткото и таткото. Така ми се искаше да връзвам корделки, ама няма....  Wink Приятен ден на всички мами!

# 694
Привет мами Simple Smile
Благодаря на всички, които ми пратиха паролата на албумчето!
Аз дори вече се разписах с няколко снимки на мен и на половинката, скоро ще кача снимки и на тумбачето.
Лек ден и се пазете! Hug

# 695
Киара надявам се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig чакаме новини
Карола от къде Тончева има 4Д в частния си кабинет  newsm78 , не искам да задълбавам , но ми е странно, тя ли ти води консултациите, обикновен видеозон е 30 лв. без здравна каса... иначе по ценоразпис е 50 лв. ФМ, толкова ми каза и момичето като ме записва.

# 696
  • София
Киара Тиара, дано нещата да не седят точно така, както ти е казала док. Бебоците нали не изостават като размери, надявам се да има начин да се коригира кръвотока, ти хепаринови препарати приемаш ли, имаш ли правени изследвания за тромбофилия?

# 697
  • София
Нямам, Крисита, и никой не ме насочва към такива изследвания. Но аз утре ще се самонасоча! Усещам, че ситуацията става изключително лоша. Най - лошото е, че доц. Димитрова, която се води най - добрата, е свободна за септември. Дори не знам къде да се доверя.

# 698
  • София
След ин витро обикновено назначават такива препарати Клексан, Фраксипарин, аспирин протект?
При мен въпреки отрицателните изследвания за носителство на тромбофилия , ми бяха назначени до към 10-11 седмица. Според мен Димитрова ще те приеме ако застанеш там и обясниш,че ситуацията е спешна, една моя приятелка след лош БХС, Димитрова я прие на следващия ден, вече роди детето си , живо и здраво.
Относно тромбофилията аз се изследвах в Геника.
Наистина се надявам всичко да е наред, ти не изпадай в паника доколкотое възможно. Ти в ин витро клиниката не се ли следиш? Мисля си,че от там ще ти съдействат за необходимите прегледи и срещи със специалисти.

# 699
  • София
Малко ми е неудобно да настоявам да ме приеме, при условие, че съм пациентка на друга лекарка там... Как да го направя? Нещо трябва да излъжа...?

Моята инвитро е АГ Варна. Там са изостанали от света. Не могат да ми помогнат.

# 700
  • София
Малко ми е неудобно да настоявам да ме приеме, при условие, че съм пациентка на друга лекарка там... Как да го направя? Нещо трябва да излъжа...?

Опитай да поискаш среща с Димитрова, именно защото си пациент на Фемина и лекарката ти има съмнения имаш право да поискаш мнение на доцентката да отхвърли или потвърди диагнозата.
Да АГ Варна няма как да помогнат от разстояние, но ако аз мога да съм полезна с нещо съм на линия да знаеш  Hug

# 701

Да се включа и тук. Няма повод за неудобство - самите лекари от Фемина пренасочват особените случаи към Димитрова. Не си позволяват да следят случаи, които не са им по възможностите. Друг е въпроса, че ако няма часове за Димитрова няма кой да ти съдейства. Намери и мобилния телефон от някой и я търси до дупка. ИЛИ висваш в Майчин Дом - тя ще е по-скоро поласкана, светилата обичат да им се напомня, че са добри.

# 702
KiaraTiara, както писах по-напред, освобождавам час във Фемина на 28.07 от 8.30, но е при Славкова. Може би обаче ти искаш точно Димитрова и няма да ти свърши работа  newsm78 ? Ако някоя друга маминка не го поиска днес до края, утре ще им се обадя да го отменя.
Лека вечер на всички!

# 703

не знам дали Димитрова е най-добрата, но ако искаш, пробвай се и при Томова или Марков/ти май имаше особено отношение към него, но той беше изключително ангажиран с тежък случай на моя близка и знам, че си върши работата много добре/. Аз пък двата пъти съм се доверявала на Томова. И тя е от най-добрите. Желая ти късмет!

# 704
  • София
Ами аз момичета, преди малко, се обадих на мойта докторка. Тя малко не можеше да говори, но ме понасмете. Каза ми, че при мен от самото начало е намален кръвотока. Каза, че май в повече се притеснявам. Каза да ходя да си пусна тромбите и да й дам паролата да види какво е изследването. Ако се наложело, тогава ще бием фраксипарин.
Обадих се й на инвитро доктора. Той пък ми каза да не се занимавам с глупости.

Искам да вярвам на моята докторка, но ако тази моя вяра в нея стане причина за най - лошото? Чудя се как да не я обидя и да я накарам да се консултира с Димитрова. Звънях за Димитрова и час има за септември.

Големият проблем е, че заминавам на море след два дена.

June, аз те прочетох още  на обяд. Но днес бях там. Славкова просто не ми върши работа.

Тити, коя е томова и къде работи? А за Марков - аз не съм го посещавала. Май няма да е лошо да я свърша тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт