Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 063
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте пак от мен Simple Smile

Относно случката на lovelybird и аз бях така миналата седмица . Само където при мен ме изпревари един дъртак на околовръстното на Люлин от дясната страна - ИЗВЪН ПЛАТНОТО ЗА ДВИЖЕНИЕ и ни удари съответно .... слезе и почна да вика по мене и да ме псува .... аз много се разстроих понеже ми беше тамън изтекло каското а вратата беше яко огъната Sad ... Тъпака се качи в колата си и избяга аз извиках КАТ , които дойдоха и ми казаха че могат да напишат два акта само , един на мен , че не си нося полицата на гражданската и на мъжа ми ( които съжали , че не го е задържал дъртия ) , за това че няма лична карта .... аз бях в потрес като ми казаха , че човека не бил виновен и имал право да си тръгне ... а с мени беше останала една кола със свидетели ... според КАТ аз не съм го пуснала да изпревари .... аз се отричам от тая държава вече... хубавото е че ние сме живи и здрави и въпреки стреса и нервите нямах болки , нито нищо ....
Мисля да спирам да шофирам ... но с тези идиоти на пътя и возенето и карането все е опасно ....

А относно коремчета - на мен много ми личи и ми тежи ... най - ми е тегаво спането Simple Smile не съм свикнала да заспивам по гръб а само по корем ... Хубавото ми е , че почти не съм имала до момента киселини и не съм повръщала Simple Smile

Поздрави и ви пожелавам само хубави неща мами Simple Smile

# 676
Здравейте   bouquet
Аз съм прясно завърнала се  от ЖК Simple SmileВсичко е ОК ,видяхме бебо, расте си и не се спира  Heart Eyes главичката му е 3см.,кръвното ми е екстра а на кг.не съм мръднала ,въпреки ,че апетита ми расте .
Това е от мен ,ставам че съм на бачкане .
Приятен и спокоен ден мами  bouquet

# 677
Здравейте и от мен момичета . Много е неприятно това със стреса .Сега като се сетя и моето прокървяване беше след като се стреснах .Моя мъж катастрофира ( много леко , слава богу), а аз  дори не бях с него в колата , но като си дойде  и ми каза , аз като че ли се сепнах и на другия ден прокъвих .Размина се , но явно трябва освен ние сами да се пазим и околните много да внимават с нас Simple Smile
Питам се , дали  ви се появи вече тъмната линия по корема ( която е от пъпчето надолу )

# 678
Здравейте Мами. На 15-ти Юли  бях на преглед и доктора ми изписа вагинални свещички  ПОЛИЖИНАКС (противовъзпалителен антибиотик). Казаха ми, че го изписвали на всички в края на 4-ия началото на петия месец профилактично. 6 бр. за 6 дни. Аз си ги слагах 3 дена и на 3-ия реших да прочета листовката(малко късничко), но на нея пише да НЕ СЕ УПОТРЕБЯВА ОТ БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ, след което ги прекратих. На някой изписвали ли  са му нещо от сорта и какво мислите.
 А да а за бебо да Ви се похваля ... ще е БЕБА ( момиченце) Mr. Green

Аз сложих ДВЕ опаковки преди да разбера, че съм бременна, защото щяха да ми горят раничка и моята АГ така процедира преди това. Даже нямах течение! Наистина го изписват доста често на бременни, но и аз бих се притеснила на твое място! Все пак не ги пишат ей така тези нещица по листовките, аз в предната бременност бях доста подозрителна и съм отказвала да пия хапчета, които не са за бременни!
На  lovelybird и Кора само пожелавам всичко да се размине леко, прокървявала съм с предната бременност и съчувствам!

И още нещо щях да пиша, но докато ви изчета и забравих!

# 679
  • София
яЗдравейте майчета. Аз си седя в къщи и боледувам. Много ми е отпаднало, кашлям и ми е запушен носа, имам 37,5 температура, но док. каза че е нормално тъй като съм бременна. Не ми е толкова сериозна настинката, но бебето ми взима силите и имунитета. Пия хомеопатични лекарства на Боарон, но нещо от два дни нямам подобрение. Някой прекарвал ли е настинка скоро. Притеснявам се за бебо, като кашлям постоянно и си напрягам корема. Не знам дали да не ида на преглед, но док. вече ще ме изгони...Simple Smile.

# 680
p2424 няма какво да се притесняваш. щом смяташ,че има нужда да ти видят бебо отивай по-добре. така ще си по спокойна и ти, а като сме притеснени нали знаеш, че го пренасяме на бебето. дано да се оправиш по-бързо. аз вече взех да пия и витамини.

# 681
р2424 аз кашлям също, но от алергии, просто се присвивам като при кихането и придържам коремчето, но ако смяташ, че те опъва повече от нужното не се притеснявай, смятам че те са свикнали. Всичко ще е наред.

# 682
  • Ботевград
Момичета,чета ви всеки ден ,но няма с какво да се похваля или да се оплача Praynig и затова не пиша Simple Smile Аз до сега съм качила 3 кг Embarassed (меря си се вкъщи за по-сигурно Crazy ) Чувствам се прекрасно..Нищо не ме боли..не ми е лошо..нямам киселини..Всичко е прекрасно..Бебчето ритка всеки ден го усещам поне по 5 6 пъти  Blush И с първата ми бременност 4,5 и 6 месец ми бяха любимите и сега е така Simple Smile
Честито и на всички разбрали пола на бебоците Simple Smile

# 683
  • Бургас
Добър ден, девойки и бебчета!
Аз днес май не съм се разписвала /пропуск:) /.Бяхме до Несебър с кумовете и децата.Моето диване непря да мрънка, че иска това и онова, та си викам то с малки деца никъде не може спокойно да мръдне човек, като поотраснат тогава.А и голям зор ни е храненето, нищо не иска да яде.
Иначе си направихме хубава разходка, ама на връщане до колата се качихме на влакчето за разходка, че в тая жега, дето грам сенчица нямаше, си виках да не рискувам.
И мен ме е страх да пътувам, че бесни зад волана има много.Слава Богу всичко си мина нормално.
Вчера съм измерила около 10 рокли, които имам и нито една не мога да нося сега.Живот и здраве след раждането и възстановяването може да имам късмета да се понавра в някои от тях. Simple Smile
Киара, коремчето ти е много сладко.Simple Smile
Май скоро ще трябва нова темичка да се прави Simple Smile
Лек и спокоен ден от мен!

# 684
Здравейте сладурки,
Добре дошли на новите попълнения  Grinning
Киара и моето коремче е като твоето  Laughing, честно казано все си мисля, че е на хормонална основа, а не на бебето в твоя случай бебетата.
Аз днес отидох и се записах за ФМ и о чудо има час за утре в 16,45ч. , явно тук в Русе почти никой не си прави ФМ. Я кажете колко време трая вашия преглед, че на мен ми се стори, че дават часове през 15-30 минути. Казаха, че сега е идеално за първа ФМ Peace
Та утре вечер съм тук на отчет да видим дали всичко е наред  Praynig

# 685
Като пак споменахте ФМ , кога се прави втората .Доколкото знам е между 20 и 24 седмица .Нали така ?

# 686
  • София
Аз тази сутрин бях на ФМ, утре пак ще ходя, но при друг доктор. Бебетата вече не се побират на екрана, т.е. са към 14 см дълги. Качили са се горе към пъпа и си имат всичко. Лошото е, че аз си нямам всичко. Имам намален кръвопоток на матката. Тази докторка каза, че нищо не мога да направя, но аз цял ден се ровя и открих някои неща, та утре ще говоря с другия док.
Аз правя ФМ всеки месец, дори по - често, заради 2-те бебета, а и защото аз така искам. Отне около 40 минути за двамата.

# 687
Здравейте сладурки,
Добре дошли на новите попълнения  Grinning
Киара и моето коремче е като твоето  Laughing, честно казано все си мисля, че е на хормонална основа, а не на бебето в твоя случай бебетата.
Аз днес отидох и се записах за ФМ и о чудо има час за утре в 16,45ч. , явно тук в Русе почти никой не си прави ФМ. Я кажете колко време трая вашия преглед, че на мен ми се стори, че дават часове през 15-30 минути. Казаха, че сега е идеално за първа ФМ Peace
Та утре вечер съм тук на отчет да видим дали всичко е наред  Praynig

Здравей, bebo_sn, къде ще правиш ФМ? Аз моята я направих в последният момент, защото отидох в 13 седмица и 6 дни и ми казах,че ако съм отишла на следващия ден щяло вече да е късно...

Следващата ще я правя като вляза в 20та седмица и ще ходим на 4Д в трета поликлиника.

Лек дне!

# 688
Лошото е, че аз си нямам всичко. Имам намален кръвопоток на матката.
Това до какво може да доведе, в смисъл може ли да се регулира по някакъв начин или просто така ти го изтърси тая док.  newsm78
Карола при Хубчев в Евромедисон ще я правя, там правят и БХС. Утре ще кажа впечатления. Мацката там каза, че ранната ФМ я правят от 14 г.с. до 16 г.с.

# 689
какво съвпадение и аз ходя при Хубчев на ФМ, но когато идва в Бургас:) Ще си записвам час при него към 20 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт