Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 060
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.София кв.Драгалевци
Момичета искам да ви попитам изведнъж ми изчезна лентичката,направих си нова сложих я и пак нищо,знаете ли защо така ?

# 661
Здравейте отново. На лекар още не съм отишла,но ще почивам.В петък ми е контролния и май ще изчакам до тогава.Доктора ми каза че трябва да се притесняваме само ако имам остри и непоносими болки в корема и много силно болезнено течение,а моето не е такова.Просто е като че ли ще ми идва,но е на моменти само като ходя до тоалентна по малка.Е,да,имам някакви болки ,но не са по-различни от тези преди.Само някакво напрежение в областта на бебо,но го отдавам на кръвотечението,или по-скоро кръвокапките.. Simple Smile Но със сигурност ако нещата се влошат ще се понеса към спешното!!!!
lovelybrud Силно се надявам,че всичко е наред при теб.И аз като тебе ще лежа.Без системите,явно при мен не е сериозно,за сега!!

П.С. А момичета видях албумчетата Simple Smile . Всички сте сташно сладки и милички   bouquet !!! Качих и аз три снимки на мен и моето момче..Все пак е много приятно да се опознаваме.Заедно ще сме още много дълго време,а и после...

# 662
Момичета къде мога и аз да видя снимчици. Дайте и на мен парола и къде да ги търся точно Simple Smile

# 663
Здравейте маминки,
не съм сигурна дали може така, но да ви кажа, че имам час за 28.07 ( четвъртък) от 8.30 за ФМ във Фемина при д-р Славкова. Няма да ходя и трябва да осбодя часа, но ако мислите, че може да се смени само едно име и някой да го вземе, ще се радвам да го отстъпя  Heart Eyes .
lovelybird, чудесно е, че всичко е наред, но този отпред заслужава да ...  newsm66 ... и аз не знам какво. Преди седмица, пресичайки на пешеходната пътека, която е като слънце ясна, на метрото на "Васил Левски", при спрели 2 колони коли и автобус един идиот мина от лява в дясна лента, изпревари всички (не знам какво си мислеше,че правят всички останали спрели) и наби спирачки на една педя от мен, на самата пешеходна пътека  #2gunfire . Всичко ми се сви и най-вече първата ми мисъл беше - бебето! Най-възмутителното беше, че на задната седалка возеше 2 деца на по най-много 5 години !!! Rage
Приятна вечер, ако има желаещи за часа, нека ми пишат!

# 664
  • София
Хайде, качих и аз една снимка да се сравнявате и да ме догонвате  Grinning

# 665
Хайде, качих и аз една снимка да се сравнявате и да ме догонвате  Grinning
KT, дръпнала си, не може да ти се отрече Grinning На снимката 16 гс 0 дни ли си?
Дай една и в профил  fiuuuuuu

Ама вярно, къде ви изчезнаха лентичките на БГ-Мамма на всички?  newsm78

# 666
Здравейте, мами!! Като гледам как растат коремчетата ви, се успокоих,че и моето дръпва постепенно напред Simple Smile Мислех,че си проличава по-късно. Знам,че е индивидуално, но си мислех,че само аз раста така добре Simple Smile Радвам се за всички ви!! Тази случка с некадърния шофьор много ме уплаши. Аз лично не съм се качвала на колата си от три седмици и смятам да я оставя да си почина още минимум седмица. До тогава ще се ходи с автобус или пеша до работа. Зависи от жегите навън.

Лека и спокойна нощ желая на всички мами Simple Smile

# 667
Здравейте, Мами,

И аз съм от януарските бебета - с термин 07.01.

Искам да попитам как стои при вас въпросът с гаденето?

На мен все още ми е почти както в първите 3 мес., но поне повръщането е по-рядко (2 - 3 пъти седмично). Но мога да ям единствено банички от бутер тесто и да пия айрян. Изкл. рядко и картофи. От всичко друго - повръщам.

Дадоха ми да пия желязо и витамини - и тях повръщам и спрях да ги пия.

Килограми не съм качила, коремче няма все още.

Как е при вас?

ПОЗДРАВИ И КЪСМЕТ!

# 668
  • Калифорния, САЩ
Момичета, ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И НЕРОДЕНИТЕ СИ ДЕЦА!!!

Точно сега ние сме двойно по-отговорни за всичко, случващо се в живота ни. Не поемайте толкова рискове, колкото сте поемали до сега. Мислете десет пъти повече, преди да предприемете нещо. И знайте, че до голяма степен от нас зависи да износим и родим тези деца.
И наистина се надявам утрешните постове да бъдат изпълнени само с хубави новини!
    Лек и успешен ден!

И отново повтарям молбата си- някой ако обича да ми прати паролата за албумчето  Praynig

# 669
някой ако обича да ми прати паролата за албумчето  Praynig
Аз все ще моля за същото нещо, но все забравяяяям Simple Smile Ужасна забраванка съм тези дни, и една разсеяна..само за бебетата си мисля, да са добре, да растат здрави.. Още 5-6 месеца, дано не изкукам съвсем  Laughing
Моля и аз за инфо - къде се намира албумчето и каква е паролата?   bouquet

# 670
Здравейте,може ли и на мен паролата за албумчето, а също обяснение къде и как да го намеря.
Благодаря

# 671
Добро утро, раннобудни мами!!

От днес вече съм обратно на работа след месец и половина отсъствие и почивка вкъщи... Надявам се да се чувствам добре, че когато излязох болничен бях още в началото на бремеността и ми беше лекичко, но сега се уморявам. Но пък засега не ми се стои още сама вкъщи Simple Smile

Желая на всички лек и спокоен ден!

# 672
Здравейте Мами. На 15-ти Юли  бях на преглед и доктора ми изписа вагинални свещички  ПОЛИЖИНАКС (противовъзпалителен антибиотик). Казаха ми, че го изписвали на всички в края на 4-ия началото на петия месец профилактично. 6 бр. за 6 дни. Аз си ги слагах 3 дена и на 3-ия реших да прочета листовката(малко късничко), но на нея пише да НЕ СЕ УПОТРЕБЯВА ОТ БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ, след което ги прекратих. На някой изписвали ли  са му нещо от сорта и какво мислите.
 А да а за бебо да Ви се похваля ... ще е БЕБА ( момиченце) Mr. Green

# 673
Здравейте Мами. На 15-ти Юли  бях на преглед и доктора ми изписа вагинални свещички  ПОЛИЖИНАКС (противовъзпалителен антибиотик). Казаха ми, че го изписвали на всички в края на 4-ия началото на петия месец профилактично. 6 бр. за 6 дни. Аз си ги слагах 3 дена и на 3-ия реших да прочета листовката(малко късничко), но на нея пише да НЕ СЕ УПОТРЕБЯВА ОТ БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ, след което ги прекратих. На някой изписвали ли  са му нещо от сорта и какво мислите.
 А да а за бебо да Ви се похваля ... ще е БЕБА ( момиченце) Mr. Green

Здравей, radi4ka_me, на мен ми бяха изписали същото,когато имах Цистит преди да забременея. На мен много ми помогнаха  и тогава също четох доста за Полижинакс по форумите и също разбрах,че ги предписват на бременни жени профилактично. Предполагам,че лекарката ти е запозната с това до колко може да са полезни/вредни в твоето положение, щом са ти ги предписали.

# 674
Здравейте, казвам се Симона на 25 години от гр. Перник. Термина ми е 15.01.2012 г., първо бебче, вчера ходих на лекар и разбрах, че е момченце много се радваме с таткото,той още неможе да повярва. Надявам се да приемате нови попълнения в страхотната ви група.

Общи условия

Активация на акаунт