Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 057
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • до едно тепе
lovelybrud сега повечко почивка и всичко ще е наред.Добре че си успяла да избегнеш сблъсъка Hug
Кора дано и при теб нещата се оправят,но и аз си мисля,че е хубаво да те види лекар.
Аз няма с какво да се похваля.Следващия ни преглед трябва да е чак др.седмица и ми се струва тоолкова далече Tired

# 646
Моя следващ преглед е тази събота и се надявам всичко да е наред:). lovelybrud и Кора  почивайте си повече сега и мислете само хубави неща:)

# 647
  • София
lovelybrud и Кора, почивайте си момичета!  Hug
Леле как ги мразя тия олигофрени по пътищата!  #2gunfire Всеки ден се движа по околовръстното на София и ад. Исками се да си купя танк и да разчистя София от коли  Mr. Green!
Аз съм при доки в петък и нямам търпение да видя мъника!  Heart Eyes

Лека вечер!   bouquet

# 648
  • Бургас
Цецко, нали всичко е преминало благополучно и сте живи и здрави, останалото е история Simple Smile
lovelybrud, радвам се, че си жива и здрава и че бебчо си подскача безгрижно в коремчето на мама.
Кора, какво казаха лекарите за зацапването, от какво е?Почивай се и дано да няма никоя от нас повече такива аварии.  Praynig
Ние днес с моя мъж и детето цял ден оправяме данъци на кола, прехвърляне на друга и се прибрахме следобеда към 15:30 часа, та тогава сложих малката да спинка.И досега си спи, ама довечера няма да ми будува.Викам да я събуждам вече.Пък аз се сдобих с болки в кръста и сега си трая на леглото.  Simple Smile
Мамите, дето днес са били на доктор, ги чакаме на отчет с добри новини.
Лека от мен!
П.С. Защо така ги няма лентичките на бг-мама, да не би да е само моята липсваща?

# 649
Lovelybrud,  хайде да му потьрсите отговорност на този пред вас дето е набил спирачки безпричинно, не може така. Много сьм вьзмутена. Той е нарушил правилата на движение. Записахте ли му номера? И хайде той да поеме разноските за болницата, ако сте имали такива Sad
и какво ще докажат  newsm78 да не говорим, че дори да се беше набила в него, обикновено вината е на задния, че не е спазил дистанция.

Според мъжа ми той е искал да го ударя отзад, точно заради това, че аз ще съм виновна в случая, а той ще вземе парите от гражданската отговорност... Мъжа ми каза, че това си било честа практика, а аз съм била удобна мишена- женица зад волана. Ако наистина за това го е направил би ми било много болно като си помисля какво можеше да ми костват на мен парите, които той би изкарал от застраховката...

Както и да е. Единственото важно в случая е че бебчето е добре! Сега ще го давам по-кротичко тези дни за  да се залепи хубаво отлепеното, пък после живот и здраве пак ще тръгнем по разходки. Wink

На патеричка честит рожден ден на прекрасната Дари на мама Бубанка! Да расте здраво, усмихнато и щастливо детенце и да радва много мама и тате!   bouquet

# 650
lovelybrud, това не го знаех, отвратително е. Надявам се да ти размине бързо уплахата и никоя от нас да не попада в пътни инциденти  Peace

# 651
Боже пълно е с куковци на пътя!Абе знаете ли и моята лентичка изведнъж е изчезнала ха,колко странно.

Моля Ви пратете ми паролата За албумчето ни искам да ги разгледам и да си кача няколко нови-ако успея де.

# 652
  • до едно тепе
Днес се беше бъгнал форума по едно време и изглеждаше мн. странно.Вероятно затова и лентичките ги няма.
lovelybrud не бих се учудила и да е прав мъжа ти ooooh!
Като се замисля на половината от тези дето карат кола трябва да им вземат книжките и да им забранят доживот да се качват зад волана smile3516

# 653
Lovelybrud,  хайде да му потьрсите отговорност на този пред вас дето е набил спирачки безпричинно, не може така. Много сьм вьзмутена. Той е нарушил правилата на движение. Записахте ли му номера? И хайде той да поеме разноските за болницата, ако сте имали такива Sad
и какво ще докажат  newsm78 да не говорим, че дори да се беше набила в него, обикновено вината е на задния, че не е спазил дистанция.
Ами как какво ще докажат, че е нарушил правилата за движение, в резултат на което почти  е станал причина за загубата или нараняването на човешки живот #Crazy  Ох, хич не ми харесва че се примиряваме така и толерираме тези лоши практики   Sick

# 654
  • до едно тепе
Buci за съжаление колкото и да се борим в БГ е така.Тук никой няма да ти обърне внимание дори и да отидеш в полицията за такова нещо.Примиряваме се или не още доста време ще трябва за да се променят нещата.

# 655
  • Gorni Bogrov
Moже ли пак да помоля за страничката и паролата на албума? Embarassed Praynig

# 656
ех мами, моля дайте и на мен паролата и ми кажете къде се намира този албум. благодаря:)

# 657
Ами как какво ще докажат, че е нарушил правилата за движение, в резултат на което почти  е станал причина за загубата или нараняването на човешки живот #Crazy  Ох, хич не ми харесва че се примиряваме така и толерираме тези лоши практики   Sick
това се опитах да ти кажа, че няма как да докажат нарушение. Този отпред винаги може да каже, че е имало таралеж или нещо друго пред него, което го е принудило да набие спирачки, а задният е длъжен да спазва дистанция. Това не е точно примиряване в случая, макар че е лоша практика. Този отпред освен това ще пази и себе си, едва ли ще допусне да го помелят. Не знам как са правилата в САЩ, може би при вас се доказват различни неща по различен начин  Peace

# 658
това се опитах да ти кажа, че няма как да докажат нарушение. Този отпред винаги може да каже, че е имало таралеж или нещо друго пред него, което го е принудило да набие спирачки, а задният е длъжен да спазва дистанция. Това не е точно примиряване в случая, макар че е лоша практика. Този отпред освен това ще пази и себе си, едва ли ще допусне да го помелят. Не знам как са правилата в САЩ, може би при вас се доказват различни неща по различен начин  Peace
[/quote]
[/color]
Aми има само един начин, и аз си мисля, че е универсален навсякьде- отавате в сьда  Thinking, при положение, че се знае името или номера на колата на нарушителя

# 659
да, в Америка вероятно става така. Няма да продължавам по темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт