Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 057
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Бубака,страхотен дедцки рожден ден сте си спретнали,а евала и на сладкарницата от която сте поръчали тортата,просто изглежда невероятно,за малката не е нужно да споменавам,че е голяма красавица пу-пу да не са и уроки.
Кора май е хубаво да си полежиш,няколко дни.Доктора не ти ли предписа някакви хапчета поне?инъче си е наистина страшничко.
Лек ден и от мен Simple Smile
 биби 85 благодаря за линка към книжката!

# 631
аз съм с ниско кръвно и ям шоколад или пия кола.
Не че искам да натрапвам мнението си, но на мен доктора ми каза без никакви кофеинови продукти през бременността! Аз спрях кафето веднага, щом разбрах, кола по принцип рядко пия, и въпреки, че и аз съм с ниско кръвно се чувствам доста добре и без тези напитки Дори четох статия за кафето, че само временно давало тонус, а след това още повече ти прималява Шоколад също избягвам да ям, освен някой бонбон по повод Явно колкото доктори - толкова мнения!

# 632
Еее и аз съм любопитна да видя РД на Бубанкината Дарена, ама нямам ФБ на работа, забранен е.  Tired

MagicGR, кофеинът не е за препоръчване, но в умерени количества не вреди на плода въобще.
Това знам от доки, но и лично съм го изпробвала, защото съм голям любител на кафето и пия по едно на ден задължително. И първата бременност пиех, че даже и по две като ми се приспи на работа. Резултатът, както всички знаят е здраво почти 5 годишно момиченце.
Същото важи и за кока-кола и шоколад. Умерено може.
Имам приятелка, която е голям любител на кока-кола и цялата си бременност не спря да пие по половин литър на ден. Винаги ходеше и сега ходи с една малка бутилка в чантата. И нейното дете е живо и здраво. Така, че спокойно.

Кора, не се успокоявай преди да отидеш на лекар.  Hug  bouquet

И аз като Катито, не усещам още бебе. В 17 седмица съм и вече много искам да усетя ритниче, но май е рано. Като ви чета, от 13-14 седмица някои мами си усещат бебетата, не знам как става тоя номер. Има и малко автосугестиране според мен.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 14:13 от Анонимен

# 633
Може ли и аз да помоля за парола и линк към албума на януарчетата?
Благодаря предварително!!!

# 634
Кора,много неприятна случка,дано да се повтаря,аз го изпитах в ранните седмици и мъжо ме кара
по сред нощите в болницата,изписаха ли ти нещо,ако имаш възможност си почивай повечко.
Качих и аз малко снимки в албумчетата.

# 635
Здравейте мамчета, направо ме шокирахте! Две седмици бях на моренце в БГ и сте една тема напред  Shocked
Сега да споделя малко - с бъдещия татко сме почернели и одпочинали. Изкарахме чудесно - няколко дни при нашите в Силистра, останалото време във Варна. Ходихме на плаж, хапвахме по заведенията на Крайбрежна (любител съм на Мидената къща). Един ден Отидохме до Калиакра, на мидената ферма и на плаж на Болата. Времето беше чудесно, тук като се върнах и сутринта на път за работа гледах тъжно 12 градуса на термометъра на колата.  ooooh!
Имахме малко време да отидем и на 4D - според доки ще си имаме малка принцеса. Аз още се надявам да ни порасне пишле  Peace , но таткото се пръска от гордост и радост, още от България се обади на всички роднини и познати да се хвали.  Joy
Гледах че обсъждате пак килограми и коремчета..аз все съм си на 57 (168 см) и не знам кога трябва да качвам, но хапвам всичко с апетит. Взе и да ми личи коремче и вече искам да кажа на шефката ама днес цял ден не мога да я хвана, не знам какво ще си обличам вече. Мажа се за момента с бебешко олио Johnson и много ми харесва.
Бръмбазела и аз да ти благодаря за съветите, следя всичко ама тъй като ми е първа бременност не знам дори какво да питам, информирам се за всичко полезно.
Стига вече с излиянията, хубав и лек ден на всички дами!!   bouquet  Hug

# 636
  • софия
Здравейте и от мен мамчета! Много хубав Рожден ден и още по-прекрасни мама Бубанка и дъщеричка Дари! Да ти е жива и здрава, много да Ви слуша и радва! /Сега едни сини гащички пожелавам от сърце!/
Ще помоля и аз за парола на албумчето, да се покажем и ние с бебо как изглеждаме  Wink

# 637
Здравейте, момичета! Аз не съм влизала от няколко дни и сега ще се връщам назад да ви чета. Да разкажа на бързо за нещата около мен през изминалите дни. В четвъртък бях с колата и на един прав път, без каквато и да е видима причина (нямаше светофари, хора, животни или каквото и да било друго), колата пред мен наби спирачки и закова на място. Направих същото и аз, но добре че насрещното платно беше празно и успях да заобиколя колата иначе шансовете да не вляза с моята кола в предната клоняха към нула... Всичко се размина благополучно, но аз много се стреснах- ръцете и краката ми се разтрепериха и корема ме преряза ниско долу. След няколко часа прокървих и отидохме в клиниката с мъжа ми. Слава Богу бебето е добре, махаше безгрижно с ръчички и крачета. Аз се успокоих от тази гледка. Иначе просто не знаех на кой свят съм докато не го видях на видеозона. Доки каза, че в долния край малко съм отлепила плацентата и ме оставиха да полежа 3-4 дни на системка. Кървенето още на другия ден. Днес ме изписаха. Утре съм на преглед да ме видят и да пусна БХС. Надявам се да няма повече такива изживявания, а само позитивни.
Много  Hug от мен на всички! Връщам се сега да ви чета, че доста имам да наваксвам. Wink

# 638
Кора, lovelybrud, пазете се много и си почивайте, всичко да е наред!

# 639
lovelybrud, много се радвам, че всичко е наред с мъничето, представям си колко страх си брала докато те уверят че е ок.  Praynig Ние до БГ и обратно пътувахме с кола и да ти кажа не ми беше все тая като се правеше някой на олигофрен по пътя и изпреварваше в насрещното както му падне.. Да чукам на дърво всичко мина безпроблемно.
Много  Hug и да се пазите..

# 640
Lovelybrud,  хайде да му потьрсите отговорност на този пред вас дето е набил спирачки безпричинно, не може така. Много сьм вьзмутена. Той е нарушил правилата на движение. Записахте ли му номера? И хайде той да поеме разноските за болницата, ако сте имали такива Sad

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 18:02 от Buci

# 641
Здравейте маминки  bouquet
lovelybrud  Hug важното е ,че всичко е наред и не е станала голяма беля  Hug
бубанка   bouquet с малко закъснение честит празник , нека само радост да ви носи малката принцеса.
Аз утре съм на консултация Simple Smile и направоооо нямам търпение да си видя бебчето Heart EyesДнес ми се стори ,че го усетих ,много е странно хем ми е 2ра бременност и пак не съм сигурна какво точно усещам BlushА спорта за бременни така ми се иска и аз да намеря нещо ,което да ми допадне пък и да е близо до нас,но то, който търси намира ,който не -не намира,а пък аз съм от вторите  Wink,но ще се разтърся .Нямам почти никакво движение ,цял ден на работа съм зад компа ,на вън с детето седя на пейките и остана само къщната работа ,която не може да компенсира това всичкото седене.
За кг. ще видим утре ,но до преди 20 дена не бях мръднала та се надявам и сега да е така или поне с малко ,че стартирах от доста кг.За стрии се мажа с кокона ,с предната бременност напълнях с над 20кг. и не се появиха гадините та и сега дано ми се размине Simple Smile
Кора почивай си ,но и според мен потърси лекар ,нека все пак да си те види  Hug
Може ли и на мен паролка  Simple Smile

# 642
  • Gorni Bogrov
Изкарахме си супер със изключение на прибирането,на 30км.след Бургас ни се счупи колата,а бяхме насред пустошта Simple Smile.Обадихме се на брат ми и той дойде да ни дърпа,та пътуването към София ни отне 11ч.,имах чувството,че никога няма да се приберем.
Другото каръшко нещо беше,че малкия разбойник ми счупи фотоапарата и сега се оглеждам за нов(може да ми препоръчате нещо Praynig).
Утре съм на доктор и след това ще ходя да ми вземат кръв и урина,след това ще пиша какво сме видели при доки.
lovelybrud  Hug,пази се и почивай повечко.

# 643
  • софия
Благодаря за паролата. Качих някоя друга снимчица от мерак да се покажем и ние, но съм още на работа и тук нямам снимки на коремчето /не че има голяма разлика от това, което е на тези снимки/. По натам, като порасне още ще го снимаме и ще си го покажем и него в близък план. Много сте хубави всички мами, за дечицата да не говорим - СУПЕР СТЕ! Аз утре съм на ФМ малко със закъснение и съм леко притеснена, дано всичко е наред. Лека и прохладна вечер на всички мами, до утре с нови сили!  Hug

# 644
Lovelybrud,  хайде да му потьрсите отговорност на този пред вас дето е набил спирачки безпричинно, не може така. Много сьм вьзмутена. Той е нарушил правилата на движение. Записахте ли му номера? И хайде той да поеме разноските за болницата, ако сте имали такива Sad
и какво ще докажат  newsm78 да не говорим, че дори да се беше набила в него, обикновено вината е на задния, че не е спазил дистанция.

Общи условия

Активация на акаунт