Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 057
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро мами, май още спинкате Laughing Намерих една онлайн книга " Грижи за бебето и детето" на д-р Спок, мисля че Шоки беше споменала за нея и реших да я споделя с вас:
http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/pedagogika/bendjami … beto.i.deteto.pdf
Относно мазането май не съм много редовна, имам бебешко олио на "Johnson's" и лосион за стрии на "Кокона". Мисля вече да се мажа по-често, защото коремчето ми взе да изпъква. Даже снощи го показвам на мъжа ми, а той ми вика: "отпусни го де" Grinning мисли че нарочно го надувам, а той си беше отпуснат Laughing
Приятно четене мили мами и хубав ден Hug

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 09:54 от Bibi85

# 616
  • София
Здравейте, как сте мами?
Аз днес се чувствам просто отврат, гади ми се, киселини ме мъчат и глава ме боли! Sick Не спах добре заради бурята и направо не е истина, а имам много работа.
За стриите аз и с предната бременост се мажех, но имам ужасно много стрии.

Хубав ден на всички!

# 617
Добро утро и хубава нова седмица!
И аз не спах добре от бурята, но дано поне времето е по-хладно днес.

За стриите аз не се мажа още редовно, но трябва да почвам вече, с миналата бременност комбинирах Мама Дона на Чико и кокосово масло, качих само 9кг и се мажех поне по 2-3 пъти на ден - стрии нямам.
Сега съм си взела някакво био кокосово масло, което не мирише силно и лошо, попива идеално, мажа се и се обличам веднага. Ако се наложи ще пазя диета по-натам, чакам да живна малко, да спра да повръщам, за да тръгна на спорт и мисля да не се давам лесно въпреки годините Simple Smile

# 618
Здравейте, момичета! Извинете ме, че пиша във вашата тема, аз съм от февруарската. Но исках да ви питам нещо, защото вие сте малко по-напред с изследванията:

За колко време ви излязоха резултатите от БХС в Националната генетична лаборатория?
Аз пробвах в сайта им, но там ми дава, че  В базата данни на НГЛ не бе открит пациент ...
И се чудя дали това е нормално или нещо са ми объркали изследването.

Благодаря ви предварително! Пожелавам на всички успешна и лека бременност!  Hug

# 619
  • Sofia, Bulgaria
polisia,резултатите са готови за ден-два като трябва да кажеш как искаш да ги получиш-на ръка или от сайта,за да ти въведат данните Grinning

# 620
Май повечето вече сте усетили първите движения на бебо, само аз нищо не съм усетила засега  Thinking , а днес влизам в 17та седмица  Shocked Може би защото съм първескиня и не знам какво да очаквам...надявам се скоро да разбера  Crazy
Днес ще ходя на гимнастика за бременни  jump айде мами от Варна, има ли желаещи ??

# 621
Здравейте, момичета
Току що ми се обадиха от лабораторията, в която пусках изследвания за Даун. Казаха, че всичко е наред  Heart Eyes

За стриите аз си купих бебешко олио на Джонсън. Не се мажа много редовно, а и мисля да го сменя с някакво мляко.

Желая ви лек и успешен ден  Hug

# 622
@polisia Резултатите от БХС излизат два работни дни след като са ти взели кръв. На мен в четвъртък ми взеха кръв, във вторник ходих да си ги взема. А иначе в понеделник вечерта можех да си ги видя в интернет без да съм искала това. Моите резултати бяха много добри и се надявам на всички ви да бъдат такива.

Долу на листа с резултатите има препоръка след 15 г.с. да се ходи на ултразвук за отхвърляне на дефекти на невралната тръба. Това феталната морфология ли е или нещо съвсем различно? Вие ходихте ли на такова изследване и къде? С направление ли е или се плаща, и колко е цената? Споделете.

Относно мазането. Майка ми ми взе някакво чешко, което употребявам от време на време, но още не съм много редовна. Тя се е мазала с такова, когато е била бременна с мен и няма никакви стрии. Но като че ли всичко си е до кожа. Аз имам няколко, които ми се появиха в пубертета, а пък и съм си склонна към напълняване Blush та ще видим....

Приятна седмица! Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 11:47 от anrito

# 623
Ей ни на и нас . Вчера прекарахме страхотно.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248914418460568.68688.100000260365923

# 624
Май повечето вече сте усетили първите движения на бебо, само аз нищо не съм усетила засега  Thinking , а днес влизам в 17та седмица  Shocked Може би защото съм първескиня и не знам какво да очаквам...надявам се скоро да разбера  Crazy
Днес ще ходя на гимнастика за бременни  jump айде мами от Варна, има ли желаещи ??
Bibi, къде е гимнастиката? Аз съм навита стига да знам как да стигна до там  Blush

# 625
Здравейте момичета!
Моничка,браво за добрите новини,все такива да са.
Бубанка,дъщеричката ти е много сладка принцеска,рожденния ден е бил страхотен,а пък каква торта сте имали....,нямам думи.
И,аз още не съм усетила бебчо и от време на време ме налягат едни черни мисли,знам,че е рано,но съм много неспокойна,все още не мога да се отпусна и да се насладя на бременноста си.
За мазането,купила съм си олиото на Хип,но не съм много редовна,макар,че честичко вече почна да ме присърбяват корема и гърдите.
Може ли да ви помоля да ми дадете и на мен паролката на албумчето,за да кача и аз снимки.
Лека и успешна седмица!

# 626
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте момичета аз вчера се върнах от моренце и си прекарахме с мъжът ми повече от чудесно Simple Smile Гледам усещате бебоците,което е супер и много ви завиждам аз още нищо не усещам,нито знам пола прегледът ми е чак на 5ти и имам чувството,че никога няма да дойде....Относно мазилата аз не се мажа още честно казано незнам дали и ще се мажа.След някой друг ден ще си взема всички снимки от сватбата и ще ви показвам беше много хубаво   bouquet и така за сега ви оставям после пак ще пиша.Хубав ден!!!!

# 627
  • София
Бубанка, дъщеричката ти е прекрасна млада дама!  Hug

# 628
 Здравейте момичета. Трябва да споделя,че снощи беше най-кошмарната нощ в целия ми живот! Към полунощ с половинката се отправихме към спалнята.В банята преди това се случи всичко.Седнах да си се изпишкам Embarassed,и когато ставам гледам кръв... Shocked Такъв шок,не можах да се ударжа и така ревнах,че той се изплаши, веднага дойде да види какво става.Започна да ме успокоява и милва ,а аз като някаква кобила реваа..не можех да го слушам,та се наложи да ме цапне през бузката,лекичко.И аз каква съм патка,хем знам че е нормално понякога в различни етапи от бременноста до 5 месец да се случи.Но такава гледка,така изведнъж..направо ми дойде огромен стрес.Веднага си помислих най-лошото.Предполагам всяка от вас би си го помислила.Почти не съм спала и рано рано тази сутрин се обадих на доктора си ,за да му съобщя.Слава богу и той ме успокои,както мъжлето,но съгласете се, от Доктота е по-успокоително.Е сега съм ОК.
 За мазането ,аз си ползвам още бебешкото на Jonson ,а за гърдите маслото на Кокона.
Приятен ден и много спокойствие!!!

П.С. Може ли и за мен парола и линк към снимчиците?

# 629
Кора освен че те успокои  ходи ли да те види на ехо. Какъв цвят беше кръвта, много ли? А имаш ли болки? Добре че си в 13 седмица и си се регистрирала. Не се притеснявай, но се пази и почивай повече.
Мими26 ,iv_mikova благодяря   bouquet Пертито беше жестоко, а аниматорката  е госпожата ни от ДГ. Страхотен педагог.  Щерката ми полудя от щастие. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт