Януарчета 2012 - 4 тема

• 39 076
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Тифани аз се мажа със Саносанн-мама за сега съм доволна два пъти на ден се мацам,че гледам по гърдите ми са се появили едни мънички.И аз да Ви кажа,че имам едни такива потрепвания в корема когато се преуморя през деня и вечер като си легна и няколко пъти ми се е случвало да усещам едни като леки ритничета,толкова е хубаво,направо   ти стоплят сърцето Blush Blush Blush.А относно килограмите от 9г.с до 13г.с бях качила само килце,което е добре според лекарката ми,но ми се  струва,че тука за седмица и нещо си добавих още едно,ама нали нямам кантарче-не съм мн сигурна как ми варира теглото.Ние имаме градинка и аз си хапвам зеленчуци и плодове директно от там,а краставици ям по килограм сигурно на ден.Сладкото и мен не ме влече,обаче на нищо тестяно не мога да устоя.
Не мога да кажа,че имам киселини ,но винаги след храна каквото и да ям ако ще и ад са солети имам един мн гаден вкус в устата и около гърлото дето му викат ,,метален,,.и само прясното мляко ми помага.
Иначе на почивката си изкарахме добре,в басейна така и не влезнах,лежах си под чадъра.
Сега отивам да свърша една полезна работа да си разходя кучето и детето Simple Smile
П.С    Бубанка,честита Ти Рожденничка,да ти е жива и здрава и дълги години да Ви радва.Весел празник newsm59
Извинявам се много.но кой може да ми даде парола за албумчето ни?

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 19:10 от ivka-bivka87

# 601
Здравейте в мързеливата неделя и от мен Simple Smile !
Относно мазането - аз от 2 седмици съм с Hipp Mama олиото и за сега съм доволна. Миризмата му не е много натрапчива, доста мазничко е, но за изненада наистина не оставя петна по дрехите - изчаквам само по 2-3  минути, а кожата ми наистина се чувства много по-добре след мазане. Вечер имам чувството, че кожата ми ще се опъне и скъса, а коремчето не ми е никак голямо. След мазането нещата се подобряват Simple Smile. Мажа се сутрин и вечер, а в почивните дни даже по 3, като се сетя. Не е скъпо - около 10 лв за 100 мл. - като гледам как върви до тук ще ми стигне за месец поне. След това мисля да пробвам и аз с Икаров, тъй като са с максимално малко химия и с естествени продукти. Ползвала съм неща за коса и бях довона. Но в крайна сметка на финала ще стане ясно кой с колко стрии ще се сдобие - въпрос на ген и кожа Simple Smile.
В момента по National Geographic дават "В утробата" - ако имате възможност го гледайте. Много добре обяснено за развитието на бебето през 9-те месеца с добра 3D анимация и снимки от реален видеозон.
Приятна вечер и до скоро!
P.S.  baloni Бубанка, честит рожден ден на голямото момиче !

# 602
  • Gorni Bogrov
Здравейте и от мен!
Бубанка, да ти е жива и здрава принцесата и много да ви радва!  bouquet
Ние бяхме малко на моренце и затова не съм писала няколко дни,сега ще се върна да изчета каквото съм пропуснала.
Гледам обсъждате кремове за стрий,аз започнах да се мажа със бебешко олио,но ми излязоха доста нови стрий вече, най интересното е ,че се появяват,но въобще не ме е сърбяла кожата.

# 603
  • Бургас
Добър вечер!Като гледам другите темички как набъбват, нашата си е направо изсостанала Simple Smile Ама къде се губите, бе мадами!Ако сте по почивки е простено, друго не давам!Разписвайте се по-честичко, дори да опишете емоция някаква. Grinning
Моята мадама хич и няма на чалъм да ляга, а аз едва примижвам, ама пита ли ме някой:)
Цецко, как изкарахте по морето?
За стриите - аз днес си взех Мама Дона, да видим за колко време ще ми стигне и дали ще има ефект.В 8 месец стриите ми бяха много по корема, ама малки, а в 9 вече станаха на по 4-5 см едната, ужас.Дано да помогне козметиката, че съм като змия в корема.
Ивка, това Саносан от аптека ли го вземаш, че днес като ходих да питам в онази до общината ми казаха само за Мама Дона и другите на Виши:)

# 604
Привет момичета Simple Smile
Аз нещо не си намерих поста от вчера, къде ли съм зяпала та не съм видяла, че изобщо не съм постнала нищо  Embarassed
Относно кремовете за мазане, аз ползвам Palmer's а като свърши тубичката мислех да пробвам  Bio Oil
На мен вече ми изхвръкна тумбачето.. Не мога да закопчея един чифт панталони (иначе си влизам в тях) Купих си няколко за бременни, още преди няколко седмици..  Wink
Дано помогнат мазилата та да се разминем със стриите   bouquet

# 605
Песимист съм, че ще ги избегнем стриите за онези от нас с двуплодните бременности  Rolling Eyes Какви снимки съм виждала на близнашки кореми post partum........  Sick
Ама живот и здраве да е, пък после ще налазим клиниките за естетична хирургия  Laughing
Леле, колко сте редовни в мазането....... Аз ако се сетя веднъж в седмицата  Rolling Eyes Може би защото още не е тръгнал осезаемо да ми расте коремът.

# 606
Здравейте и от мен! И моят тумбак вече ходи напред. Не знам дали е нормално толкова рано да си личи, но вече се позакръгли. Особено вечер...тогава направо съм си дунда Simple Smile Но поне сега имам оправдание да съм си закръглена-малкото чудо расте вътре стремглаво,което си ме радва Simple Smile

Лека и спокойна вечер!!

# 607
Какви снимки съм виждала на близнашки кореми post partum........  Sick
Кафенце, и аз ги гледам из нета тези снимки.. и направо ми се изпарява мерака за мазане  Sick Но пък се надявам да се размина с колкото се може по-малко стрии.. Нали гледам да съм оптимист до край  Laughing

# 608
 Да се отчета и аз от прегледа в петък-както си знаех не гледахме бебето на видеозона и аз се разочаровах.Сега на 12.08 отивам на 4Д в Плевен.На кг не съм наддала този месец дано задържа и август на тези,че да си вляза на кг от първата бременност(че стартирах от повече кг този път).Всичко е наред от 2 дни усещам всеки ден бебето-даже го виждам като ритне(което малко ме поуспокои,че преди прегледа няколко дена не беше ритало) и така.Хриси се оправи вече най-накрая.
Честито на розбралите пола и добре дошли на новите попълнения!

# 609
Илиянка в Кауфланд си го намерих най9евтино за 7.50 и в аптеки съм го срещала за около  11 лв-което си е една доста солидна разлика в цената.Намира се на щанда с бебешката козметика. Simple Smileлека вечер

# 610
Здравейте момичета, аз също се мажа с лосион на Palmers много съм доволна, не е мазен и бързо попива  Peace Тези дни ще сложа и аз снимки в албумчето, че все не ми остава време да си снимам коремчето ooooh! Днес цял ден почивах и готвих различни неща,но от жегата нямам много апетит и от началото на бременността досега съм наддала 3 кг, което си е добре. Моя преглед е в сряда,нямам търпение вече...не съм виждала бебчо от 1месец  Shocked и надявам се да разбера дали ще е момче или момиче  Thinking
Лека вечер, аз отивам да си лягам

# 611
  • Калифорния, САЩ
Здравейте и от мен, мами.
Бих искала да ви помоля за парола за достъп до албумчето със снимките.Предварително благодаря.
Лека и по-малко пиклива нощ на всички.

# 612
  • UK
Добър вечер, момичета,
аз също си купих масажното масло на Palmers, но не съм го използвала още - коремче все още нямам.
Преди две вечери си поставих дланта на корема, където има едва изразена подутинка и усетих нещо като леко вибриране - но дали идваше от червата или бяха някакви първи сигнали от бебенцето...не знам. Ще ми се да е второто, че някой ми каза, че веднъж като усетиш движението на бебето и гаденето постепенно отминава.
Аз също искам да завторя молбата си за парола и линк към албума на януарките.
С пожелания за спокойна вечер и лека нощ на момичетата, които вече са при Сънчо  Wink

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 12:35 от Peregrina

# 613
Здравейте и от мен, момичета,
напоследък нямам време да пиша, но редовно ви чета от телефона на път от/за работа и се вълнувам с вас Simple Smile
Да ви споделя, че в петък бях на аква-аеробика за бременни и съм много доволна. Много са приятни и леки упражненията във водата, и понеже е на готина музика, е супер разтоварващо Simple Smile Имаше упражнения и за тонус, и за сила, и за дишане, въобще цялостна програма. Освен това се запознах и с други бременни мами, само дето аз бях с най-малкото коремче там, но карай  Simple Smile Мисля да ходя всеки петък.

Радвам се за мамите, които вече усещат бебочетата  Hug Аз още не съм го усетила, макар че преди няколко вечери, докато си лежах пред ТВ, усетих леко вибриране ... но може и да е било от вечерята  Flutter Според акушерката, при която ходя на ЖК, при първо бебче движенията обикновено се усещат 18-20 седмица.
За килограмите - аз съм качила само има-няма 1 килце досега, и взех малко да се притеснявам,нормално ли е толкоз малко? newsm78 Уж гледам да си хапвам каквото и когато ми се прияде, пък...
Лека нощ, момичета, и хубав ден на всички утре!

# 614
Добро утро милички.
Благопдаря ви за хубавите пожелания  Hug. Пращам детето на градина и ще кача  малко снимки в фейсбука и ще ги пусна. Та да ме видите и мен.
за кремовете за стрий аъм си взела засега на Дева. Не съм качила много засега и ще измажа 1-2. После с Мама Донна на Чико. С това се мазах с дъщеря ми и нямам нито една стрия а качих 23 кг.
После ще се включа пак.
Момичета не се префантосвам, но като че ли от вчера усещам бебето. Ама наистина и преди малко пак. Охххх толкова е вълнуващо .

Общи условия

Активация на акаунт