Вашите плажни правила

• 28 667
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
Хмм, какво ме дразни - ами освен фасовете, костилките и т.н. боклуци, ме дразнят най-много минаващите крещящи роми с царевици. Друго, което ме дразни е някой да се разпростира до  моя чадър.
Ще трябва да си купиш частен плаж, за да не хабиш нерви.  Peace
А пък "ромите с царевици" не винаги са роми, а царевиците им са много вкусни.

# 331
 Аз пък "ромския" сладолед на плажа обичам Blush Онези с "Айс крЕм, морожено пажалуйста, сладолед-самолет- въртолет, моляяяя"Simple Smile

# 332
Цаааааааааааааарееееееееевииииииииичка моляяяяяяя.....
Вкусна като гърдите на Памела Андерсън дава сила като на Тайсън.......
Царевичка моляяяяяяяяяяяяяя......
Сега поничка бум довечера секс бумммммммммм....
Даже са готини тия циганета. Peace

# 333
Хмм, какво ме дразни - ами освен фасовете, костилките и т.н. боклуци, ме дразнят най-много минаващите крещящи роми с царевици. Друго, което ме дразни е някой да се разпростира до  моя чадър.
Ще трябва да си купиш частен плаж, за да не хабиш нерви.  Peace
А пък "ромите с царевици" не винаги са роми, а царевиците им са много вкусни.

Е, може би да...
И ще гледам да е без "роми с царевици" обезателно Peace

# 334
Аз пък "ромския" сладолед на плажа обичам Blush Онези с "Айс крЕм, морожено пажалуйста, сладолед-самолет- въртолет, моляяяя"Simple Smile
Пък при нас няма морожено. Crossing Arms Само вкусна млечна царевицааа моляяяяя. Както и бате Данчо с гевреците. Голям сладур, казвам ви!!!
- Хайде на геврецитееее! ЯЖТЕ НА БАТИ ДАНЧО МЕКИЯ ГЕВРЕК!  hahaha

Веднъж го видях отдалече и казвам на моя мъж "Бати Данчо иде". А щерка ми ме пита "Познаваш ли го мамо?".  Joy

# 335
И аз съм любител на цааааревичкаааааа...)
Щерката минала агодина точно на 2рият ден от плажуването ни се научи да разпознава от далеч чичкото с царевицата. )))))
Задължително се купуваше по 1царевица. Но пък му бяха много хубави, големи и сочни царевиците. )

# 336
  • с/у ОколоМръсТното
Цаааааааааааааарееееееееевииииииииичка моляяяяяяя.....

ето това е една от най-гнусните и гадни страни от "кефа" да си на плаж по нашето черноморие... Да не говорим за гмежта и крясъците на всички около теб...
За оксидацията на продаващите сладолед, царевица, кифли/гевреци пък няма да споменавам...  Sick

Извинете, може ли да си извадите палеца на крака от моето ухо?  ooooh!

# 337
Моето плажно правило е да оставям чисто след себе си... Като помисля, май нямам друго. Достатъчно съм възпитана, за да тъпча по хорските хавлии и да вдигам много шум, за да им преча, з да си налагам специални правила за поведение на плажа. Когато сме с децата, задължително постиламе хавлиите, възможно най-близо до водата, за да са ни пред очите.

# 338
Пък при нас няма морожено. Crossing Arms Само вкусна млечна царевицааа моляяяяя. Както и бате Данчо с гевреците. Голям сладур, казвам ви!!!
- Хайде на геврецитееее! ЯЖТЕ НА БАТИ ДАНЧО МЕКИЯ ГЕВРЕК!  hahaha

Веднъж го видях отдалече и казвам на моя мъж "Бати Данчо иде". А щерка ми ме пита "Познаваш ли го мамо?".  Joy
           hahaha Аз пък съм чувала друг негов израз : - И в студ , и в пек , яжте на бате Данчо мекият геврек . И след това животът ви ще бъде супер лек  Joy Joy Joy
И някакъв нов лаф е измислил , но не можах да го чуя добре  Laughing

# 339
  • близо до Кресненското дефиле
Доста се замислих за това да я пратя на Ани Цолова за сутрешния блок в рубриката Бай Ганьо Европеец. И още не съм се отказала.

Кога ние тук в милата ни Родина ще разберем, че за да ни е хубаво, чисто и уютно трябва сами да си го направим такова.

Тодоричка, пращай я и не се чуди! Joy Joy Joy

# 340
  • София
Правих опит ама май трябва да се регистрирам в сайта на BTV а нещо не ми се получи регистрацията. Ако се сборя с нея ще пратя.

# 341
Много полезна тема Hug Ние сме на море от 9ти август ,каката от 2ри и определено темата ми е полезна.
Всички от семейството използваме слънцезащитен лосион ,фактор 15.
Всички сме с бански.
Носим по някой друг сандвич или хапваме на някой плажен ресторант/капанче.
Малката влиза във водата само с баща си ,с мен или кака си.
Гледаме да сме по-далече от плажуващите и никога на първа линия.
Ходим САМО на охраняеми плажове.
За отпадъците е излишно да казвам ,че се събират.Не сме пушачи и нямаме нужда от импровизирани пепелници.

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 13:41 от Ванилия75

# 342
  • Шумен
На първо място плажа трябва да е охраняем, аз не мога да плувам, не се правя на герой да влизам навътре но е за мое спокойствие във водата всичко става. Съобразявам се винаги със вдигнатия флаг, и набивам в главата на мъжа ми същото. Държа и да е чисто там където отивам. Оставям чисто и след себе си, като събирам в торбичка, не винаги ми е на кеф да ставам за един фас примерно да ходя до кошчето. Преди няколко дни бяхме на плаж с децата за първи път, тъй като кошчетата за техния ръст бяха високи и те усърдно като пчелички събираха всичко в торбичката  Heart Eyes Това им е едно от заниманията когато сме навън правят оборка дали пред блока или в парка, без целенасочено да съм ги учила, харесва им да хвърлят в кошчето  Laughing Изключвам влизането във водата през останалото време ако ходя някъде слагам нещо, свеки от многобройните си екскурзии ме е снабдила с шалове и плажни прозрачни роклички, та ги сменям всеки път Simple Smile Пека се с бански, мъжа също. Децата ги пуснах по пликчета тази година, но догодина със сигурност ще им взема и бански.

# 343
Naughty Не нося пражки на плажа, както и по монокини не ходя. Mr. Green Не че не ми ходят, просто.... Embarassed

Имам железни правила разбира се, най вече внимавам с гларусите.  Laughing
smile3521    Mr. Green

# 344

Общи условия

Активация на акаунт