Любители на котки - тема 52

• 53 346
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Надявах се че повече хора минават оттук и все някой може да е чувал нещо.

Не мисля, че сме имали животинка в темата, на която да е поставена такава диагноза. За това никой не се обажда.

# 646
И ние се снабдихме с фурминатор, още онзи ден  Mr. Green Дяцата са фурминирани, моите лапи- надрани, резултатът е над очакванията ми, но се опасявам, че за втората манипулация ще имаме проблеми, ако Мишо ме види да го доближавам с това чудо в ръце  Confused
От него падна най-много мат`риал, направо още един котарак мога да си направя, хем не можах основно да го ощавя. Малко се притесних в началото- едно такова стържене се чува, все едно реже...но както и при човешките деца- и тук опитното зайче беше първото, а на №3 вече бях спокойна и уверена  Laughing

tina_  Hug

Цун на всички маци и котаци, ще сънувам орехи и къдрици, май  Heart Eyes
 Lunen_sun, и при мен не спи никой. Понякога някой се излъже дискретно да се сгуши до краката ми, но много рядко  Sad 

# 647
  • София
От него падна най-много мат`риал, напарво още един котарак мога да си направя, хем не можах основно да го ощавя.

Така се разхилих, че може да съм събудила съседите.

# 648
 Joy Даа и аз помислих че ще го ощавя, наистина този звук е малко зловещ, а гарниран и с изумен поглед (на котарака де)...  hahaha hahaha hahaha

# 649
  • Бургас
Аз от онзи ден като прочетох, си търси фурминатор и ме гледат така  Shocked по зоомагазините. Та, ако някой от Б-с знае къде има такова чудо ще му бъда благодарна да ме насочи.   bouquet

# 650
Аз си го купих от продавалника за 20 лв.
Иначе мислех да го взема от зоомагазин.еу

# 651
  • София
Сагата почти приключи при мен  Crazy
След като прекарах ужасна нощ, представяйки си образно всички опасности на които излагам Орех , почти се бях отказала от идеята да го давам.
За щастие ни намери много симпатична девойка, още от 1вото чуване я харесах.Обясни ми защо си търси коте, каза че е отраснала с котки, но от както е в София е нямала , защото е живеела на квартира.Сега се е устроила и смята че е дошъл момента и е безпаметно влюбена в Орех.И много нежно го наричаше през цялото време.
В събота ще дойде да вземе Орехчето и стискайте палци всичко да е наред  Praynig

Но определено си е трудно да дадеш животно което си спасил и поотгледал на някой друг...Такава параноя отдавна не ме беше тресла .

Забравих да ви кажа за много добра възможност за кастрация на бездомни и полу домашни котки.
Инициативата е на "Четири лапи". Взимате талон от офиса на фондацията (на централно и удобно място е) , дават ви списък с около 6-7 клиники които работят по тази програма (вкл Добро Хрумване),записвате час и отивате с котката и талона.В понеделник кастрирах майката на Ореха, вече е напълно възстановена.Този или другият уийкенд ще я връщам.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 00:32 от Марипоса

# 652
Марипоса, тези талони дали важат и за други градове? Можеш ли да проучиш? Интересува ме за Добрич по- специално, понеже искам сега като ходим края на месеца да кастрирам женската.

# 653
Елиас, ти лилавия ли си поръча?

Отскоро ме занимава един въпрос за мястото на имунизациите. Като нежелани реакции може локално да се развие злокачествен тумор, като раковите клетки се разпространяват много бързо. Затова не се препоръчва да се имунизира между плешките/досега винаги там са я имунизирали/. Четох, че мястото за имунизация трябва да е отстрани на гръдния кош/калицивироза/, в ляв/левкемия/ или десен заден крак/бяс/, като крака може да се ампутира при развитие на сарком. Котката може да живее добре с три крака, докато между плешките прогнозата е лоша с висока смъртност. Къде е мястото на убождането при ваксиниране на вашите котки?

Радост, поръчва се от интернет магазините.

Тина, не губете надежда! Стискам ви палци, за съжаление и аз нищо не мога да кажа.

# 654
  • София
Аз си го купих от продавалника за 20 лв.
Иначе мислех да го взема от зоомагазин.еу

Аз също се обадих на момичето и ще ми го доставят утре, но малко ме съмнява цената  newsm78

Може ли да го снимаш?

Има ли разлика с този  newsm78

# 655
  • София
Тедка, за само за София са тези талони.
Виж какво изрових за Добрич

Сдружение "Германо-българска помощ за животните" - 058/ 601 331

Аз съм водила коте (Сивушка) в Германо българската помощ в Сф, добре си свършиха работата хората.Не колкото в доброто хрумване де, но все пак си е живо и здраво котето, възстанови се за 2 дни.
Звънни и ги питай дали лятото работят.

# 656
Никой не вдига, сега пробвах даже на един мобилен телефон, който ми бяха дали от Варненската организация, но там пък ми затвориха. Ще се пробвам още няколко пъти и ако не се свържа с тях, ще заведа котката при ветеринар и ще си платя.

# 657
  • София
Теди, пробвай 0889235019 - Василева. Дано да не греша номера, но тя е представителят на организацията в Добрич. Нищо не пречи да попиташ. Пък ако не е тя, ще се извиниш.

# 658
Елиас, ти лилавия ли си поръча?

Същият като показания от nad_tab, обаче мъжът ми го намерил в зоомагазина и от там го купил, иначе щях да поръчам.

# 659
  • София
Моичета, по какво различавате оригиналния фърминатор от дубликата?
Иска ми се да взема за Лигла, че опитите ни да се повчешем, завършват с криене под легла и градероби ooooh!

Орех е много вървежна, продължават да ми звънят и пишат  Shocked
А мислех , че никой няма да я погледне дори... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт