Любители на котки - тема 52

• 53 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Вижте каква е душичка... и как са го нарочили горкото Simple Smile http://hotarena.net/exclusive/zapoznaite-se-s-neobichainoto-izgl … me-kitler!-ide-63

tina_, за съжаление не мога да помогна с много информация по този въпрос. Най-добре е подробна консултация с ветеринар. А и в повечето клиники има лечебна храна при други болести, те ще знаят най-добре каква точно е подходяща.

# 631
  • Пловдив
tina_ много  съжалявам,дано не го боли  .Предполагам ,че само лекарите могът да ти  дадът компетентен съвет.
Близначе ,хайде качвай снимките ,че сме нетърпеливи!

# 632
Тина, съжалавам за това, което преживявате с котето ти. Дано не го боли и се случи чудо и оздравее.  Hug

# 633
  • Варна
тина съжелявам за тежката диагноза на твоя любимец! Не става ли опитате с хомеопатия? Моят котарак след прекаран вторичен менингит ветеринарите го отписаха като неспасяем случей, а още след първите два приема на хомеопатичното лекарство спря да му трепери главичката и ходи много, много по- уверено. Лечението му продължава всъщност и съм сигурна, че ще се оправи напълно.
Ей го на- размазан от жегата снощи  Grinning:

# 634
  • София
Катюша  Joy какво къдраво шкембенце

тина, лекарите какво казват? препоръчват ли нещо?

Ох, мен треска ме тресе.Днес ще идва една жена да види Орехчето.Вчера Лумикки ми изпрати разни неща относно бъдещи осиновители, та ще видим.
Ето да ви покажа принцеса Ореховка

# 635
  • Козлодуй
Все по-хубаво става Орехчето Heart Eyes Hug
Имам малко глупав въпрос,но отдавна се каня да ви питам-защо котките ми не искат да спят при мен?Понякога Гари спи гушнат в щерката,наскоро е спал залепен за гаджето и,а от мен бяга.Хайде,да речем още ревнува от Фръци,но и преди тя да се появи у дома,пак спеше на разстояние от мен.Или в другата половина на спалнята,или направо под нея.Фръцла и тя,стои да я погушкам и после бяга и спи в някой ъгъл.Ако аз съм будна,може дълго да спи на коленете ми или в ръцете ми(Гари го правеше като по-малък,сега не иска,а и аз бих се затруднила.Днес става на 10 месеца и е близо 5 кила Grinning),но не и като легна да спя.Не получват от мен нищо друго,освен обич,грижите за храната и хигиената се подразбират.Защо бягат от мен Sad

# 636
Орехчето е чаровница, дано извади късмет.

Къдравото шкембенце е само за мачкане!  Heart Eyes

Lunen_sun  hahaha Не го приемай лично, хаха. Нали знаеш, котките са странни същества със странни предпочитания. Аз имам хипотеза. Забелязала съм, че Богданка избягва да спи при/върху хора които много шават насън  Laughing В началото идваше и при двама ни, но мъжът ми много рита и мърда насън без да се осъзнава, и май я беше шутил няколко пъти, та тя се премести при мен и сега спи при него само когато той е буден (и може да се контролира). Така че кой знае какви ги вършиш и ти докато спиш, хаха, може дичата просто да си вардят кожата  Wink

# 637
  • In a surreal moment!
или им е топло....

моите спят при мен в студено време, в топло не можеш ги накара

Писанчо ляга в краката ,за малко , но и  от там бяга , явно му е топло

# 638
И моята вълниста гад не иска да се гушка. А сега и двамата са ми сърдити, че им натресох бебока и никой не спи при мен! Ходят да спят при децата, а на мен ми съскат, демек - защо ни го натресе тоя пиклив досадник?!

# 639
  • София
Само минавам да ви видя.

Орехчето и оня къдравия ме разтопиха.
Марипоса, има ли новини?

Tina_, съжалявам за ужасната диагноза. Ако не на друго, то поне на морална подкрепа може да разчиташ тук, при нас. И радости, и скърби споделяме все тук.
Сега, 3.5 години от публикуването на първата тема, не мога да си представя какъв е бил животът ми преди.

# 640
  • София
Aз пък не мога да се отърва от Мъро. И 40 градуса да е - пак е залепен плътно за мен. Има нещо вярно за буйно спящите  Laughing. Мъро почти никога не ляга при малката дъщеря, защото редовно го бута и рита в съня си. Друга причина за "обич" е топлината и мекотата на тялото на човека. Не случайно Мъро само мен уважава  Mr. Green. Където и да полегне е меко и удобно  hahaha. Случвало се е да пробва да легне върху кака си, но се намества, намества и накрая не успява да намери удобно положение и отново е върху мен  Grinning. А и моята телесна температура е почти с 1 градус по-висока от тази на мъжа ми и дъщеря ми.

Освен това мъжът ми се сърди и ревнува, че Мъро спи само при мен.  Laughing  А когато се случи чудо и Мъро го уважи с присъствието си, не смее да мръдне, за да не го изгони  Grinning.

Кой иска да си купи котка от ebayGrinning  Звучи ми много налудничаво, но явно има и такава услуга  Grinning.

# 641
Да се запиша и аз. След няколко дни отивам да си взема котето Heart Eyes... Лелее... как ли ще дочакам дотогава, нямам търпение. Сигурна съм, че знаете какво ми е в момента. Laughing

# 642
  • Куциндрел
Моите се гушкат, но по някое време им става топло и се махат. Котка май има някаква котешка деменция, стара е вече и поведението й на моменти е неадекватно. Иначе е супер жизнена, но си личи, че на моменти няма връзка с реалността.  Confused

# 643
Ние от днес си имаме Фурминатор. Не знам как да различа фалшивия от оригиналния, но като за първо частично ресане съм много доволна. Не мога да кажа същото за Рижо обаче.
Първия му сблъсък беше доста болезнен. Реши да го хапе и си удари зъба милия.
Но за щастие нямаше последствия. Но имам чувството че го скубе или драска... не знам той и не е свикнал да го реша. До сега само с ръкавица с гумени зъбчета го минавам, но и нея не понася.
Дано свикне с фурминатора, мисля че ще върши добра работа.  Praynig

# 644
Благодаря ви за подкрепата. Hug Надявах се че повече хора минават оттук и все някой може да е чувал нещо. Пробвахме всичко, няколко операции, хомеопатия, инжекции...Благодаря ви все пак

Общи условия

Активация на акаунт