Любители на котки - тема 52

• 53 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Дедо Мъро е голЕм смЕх! hahaha

Теди, Котьо, мооооля не ме психирайте, че цял ден място не мога да си намеря от размисли! Twisted Evil Обадих се на мацката от Враца, утре ще й го карам. Няма фейсбук, обаче изрових нещо друго: баба й е общински съветник във Враца, тя е завършила някакъв международен ала-бала университет в Ботевград, живяла е малко в Лондон /всичко това от една статия по повод бабата, пише и за внучките й/. Та не ми прилича на типичен профил на масов котко-убиец. Мислихме, мислихме с мъж ми... Той, обратно на Теди, смята, че ако е за едната питонска манджа няма да изгорят 1 туба бензин, че да вземат точно това коте... Уф, знам ли, мамината душичка, дано има късмет.
За Юлчето не съм звъняла, страх ме е.  Rolling Eyes Утре ще им се обадя.

# 91
  • София
Котково, това си мислех и аз. През последната седмица, стига да исках, можех да си хвана поне 5 малки котета от улиците и никой няма да знае с каква цел ги хващам. Ами защо им е нужно на собственици на питони да си усложняват живота с домашни котета, като "храна" по улиците има в изобилие?  Sad

Огледай къде и как живее, какво е семейството ѝ и съм сигурна, че шестото ти чувство ще ти подскаже какъв човек е и дали можеш да ѝ се довериш. Гледала ли е друг път домашни любимци? Ако каже да, непременно поискай да им видиш снимките. Дано има късмет дребосъчето!  Praynig

# 92
  • Варна
Ами защо им е нужно на собственици на питони да си усложняват живота с домашни котета, като "храна" по улиците има в изобилие?  Sad

Ами "храната" по улиците не е обезпаразитена и няма гаранция, че е здрава Tired Това по принцип, за въпросната дама се надявам, че е коректна. Все пак обясни ли как е видяла котето и защо иска точно него?

# 93
Не я боли като я пипам там, всичко друго си й е наред. Пишка, ака нормално, просто си виси, и козината много е израстнала там. И аз гледах клипчета на разхождащи се маци и на повечето също им виси. особено като й порастна сега козината изглежда много смешно. Като я повдигна да се изпъне изчезва. Демек, не са израстъци или нещо подуто. Аз се шашардисах заради операцията преди 2 месеца. Но май всичко е наред.
Днес един наш съученик, на мен и мъжо ни беше на гости. Лъки не спря да му се гали  Rolling Eyes Хах, и той каза, че е много мила  Heart Eyes Та, в същия момент четях темата и му  разказах за дилемата на Котково. Даже му предложих да вземе котето. Но той каза, че не иска за момента.  Crossing Arms
Дано наистина има късмет животинката  Hug

# 94

Късно се прибрахме снощи и някой беше махнал трупчето вече.

Не искам да бъркам в раната, защото знам колко е тежко да загубиш любимец, но сигурни ли сте, че Бри е била починала? Може да е била ранена и да не е можела да ходи или нещо от тоя род. Може би не звучи сериозно, но аз не бих била спокойна ако не видя за последно и погреба животинчето  Cry
Мойте съболезнования   bouquet

# 95
  • на брега на морето
Не искам да бъркам в раната, защото знам колко е тежко да загубиш любимец, но сигурни ли сте, че Бри е била починала? Може да е била ранена и да не е можела да ходи или нещо от тоя род. Може би не звучи сериозно, но аз не бих била спокойна ако не видя за последно и погреба животинчето 

Това е гадно.

# 96
  • In a surreal moment!
И аз съм на мнението, че да изоставиш така любимеца си е ...меко казано нередно  и нечовешко.
Погребвала съм много от животните си, тежко е, но това е нещо, което им дължим.
И аз съжалявам , че продължавам по темата... замълчах си, да не притеснявам в момента, но съм дълбоко убедена, че не  е редно.

И аз съм искала да избягам от мястото и момента на наближаващата смърт. Радвам се , че устоях и изпратих подобаващо приятелката си. Че дадох пример на дъщеричката и как е достойно да изпратиш някого... Човек или животно, каква е разликата...Не са лесни тези моменти, но вървят ръка за ръка с моментите на удоволствие от съвместното съжителство или общуване

# 97
Аз слязох с майка ми, когато видяхме животинката ми на плочките пред скапания блок. Оттогава намразих 16-тия етаж, а преди така се радвах на гледката...
Та, слязох с майка ми и тя я взе и постави в едно кашонче. Качихме си я горе. Аз се тръшках над нея около 2, 3 часа, след което с гаджето я погребахме пак около блока в градинката. Беше ми много тежко да я гледам, но аз също бих се сбогувала с любимото същество. Има различни хора, по различен начин страдат и превъзмогват болката.

# 98
Отдавна не съм пускала снимки май, да не вземете вие мен да глобите  Laughing щракнах няколко  набързо:

При нас новината е, че си имаме нова къща и ще местим катуна окончателно тази седмица (на полу-завършена баня Crazy) Последното местене беше много стресиращо за сивите лъвове, дано този път е по-леко. Ще имаме вече мястото и възможността да добавим кученце към пухкавото ни семейство, почнахме да се срещаме с палетата в приюта, засега без успех, търсим доста специфичен характер заради другия добитък, дано ското намерим нашата Палачинка (има си именце вече  Mr. Green ).

Като казах приюта и се сетих, някакви ужасни хора решили вместо да си доведат котките и да ги предадат за осиновяване както му е реда, да ги зарежат на паркинга, в неработен ден, на жегата, 14 котки натъпкани в 2 чанти за любимци  #Cussing out Знам, че при вас се случват доста по-потресаващи неща с животинките, но просто ума ми не го побира, при толкова опростена и лесна система за подсигуряване нов дом на коте, да постъпиш така?!

Съжалявам за Бри! Sad

Честито на Рождениците!

Котково, успех с твоите бебета!

# 99
  • Пловдив
Аз пак за моите бебета да споделя:
Обадиха ми се вчера от Враца за най-беличкото....

Здравей,
Дали ще дадеш котето или не - ти си решаваш. Аз поне не виждам нищо съмнително, че жената е от Враца и иска да вземе коте от София. Аз съм от Пловдив и преди две години и половина ходих до София, за да си взема коте. Всички познавате Бени, котето на Теди, е, моето коте е една от сестричките му. Още щом видях снимките реших, че искам точно нея, само нея и единствено нея. Беше любов от пръв поглед. Минаха две седмици, докато успея да отида и да си я взема, но оттогава Пуфи е царицата вкъщи, абсолютна глезана и всички се въртят около нея. Не знам дали случаят е такъв, но аз не бих подхождала с предубеждение.

# 100
  • Costa Rica
дано ското намерим нашата Палачинка (има си именце вече  Mr. Green ).
А зайчето да не би да се казва Maple syrup?  Laughing
"Закуската" на стола е разкошна Hug

Черпя за рожденичка. Сикозу е родена около днес преди 7 години. Остарява жувотинката Mr. Green

# 101
  • In a surreal moment!
Да ти е жива и здрава сладката муЧунка!  Heart Eyes Hug

А зайчето да не би да се казва Maple syrup?  Laughing
rotfImbo rotfImao rotfImbo
ох, ох...разпаднах се от смях...чудесно попадение, бравосТ!!!

# 102
  • на брега на морето
Аз поне не виждам нищо съмнително, че жената е от Враца и иска да вземе коте от София.

Няма лошо коте от София да заживее във Враца. Но за кандидатката има лоши отзиви в Дира май.
Това е проблема, че жената е изградила съмнителна репутация.

Делфин, честит ви празник! Цункай Сикозу по муТунката.

# 103
  • Варна
Котьо,
ти нещо конкретно за тази жена ли намери?

# 104
Делфина фон Ю. да ти е жива и здрава Сикозу newsm59  bigdance2да я помилваш от мен.

Общи условия

Активация на акаунт