Любители на котки - тема 52

• 53 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • на брега на морето
Котьо,
ти нещо конкретно за тази жена ли намери?

Аз не, но Котково пусна линкове няколко страници по-назад. Аз съм на принципа за покритото мляко и котките Grinning

# 106
  • Варна
Ама тя мисля каза, че тази жена конкретно не е спомената в темата newsm78

Делфи,
честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава и много да те радва, също и останалите от котешкото воинство
  bouquet
 bdbaloni

# 107
Не, не, Котьо, не си разбрала /или аз лошо съм обяснила/. Няма никаква информация за конкретната мацка, просто четох в темата Черния списък на осиновителите.
Бебони днес беше успешно предаден. Оврещя колата, милото, къде извади тоя глас, една мръвка месо е.... hahaha Момичето ми се видя свестно, гушна си го, гали го, говори му. Веднага го измъкна от кашона, "да не му е жега".... Абе добричка ми се стори. Разменихме мейли, обеща, че ще пише, пък да видим.

# 108
Котково, от вчера ви мисля с котинката. Дано е добра жената и се чувства щастлива миличката там. Praynig

# 109
  • на брега на морето
Бебони днес беше успешно предаден. Оврещя колата, милото, къде извади тоя глас, една мръвка месо е....

Кое коте даде, третото отляво надясно? То е доста гласовито.

# 110
  • Варна
Kotkovo, успех в намирането на дом на котенцата!  Hug
Делфина, да ти е здрава котанката и още много години мъркащо съжителство желая!

Едно от водещите условия за осиновяване на животинче май е да имаме( или да сме имали) друго. Понякога дори е задължително условие. Ама ето аз домашен любимец имам за пръв път. При мама не можеше заради алергии. После, вече в моя дом пък, се налагаха служебно дълги отсъствия.
Проучване на кандидат осиновителя и жив контакт с него му е майката. И късмет. Има добри хора. Hug

# 111
  • София
Честит рожден ден на Сикозу! Да е здрава и щастлива още много години!  newsm59

Мис Нели, радвам се, че показа отново красавците! Гледай по-често да го правиш  Wink. Дундьото Бекончо ли е? Красавец!  Heart Eyes

Котково, сигурна съм, че "певицата" ще бъде много обичана!  Hug Нали Зори/Зара е осиновената, за да го впишем в албумчето? Най-бялото с тъмно петънце на нослето?

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:51 от Тaня67

# 112
  • Куциндрел
Ох, социализирането на моите пачички върви с бавни стъпки. Поне Чушка не я мятат кат прани гащи. hahaha
В момента Котка яде храната на Чушка, а Чушка гледа злобно.
Големи са артисти тези котки. Чудя се, след като са толкова шумни, как са оцелели до сега. За всяко нещо се мучи, мяука и ръмжи....

# 113
Здравейте.
Прочетох настоящата темичка и си личи,че всички обожавате мъркащите съкровища.Затова се обръщам към Вас с голямата молба ако може да ми препоръчате добър ветеринар във Варна.Извинявам се,че не мога да прочета всички предходни темички.Благодаря Ви   bouquet

# 114
  • Costa Rica
Ох, социализирането на моите пачички върви с бавни стъпки.
Joy hahaha Joy
И при нас е така. Появяването на дребната Светкавица развали отношенията между старите кучета. Сега и двете поотделно се опитват да се запознаят с малкото, но взаимно се съскат. За пръв път чувам Уискас да хъсне на Сикозу - винаги се е подчинявала. А малкото се мята от едната на другата и му се играеееее Laughing

Тамара - кабинет "Ултравет" - виж адреса на първа страница.

# 115
Делфина фон Ю. Благодаря ти,но там бяхме още преди 4 години и не успяха да ни поставят диагноза  Sad.Били сме и при Маринов,но и той не разбра какво ни е и предложи ефтаназия   Rolling Eyes.Видях,че Д-р Къневи са в белия списък и ще говоря с тях.А имате ли мнение за Д-р Жеков и Д-р Манолов?Надявам се,че не съм попаднала късно на темичката Ви за съвет.Още веднъж Благодаря   bouquet

# 116
  • Куциндрел
Ох, социализирането на моите пачички върви с бавни стъпки.
Joy hahaha Joy
И при нас е така. Появяването на дребната Светкавица развали отношенията между старите кучета. Сега и двете поотделно се опитват да се запознаят с малкото, но взаимно се съскат. За пръв път чувам Уискас да хъсне на Сикозу - винаги се е подчинявала. А малкото се мята от едната на другата и му се играеееее Laughing
Преди малко Котка налупа Чушка. Добре, че Котка пред нас не смее да я бие. А пък Чушка пищи като за последно, което още повече насъсква Котка. Да видим какво ще стане накрая. Трябва да свикнат, че скоро ще живеят заедно в една стая.

# 117
# 118
  • София
Делфина, честит рожден ден на Сикозу, на патерички е, но в жегите дори и на компютъра не ми се сяда, което е добре де  Mr. Green
Данъка  Flutter

# 119
Ох, тая Чушка колко ми е смешна! Joy

Танче, третото по ред коте е, да. Най-беличкото, с едното петънце. И Юлчето, разбира се.

Делфина, честит рожден ден и от мен!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт