Отговори
# 165
Дана  Hug Hug Hug Hug прегръдки за теб и малкия сладур, да се оправя по скоро
Фъстъчке никак не е странно, племенницата ми вадеше зъби само с температура
38-39 това е вдига я 2-3 дни и зъба се е показал. Дано на Дани му се покаже някое зъбче
Ние извадихме 2 наведнъж за няма и 5 дни при нас е кривотия и рев само и то вечерта.

# 166
Дана, дано скоро се оправи Дани и дано наистина са зъбки Hug

а се отчета от консултацията: 10кг. (+600); 73см (+2). За мое голямо учудване е наддал и този месец, макар че отказваше много пъти да яде заради жегите.

Днес стойте на хладно, че се чакат големи жеги  Hug

# 167
  • на североизток
Честит първи рожден ден на Ванко и от мен newsm38 newsm59 малко на патерици
Наистина като са малки децата много бързо минава времето Sad  Да са ни живи и здрави и само да ни радват!!!

А по моя проблем с отбиването никой ли няма мнение Rolling Eyes Тази сутрин пробвах да и дам АМ, така ме изгледа, сякаш искаше да каже 'какви са тия глупости дето ми ги тикаш в устата'  Simple Smile  Та, ако ще се отбиваме май на кисело мляко ще минем, него поне го харесва. Утре сме и на ДК, та ще видим и педи какво ще ме посъветва.

# 168
  • София
Честит първи рожден ден на Ванко и от мен newsm38 newsm59 малко на патерици
Наистина като са малки децата много бързо минава времето Sad  Да са ни живи и здрави и само да ни радват!!!

А по моя проблем с отбиването никой ли няма мнение Rolling Eyes Тази сутрин пробвах да и дам АМ, така ме изгледа, сякаш искаше да каже 'какви са тия глупости дето ми ги тикаш в устата'  Simple Smile  Та, ако ще се отбиваме май на кисело мляко ще минем, него поне го харесва. Утре сме и на ДК, та ще видим и педи какво ще ме посъветва.

Ивчи, аз на твое място няма да я отбивам. Кърмата си е кърма, колкото толкова, ако не и стига додавай и АМ или кисело, но не я отбивай.

Аз кърмя също като теб, режимите ни са общо взето същите като гледам.

Знаеш Вероника си е най-слабото и дребно септемврийче, но упорито продължавам да си я кърмя, важното е, че е супер жизнена и здрава (пу-пу).

Пък и вече сме го коментирали, баш сега в тези жеги и когато върлува гадния Ротавирус, недей да отбиваш.  Hug

Пак ти си преценяваш разбира се. Това беше мнението ми още предния път като писа, но не посмях да го напиша. Все пак не съм най-добрия пример с тези наши килограми Simple Smile

# 169
Момичета, мерси  Hug Но е абсурд да са зъбки, до 37 и нещо, 38 както и да е, но над 39 не вярвам. Явно е някакъв вирус, ще си покаже до довечера. Антибиотика ще го почна като застраховка довечера, защото след 2 дена и нещо висока темп. вероятността от развитие и на бактерии някъде се увеличава.

# 170
  • Пловдив
Аз на патерици да честитя рождения ден на Ванко! Да е жив и здрав и много радости да носи вкъщи!!!

Дана, дано малкия сладурчо да свали температурата и да се оправя, че много Ви се насъбра на Вас Hug

Ние с малкия си игр4аем на "Дай бабо огънче", "Варило мишленце кашичка", подаваме си топка - голям смях пада, когато успее да ме замери с нея Mr. Green, реди рингове и като ги нареди чака да му кажем "браво", кара колички по секцията - много му е любимо, на спалнята се борят с баща му (отново голям смях пада), гоним се из къщи, разглеждаме книжки с животни и му показвам как правят - това май е най-най-най hahaha Научил се е да си вземе книжката и като дойде при мен, застава в краката ми и вдига книжката нагоре Joy

Маха за "чао" и "здравей", пляска с ръчички, показва къде е нослето/къде е на мама нослето, дава ръчичка за "здрасти", показва къде е лампичката, като му кажа дай целувка и се опитва да ме захапе за устните hahaha Общо взето май това са ни уменията Simple Smile В момента се учим да "духаме" лампичката, да показва колко голям ще порасне и на колко годинки ще стане.

Сега Ви оставям, че трябва да принтирам и изрязвам #Crazy

# 171
И аз искам бебо да е в списъка по -горе, но писах на емайла още го няма !

# 172
Честит рожден ден на Ванко с ден закъснение! Да расте много щастлив, здрав и да радва много своите си!

Ние преди малко се върнахме от консултация.  newsm78 качил е само 150гр... а пък как си хапва това дете, чак не повярвах и втори път го сложи и пак толкова - 8280кг. , но пък е пораснал с 2 сантима 73, така че не е зле.

Ивчи, за кърменето и ние сме така като вас. Аз даже мислех и следобедното кърмене да махна, но след 4 дни заминаваме на море, и като се върнем, живот и здраве, ще оставя само сутрешното. Нали казват, че лятно време не трябва да се отбива, ама пък детето като не иска или просто кърмата не ти слиза това е естествен процес. Ти си усещаш най-добре какво да направиш. Аз мисля ако спре да иска кърма, директно кисело мляко да му давам вместо АМ, той много го харесва. Но засега сутрешното кърмене към 6-7 няма изгледи да спре.

Днес вечерта половинката се прибира от странство и вече нямам търпение да отида и да го посрещна  newsm68 newsm68

Желая ви лек ден!

sniiskio, ако искаш можеш да се представиш ти или поне бебо  Wink

# 173
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Ванко и от нас!!! Нека расте здрав и силен и много щастлив, за радост на мама и тати !!!

Честит имен ден на малката Илианка на мама fata_morgana! Щастливо детство и много късмет и желая!!!

Да почерпя по един бонбон, нали и аз имам имен ден днес  Wink

# 174
И аз искам бебо да е в списъка по -горе, но писах на емайла още го няма !

Аз пък искам някой да ни махне. Благодаря  Peace.

# 175
  • София

Аз пък искам някой да ни махне. Благодаря  Peace.

Това пък защо?

# 176
Незнам, дали не си въобразявам, но има едно безразличие и понякога си пиша сама. Не обичам да съм някъде, където не съм приета. Може някой да има основание за това. Няма да се сърдя.

# 177
  • София
Незнам, дали не си въобразявам, но има едно безразличие и понякога си пиша сама. Не обичам да съм някъде, където не съм приета. Може някой да има основание за това. Няма да се сърдя.

Не се тормози, на всички понякога ни се случва да се чувстваме все едно не ни "отбелязват". Не е нарочно, сигурна съм!  Hug

# 178
Дано  Hug.

# 179
Michael@ споко, много навътре ги взимаш нещата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт