Отговори
# 150
  • София
Честит Рожден Ден на Ванко, и Честит празник на мама Деси Simple Smile. Да сте живи и здрави всички!

Аз искам да питам, на какви игри играете с децата ? Ние засега играем на "Ало" с дистанционните и телефоните - слага ги до ухото и вика "ало", а аз отговарям Simple Smile. и на "фокус - бокус, в коя ръка е играчката" - и той показва и вика "няма". Но какво друго???

Ейййй ,засрами ме ,ние не ги можем тези неща!

# 151
Честит рожден ден на Ванко!!! Heart Eyes Да расте здрав, щастлив и да ви радва винаги, Деси!!

Дани през нощта вдигна температура Sad Нещо са ми потънали гемиите като е болно детето и нямам никакво настроение за нищо.

Относно игрите аз имам запас от разни такива. Едната е: хващам ръчичката на Дани и му разказвам, като хващам подред пръстчетата: Тука зайчето е пило водица, тук е яло тревица, тук е играло с другите зайчета, а тука е бягало, бягало, тогава се тръгва по ръчичката нагоре и бебето се смее здраво  Laughing Другото е той си взима някоя книжка от тези с твърдите корици и си крие личицето, а аз питам: "Къде е бебето? Няма го бебето" и като се покаже: "А - ето го бебето" и пак смях голям. Иначе се е научил да пляска с ръчички, когато е доволен, да казва как вика баба на котките (нещо като пссс с мъркане прави Crazy). Основното на което го уча тези дни е да пуска в разните костенурки и други играчки с дупки парчета от конструктор и да си ги вади после оттам. Все пак най-голямото му забавление си остава да обикаля навсякъде и да се изправя по стените, леглата и по краката на хората  Laughing Също и да бута домашната ни количка, която ползваме за спане вкъщи, из стаята.

# 152

Мъниче, ти намери ли си place cards?
Търсих, търсих и така и не попаднах на подходящи... Измайсторих си едни вкъщи, но още не съм ги принтирала, че главите на принтера ми свършиха Sad Ако си попаднала на нещо подходящо, ще бъда мнооооооооого благодарна ако споделиш  Heart Eyes   bouquet 

А, исках да си предложа услугите, защото сега разучавам Photoshop, но едва ли творението ми ще е по-добро от твоето. Изобщо не трябва да се натискам с минималните си умения (дано задобрея по-нататък...)

# 153
Божеее всички колка са пораснали,не бях гледала албума от много отдавна Hug Hug Hug
И аз обнових нашия с няколко снимки Peace

# 154
  • София
Честит първи рожден ден на Ванко!!!

newsm38  bigdance2

Деси, честито и на теб! Весел празник!

newsm51

# 155
Честита първа годинка на Ванко да е жив и здрав и много щастлив!!

момичета една приятелка ми даде пакет бодита за продаване из нета та реших да пиша първо на вас
Бодитата са 7бр струват 25лв на george са с надписи i love mommy, one of kind и разни такива закачливи
размер 18-24м
та ако някой иска преди да съм ги пуснала в продавалник.

Hug Hug
с Димитър си играем на гоненица на криеница
аз бягам той след мен пълзи и крещи .. ей такива вандалски игри нищо образователно  Simple Smile))

# 156
с Димитър си играем на гоненица на криеница
аз бягам той след мен пълзи и крещи .. ей такива вандалски игри нищо образователно  Simple Smile))
Е то тези игри са най-готините! И при нас нищо образователно няма. С времето все ще се научи.... Laughing

# 157
  • София
Честит първи рожден ден на Ванко! Деси, да ти е жив и здрав, да ви дарява с усмивки и щастие Hug

# 158
Честит рожден ден на малкия Ванко-калпазанко! Деска, да ти е жив и здрав, много да ви радва и винаги да се гордеете с него! А снимките от морето са много красиви!
Аз така се развълнувах.... много скоро всички септемврийчета ще станат на годинка. Хем ми стана приповдигнато и вълнуващо, хем някаква носталгия ме обвзе... Малко ми е мъчнооооо! Малкото ми момче вече порасна!!!

# 159
desunique, Честит първи рожден ден на Ванко  bouquet! Да ви е живо и здраво детето, най-щастливото детство му пожелавам!
Представям си колко е вълнуващо, и нашия ден почти е наближил, ще ме затресе треска скоро Simple Smile.

# 160
Ние имахме трудна нощ, Дани поддържаше много висока температура, над 39 градуса. Спа и на ръце доста, за да му придържаме кърпите с оцет, че иначе не ги търпи. Нурофена не помагаше никак. Към 3 часа се уплаших много, че не можем да овладеем положението и викнахме Бърза помощ. Линейката дойде веднага, за няма и 10 минути. Лекарката го прегледа, оказа се, че видимо всичко му е наред - няма разстройство, повръщане, гърлото му не е зачервено, коремът му е спокоен, гърдите също Не го взеха в болница, макар че отначало искаха. Изписаха му Клацид, ако е до днес вечерта с температура, да го почваме. Защото може да е нещо, което не се чува на слушалката. Та така, купувам антибиотика и до 18 часа ако продължава да пари, го давам и това е.  Confused

# 161
Честит Рожден Ден, на Ванко  newsm67  ura Tada newsm38! Много радост да ви носи и малко пакости! Да е жив и здрав!

Дана, стискам палци бързо да се оправите! Много ви се събра.
Ние в неделя тичахме по доктори по нощите, защото Гоги падна върху масата. Докато разбера, че не му е счупен носа, преживях някакъв ужас. Сега сме в няколко цвята, изглежда малко стряскащо, но това да ни е проблема.

Хубав ден на всички от нас   bouquet!

# 162
ООО Дана-как само  ви връхлитат едно след друго,много неприятно,почвай го,пък дано му се размине тая болница Praynig
Някои казват,че когато детето боледува често или не му върви,а е бебе,след като мине кръщенето и се оправя,нещо като поверие,може да не вярваш,но аз да кажа newsm78
Многооо  Hug Hug Hug

# 163
Честита 1-ва годинка на Ванко!!!
Малко със закъснение  Blush  , но от сърце му пожелавам да е здрав, да расте весело и безгрижно и мнооого, мнооого да радва мама и тати!
Дана, миличкия Дани, всичко на веднъж да му се струпа.  Hug Hug Hug Прегръдки и дано бързо се оправи, че и на теб никак не ти е лесно!

# 164
  • София
Dana, много ви прегръщаме, дано скоро се оправи Дани.  Hug

Възможно ли е да са зъби?

Малко странно звучи, но Йоана ми подържаше 39 градуса няколко дни (бях се ошашкала много), но едновременно изкарваше 4 зъба, и то от по-крайните. Предишните излизаха без драми и температури. Та докторката тогава ми каза, че въпреки температурата е здрава и че нищо и няма освен излизащите зъби. Много се зачудих, но наистина не се разболя детето, а излязоха зъбите. 

Общи условия

Активация на акаунт