Отговори
# 135
Вани ,ОДЗ е обединено детско заведение ,т.е. и ясла и градина  Grinning .

bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Здравейте на всички от нас с Яна!

Влизаме набързо само за да поздравим Ванко на Деси, който днес става на 1 годинка!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Да си жив и здрав, да растеш весел и безгрижен,
да носиш много радост на всички, които те обичат!!!

bouquet   bouquet   bouquet

# 137
  • Пловдив
Привет Simple Smile))))))

Влизам само, за да Ви се "обадя", че съм на линия вече Simple Smile
Ние се позагубихме малко, но бяхме на почивка на балкан и сега ни излиза през носа Cry - там към 7-8 вечерта вече слагахме зимните якета, а тук се варим в собствен сос Sick Малкия пищи, че му е топло, а ние с баща му се потим като за световно - абе кошмара е пълен Tired

Мъниче, ти намери ли си place cards?
Търсих, търсих и така и не попаднах на подходящи... Измайсторих си едни вкъщи, но още не съм ги принтирала, че главите на принтера ми свършиха Sad Ако си попаднала на нещо подходящо, ще бъда мнооооооооого благодарна ако споделиш  Heart Eyes   bouquet 

Айде, връщам се да Ви чета, докато зверчето спи Simple Smile

# 138
Здравейте на всички  bouquet
Големи жеги,голямо чудооо,лелел не се живее,само в къщи и това си е,вечер излизаме към 7 до към 9,30 и това са ни разходките,направо полудяхме вече #Cussing out
Честит рожден ден на Ванко-много да радва мама и тати,а и те да го слушат Mr. Green

За храненето-аз,давам предимно каша на Слънчо,ами да ви кажа на мен си ми харесва,особено тази с банан и бисквита,Катрин я омита за секунди,давам и на Хип,но засега сме доволни от Слънчо Peace
Нашите покани за кръщенето пристигнаха,аз ги напечатах на принтера и сега ще ги раздадем,поръчах тейбъл карти от същото място,както и поканите
http://www.manisto.com/index.php?p=catalogue&cat_ID=9
както и подаръците за гостите,ще са оттук,много сладки магнити със снимка на Катрин Grinning
Ние сме готови със всичко попринцип,само украсата на ресторанта ще е в деня на кръщенето,тя ще е предимно с балони,незнам защо но много се вълнувам,за всичко,а и тортата поръчахме

та с това се занимавам общо взето
Катрин си расте,яде си всичко от кухнята,плюс в междухраненията-ябълка,банан,диня,пъпеш и бисквити Joy доста си похапва,ама не ме притеснява,вече е 11кг,но пък и е височка и не и личат килограмите(не е като майка си) #Cussing out
Хайде лек ден от мен  bouquet

# 139
  • София
Честита първа годинкйа на Ванко   bouquet !Честито и на мама Деси   bouquet !

# 140
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКО! ДА РАСТЕ СИЛЕН, ЗДРАВ И ПАЛАВ!

# 141
  • на североизток
Големи жеги, бе хора  sweating
Аз пък се включвам, за да ви поискам съвет. Чудя се дали е дошъл момента да се отбиваме newsm78 Сега ще ви кажа обстоятелствата, пък вие да прецените и да кажете.
Значи вече нощем не се кърмим някъде от около 3 седмици. Като се пробуди, давам биба, а ако не стане - водичка и после биба. Забелязах, че като я вземам да я кърмя, тя почти не суче, а само ме ползва за биберон, докато пак се унесе. И затова спрях да я кърмя през нощта. НО пък  естествено кърмата ми намаля драстично и тази сутрин почти нямаше и така и не слезе. Като се замисля от седмица не съм усещала да слиза млякото Tired
Иначе през деня как се храним:
-сутрин като се събуди се кърмим
-след около час закусваме попара, юфка, макарони, каша или каквото там има
-на обяд досега ядяхме пюрета(зеленчукови, месни), а сега от два дена сме на кухня и хапваме човешка храна Grinning
-преди следобедния сън се кърмим малко за приспиване, но не всеки път(просто я следя дали ще поиска)
-след обяд плодово пюре, каша с плодове, кремче, кисел, грис и т.н.
-по някое време преди вечеря може пак да се кърмим, а в повечето случаи пропускаме
-за вечеря обикновено и давам това, което е останало от обяда и от следобяда, защото тя не изяжда цяло бурканче  на едно хранене(някой път остава съвсем малко, но няма да го хвърлям я, давам и го да си го изяде); също и давам от това, което ние хапваме, ако е подходящо или пък и правя попарка или каша, ако не е яла през деня такова
-после за заспиване пак се кърмим, но напоследък забелязвам, че може да заспи и без кърмене

Нарочно съм подробна, за да може  и вие да прецените. Притеснява ме дали поема достатъчно количество мляко и млечни продукти. От няколко дни наистина кърмата е съвсем малко, а вие като спорите тук за грамажите на млякото ме карате да се замисля как е положението при нас.
Иначе вода пие, сега в жегите и предлагам доста по-често и не отказва Simple Smile Даже като види някой да пие и си иска Laughing Други течности не поема, сокчета(от домашни компоти) съм предлагала няколко пъти, но им се чуди и ги плюе, пък и не считам, че и липсват.

Въпроса ми е, дали да не се възползвам от това, че вече кърмата е намаляла, а и интереса към нея, и да спра да й предлагам да суче? Но, ако направя така, колко пъти трябва да и предлагам АМ и по колко грама? И може ли вместо АМ да и давам кисело мляко? Тя иначе си го хапва, но мисълта ми е дали да и го давам в шише да го пие и как да го приготвя (в какво съотношение мляко/вода) ?

# 142
Здравейте,
Честита първа годинка на Ванко  bdbaloni.
Мерси за пожеланията за именния ден на Влади, точно тагова правихме и кръщене. Беше страхотно, много сме доволни. Аз бях писала, че ще го правим в Етрополския манастир. Ето малко снимки от кръщенето: http://september2010.snimka.bg/baby/diana-pd-vladimir.551726.24301754. Бяхме малко хора, само най-близки приятели. После отидохме в един хубав ресторант и се почерпихме.
Виждам за детски кухни си говорите и за готвене, Владко досега си хапва много добре от кухнята,пу-пу, да не му е уроки, голямо облекчение за мен поне откъм готвене.
Ами това е засега от мен, утре сме на консултация и ще видим колко сме пораснали, ще има и ваксина - третия пентаксим, малко сме назад с тези ваксини.
Имах и нещо да питам, но като тръгна да пиша и все забравям.
Ако се сетя ще пиша пак.

# 143
Абе защо не влизам в албумчето,нова ли е паролта????
Може ли паролата Praynig Praynig Praynig

# 144
  • Варна
Нат, изчисти си кутията.

# 145
Честит първи рожден ден на Ванко. Да ни е жив и здрав и много палав.

Деска  Hug

diana.pd, много е сладък Влади. Честито ви кръщене!

# 146
nat003, понеже аз съм качвала снмки и затова ти не си успяла да влезеш. Няма нова парола, пробвай сега, не трябва да имаш проблеми.

# 147
Ето, че дойде и този ден Simple Smile
Първия рожден ден на Ванко-сладуранко! Много ми е празнично и приповдигнато! Голямо празненство се очертава довечера!
Едвам го публикувах този пост, за снимките да не говорим, толкова е зле нета днес, затова е скромен но от сърце. Тортата не е ефектна, детска, но пък е вкусна и много любима. Държах много на нея, защото е първата торта на Ванко за такъв важен повод. Като се върнем в София ще има и детска. Предполагам малките пръстчета как ще искат да чоплят картинките и цветничкото по нея  Laughing

и да ви покажа малко снимки на Иван от морето.

Сега виждам, че много от вас са се сетили и са ни поздравили вече Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 16:02 от desunique

# 148
Честит Рожден Ден на Ванко, и Честит празник на мама Деси Simple Smile. Да сте живи и здрави всички!

Аз искам да питам, на какви игри играете с децата ? Ние засега играем на "Ало" с дистанционните и телефоните - слага ги до ухото и вика "ало", а аз отговарям Simple Smile. и на "фокус - бокус, в коя ръка е играчката" - и той показва и вика "няма". Но какво друго???

# 149
Честито на малкия рожденик! Да е много здрав и много игрив!
Чудесни морски снимки, Деси!

Общи условия

Активация на акаунт