Велизарка, не бива да се безпокоиш за килцата, като проходи ще спре да наддава.
Тази сутрин нещо ми е накипяло, всичко ме ядосва. Сигурно ще ми идва
Ама като ми дойде, сигурно ще се успокоя хихи
Ама като ми дойде, сигурно ще се успокоя хихи
. Да яде колкото иска, като проходи, изведнъж ще се издължи и ще изглежда по друг начин. Хич не се връзвай на хорски приказки, ти си знаеш най-добре детето. Човек с човек не си прилича, та и бебета са така.
.
И май ще отложа, за всичките има противоположни отзиви, а и използват продукти, които аз не съм въвела. Още не давам прясно мляко, яйца, зеле, риба, домати моята не яде. И то излиза, че от дневното меню, я стане едното ядене, я не. Май засега ще готвя, пък на годинка вече ще пробваме кухнята. За сметка на това пък се заредих с интересни идеи за готвене.

. Освен това му правих жълтък и сирене на тиган без мазнина - тип омлет
. Мнооого го хареса, че ми писна вече варен жълтък да му давам и търся разнообразие. Пробвах и принцеси - с жълтък и сирене на грил. И това много одобри
. Телешко варено много обича, заешко на фурна му готвя. И домашно пилешко дробче с картофи му правих. В общи линии вече яде всичко, освен Junk Food, която не е опитвал. И храни тип майонеза, кетчуп.....тях незнам кога се дават и особено сега лятото не му давам. А как умира за сладолед няма да ви казвам...вече пред него не смея да ям.