Отговори
# 705
  • у нас
Рая е около 7500 и 73 см

# 706
Здравейте,
Най-накрая ви изчетох, ходихме на моренце за 10 дни, беше страхотно. На Владката много му хареса игра си в пясъка, цапа в морето, голяма радост беше. Не се разболя, много ме беше страх да го заведа заради тези вируси, но на мама юначето понесе добре почивката.
Няма как да се включа по предните теми вече, че минаха.
Daffne , Влади миналия месец беше 9кг и 74см, роден е на 12.09.Много сте си добре на размери, няма какво да се притесняваш, понякога дечицата изостават после нарастват по-бързо.
Като четох за диетите, които пазите съм се навила сега и аз да започна. Ще започна да чета за 90 дневната, веднъж я преглеждах, но нещо не ми допадна, сега ще се поразровя пак.

# 707
Честит първи рожден ден на Ясин и Арзу  и от нас! bouquet

НА мен все ми се струва, че ние сме нещо малки  Shocked В момента сме 71 см и 9 кг.

Никак не сте малки даже.
За сравнение моята хубавица е 68 см. и 6.800 кг. Mr. Green

# 708
Честит първи рожден ден на Ясин и Арзу! С пожелания да са здрави и да посрещнат много, много такива празници, заобиколени от близки и любими хора! На Неджи пожелавам да бъде много горда и щастлива майка!

# 709
Честит първи рожден ден на Ясин и Арзу  и от нас! bouquet

НА мен все ми се струва, че ние сме нещо малки  Shocked В момента сме 71 см и 9 кг.

Никак не сте малки даже.
За сравнение моята хубавица е 68 см. и 6.800 кг. Mr. Green

Ауу, имало и по-френска мадама Hug 68 см, 7 600 бяхме преди 2 седмици.

# 710
Момичета, аз тези неща с пишането след сън ги правя, и детето си пиша, макар и не на 100%. Но ето сега, петнайсе минути я пробвах, и като се предадох и я обух, се наака зверски.  Confused А и не знам как да хвана останалите 5 (примерно) напишвания за деня. Няма никакви признаци преди да свърши голямата работа, всичко протича твърде бързо, за да реагирам  Mr. Green А напоследък много обича да се напиша голичка между преобличания някъде по мокетите, препика си цялата територия в баба си  Twisted Evil.

# 711
  • Пловдив
Daffne ,Слави е  9800 и 74 см.

# 712
  • Варна
Дафне, децата са различни и не бива да се сравняват. Не е полезно нито за тях, нито за майките им. Wink
При нас от тримата Дани върви най-едър и е с по 3-5см и 2-3кг над кака си и батко си на същата възраст. Crazy Гледай да сте здрави, другото е бял кахър.

# 713
  • София
Йоана беше последно 69 см и 8.090 кг.

# 714
Дафне, децата са различни и не бива да се сравняват. Не е полезно нито за тях, нито за майките им. Wink
При нас от тримата Дани върви най-едър и е с по 3-5см и 2-3кг над кака си и батко си на същата възраст. Crazy Гледай да сте здрави, другото е бял кахър.

Да напълно съм съгласна. Май само се чудя за какво да се притеснявам.
Благодаря на всички за отговорите.   bouquet  bouquet  bouquet

# 715
  • София
Честит първи рожден ден на Ясин и Арзу! Да растат здравички, весели и безгрижни, щастливи и будни дечица!   newsm59

# 716
  • у нас
Е мацките на Фата и Юлето избиха рибата Laughing

# 717
Е, то и ние с татето не сме много едри  Laughing

# 718
beb4о, честит ви празник  bouquet (при нас съвсем навреме, а при вас на патерици вече)! Честит първи рожден ден на Ясин и Арзу! Да са живи и здрави, и всичко най-хубаво им пожелавам в живота!  Hug
Ох, и аз бях така развълнувана от появата на близнаците преди година, и нищо неподозираща, че вечерта ще звъним на 911 Mr. Green.

Честит да е първият рожден ден и на Митиии! LITKA, живо и здраво да ви е момчето, и както бързо проходи, все така да върви напред пред всички!  Hug

Честит Рожден ден и на детенцето на kyttikat!

Хайде почна се голямата серия, та чак до началото на октомври Simple Smile. Нали утре и ние сме рожденици, та днес направо ми стана тооолкова мъчно, особено като погледах малко "стари" снимки. Но живи и здрави да са децата, нека растат, да вървят само напред, пък ние така да поглеждаме с носталгия назад и да бършем сълзи.

Нека ви почерпя сега за първия рожден ден на моето скъпо дете. Да ми е жива и здрава мамина Дарка!

Ох, отивам да лягам, ама не знам как ще заспя Crazy.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 05:16 от Люляк

# 719
Честит първи рожден ден на Дара, Мити и Теди!
Бъдете весели и безгрижни!!!

Честит имен ден на всички Марии!
Маша, Алхимика и всички останали, които пропускам, бъдете много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт