Отговори
# 690
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯСИН И АРЗУ! ДА РАСТЕТЕ ПАЛАВИ И МНОООГО ЩАСТЛИВИ!

И аз снощи на поредното ставане се бях размислила, че нашите бебета, вече са порастнали дечица. Как миналата година все надничахме за ново бебче, а сега вече си честитим първи рожденни дни. И тези дни ми е едно такова развълнувано.

Хубав ден момичета! Hug Hug

# 691
  • София
ЧЕЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯСИН И АРЗУ!Честит празник и на мама   bouquet !

# 692
  • у нас
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯСИН И АРЗУ- да сте весели, засмяни, непослушни и безгрижни Hug Hug Hug

днес е и нашата последна месечинка. Да почерпя Grinning

# 693
  • Щастлива мама на 3 слънца

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯСИН И АРЗУ много щастие желая на вас !

Tommelise
миличка честит празник и на вас Simple Smile)))))
влизам по спешност да попитам за КРЪЩЕНЕТО

нашето е съвсем скоро Simple Smile и да питам може ли идея за подарък на кръсница ( без сервизи и икони) и някакво пожелание за нея ( ще го напиша на картичка)
Благодаря много
целувки

# 694
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ ПАЛАВНИЦИ ЯСИН И АРЗУ - БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МИЛИЧКИ.

# 695
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯСИН И АРЗУ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, МНОГО ОБИЧАНИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЧИЦА! А на тебе, мамче, здрави нерви и само сълзи от радост да ти даряват мъниците!

За ЕБХ, според мен при всяко дете е различно, но тя Фата е казала най-общото - пръцкането! При нас това също е сигнал. Още - някои деца стават по-енергични, почервеняват, започват да напъват като голям човек. Други, стават по-тихички и съсредоточават поглед някъде. Аз имам късмет, че моя малчо има редовен стомах и точен режим на изхождане, така че може да пробваш и ти да следиш долу-горе кога се изхожда и да го слагаш на гърне. Вярно е, че е трудоемко, но си струва - ние нямаме наакан памперс с месеци вече. (Само при никненето на зъбчетата се разстрои малко и няколко го оставих да ака в памперс. После пак оправи режима си.)

# 696
Честит рожден ден на Ясин и Арзу!
да са живи и здрави много обичани дечица   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 697
Честит първи рожден ден на Ясин и Арзу! Да са много здрави и щастливи и само да радват мама, тати и бате!

И аз си спомних деня, в който прочетох, че се родиха. Такава вълна на радост ме обля тогава и не предполагах, че след два дена и аз ще съм на същото дередже.

# 698
Честит рожден ден на близначетата сладки
-да растат здарви и засмяни,щастливи и безгрижни  bouquet
Честит празник и на мама  bouquet

Ние използваме гърнето по предназначение от около 2 месеца,с което много се гордея.Задължително сутрин я слагаме на него(нашето е съвсем обикновено) и винаги има попълнения Joy
Даже сега на балкана,не е ходила въобще защото и го забравих,но като се върнахме веднага я сложих и свърши работата Mr. Green
За уменията-казваме здрасти,чао,боц,колко голяма ще стане,сега се учим за 1 годинка(но без успех),качва се и слиза от спалнята с дупето назад много е сладка,това баща й го показа и за около седмица се беше научила Laughing
Ние днес решихме да отскочим до Варна утре,така ми липсва този грда,цели 4 години си живурках яко Rolling Eyes,та ще направим и едно море с Катрин,за 3 дена,но пак е нещо,дано не хванем вируса,че после кръщене ни чака.
Лек ден!

# 699
Честит Рожден Ден на близначетата!   bouquet   261uu

Имам един въпрос към вас мами на септемврийски дечица.
Колко килограма и сантиметра са в момента вашите малки-големи бебоци.
НА мен все ми се струва, че ние сме нещо малки  Shocked В момента сме 71 см и 9 кг.

# 700
НА мен все ми се струва, че ние сме нещо малки  Shocked В момента сме 71 см и 9 кг.

Daffne, Яна е родена на 29.08., в момента тежи 8.300 кг. и е 73 см.

Чак пък да сте малки . . . не мисля  newsm78

# 701
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯСИН И АРЗУ!Да са живи и здрави !

# 702
НА мен все ми се струва, че ние сме нещо малки  Shocked В момента сме 71 см и 9 кг.

Daffne, Яна е родена на 29.08., в момента тежи 8.300 кг. и е 73 см.

Чак пък да сте малки . . . не мисля  newsm78

Ами мен май сантиметрите повече ме безпокоят. Като гледам другите момченца на неговата възраст все някак по-дълги изглеждат.  #Crazy

# 703
Ние сме на 01.09-сега сме 11.200 80 см,ама тя си върви пълничка,но и височка Laughing

# 704
Браян е роден на 27 .09  послено беше 69 см и 9кг.

Общи условия

Активация на акаунт