аз обещах да се включа пак, но ще е на кратко, че тези дни ми се заредиха късни лягания и сутрин съм като парцал.
Прочетох по диагонал последните постигни, за което се извинявам, но не ми остана време, утре дано намеря повече.
Giada - само да кажа, че преди време направих една алергия, която изглеждаше точно като възпаление на очите. Беше от една спирала. Разбира се твоето детенце няма как да си е сложило спирала, но дали не е попаднало пък друго нещо, което да дразни и да предизвиква точно алергия. Може би е хубаво да се консултираш с други лекари, очите са много нежен орган. Стискам палци и от сърце се надявам да ви мине бързо!!!!
Сега да кажа от къде дойдоха моите притеснения за неизправянето на Давид. На кратко имах колежка, която загуби двама сина, защото боледуваха от една болест наречена мускулна дистрофия. Тя се предава само от лоши гени на майката и от нея боледуват само момчетата (при момичетата няма силно изразени симптоми) и най-общо казано се изразява в постепенна атрофия на мускулите и води до най-лошото. И тъй като аз винаги (не много често за съжаление, а винаги) се вкарвам в такива лоши филми, изпаднах в ужас, че може и моето момче да е болно от нея. Дано не е. Не я пожелавам и на никой друг. Както и да е. Много благодаря за отговорите. Между другото като писах, че Давид не може да се изправя нямах предвид като напряга коремните си мускули - той не можеше и по другите, описани от вас начини за изправяне. Снощи буквално ме изненада и мн се зарадвах. Дано скоро да почне да се изправя и да ми се успокои душицата (докато не си намеря нов филм и да се вкарам в него - такава съм уви.)
Лека нощ!

с диетата и направо не мога да се нарадвам на това пак да съм си слаба. 
не че пада кой знае колко, но няколко пъти разминахме на косъм разни ръбове 

!