Честита и на вас от нас
Юнакът се казва Александър-Борис
и все още не сме проходили, но сме на крачка пред прохождането
! Кое име използвате за обръщение към него?
? И изобщо как точно става това със содата - колко се наръсва, суха ли да е или на паста с вода, втрива ли се?
. Как сте? 

Ама той си е лаком, види ли някой да яде и се почва едно сочене, крещене докато не му се даде.Иначе с лъжица още не се сеща.Държи я като пръчка и блъска по масата с нея.Те всичките му игри са такива.Каката няма една счупена играчка за почти 5 години, той има вече няколко.Мъжка му работа. 
Снощи докато ви четох (беше късно, към 1 ч, защото гладих) малкия се събуди и се разплака. Отидох да го видя и да му дам да суче, за да се успоки и той беше седнал сам в леглото. Не мога да ви опиша как му се зарадвах!!!!! Днес още не го е правил, дано скоро пак да го направи.
!
Да не говорим, ако хукне да бяга детето, бабата как ще го догони
Друго си е млад човек, но имал опит с деца
!Сега такива новини ще започнат да се появяват все по-често
.Напомня ми как миналата година влизахме с трепет дали не се е появило друго ново бебе
.
и какви ли не други мизерии в тях.Но аз съм решила да запиша Йоана на ясла (от декември или януари) заради другарчетата.Тя е много социално дете и й е много приятно да е сред повече деца.Даже днес ще я заведа за няколко часа в една ясла да поиграе с дечицата
.Така че и аз се оглеждам за ясла.За момента няма изгледи за държавна ,така че се оглеждам за частни.Имам вече няколко предпочитания ,но се оказа ,че и за добрите частни ясли се искат познати 

Иначе продължава да учи нови думи...почти всеки ден използва нова думичка, много е забавна, а пък как разбира, малеее, направо трябва вече да се внимава какво се говори пред нея

Но аз самата много не обичах да ходя на ДГ едно време и хич не си падам по "ранното социализиране". По-големите ми деца тръгнаха късно на градина, и то без особен ентусиазъм, та все съм ги мислила в началото, докато с детегледачка винаги ми е било по-спокойно.
. Ако имате добър съвет, много ще съм благодарна да споделите! Препоръчани теми