само за определени моменти я карцираме в коша и после на обратно

но за приспиване и успокояване става
Пък, когато реши да се откаже сама, добре! Вече не разчитаме на кърмата за изхранване
Добре, че като я изтърве не я търси
Като се събуди вечер, пийваме водичка, слагаме пак бибата и заспиваме (пу-пу)
Станали сме 7420гр(от 7100гр) и 70см(от 68см)
не знам какво да ти кажа, децата са различни и може би е нормално, аз не мога да преценя, защото Мая е супер подвижна и всичко прави по-скоро по-рано от очакваното, отколкото по-късно....но предполагам, че нямаш основания за притеснение, просто всеки си има своите особености, някои дечица са по-мързеливи и така. 
Много е смешен като разбере, че ще суче, то е радост, пръхтене, мяткане. Ще каже човек, че седи гладен с дни
Иначе си пие и АМ.

всичко що става за гризане е на гризано
.
.
като се сетя ,ще се включа пак 

всичко що става за гризане е на гризано
.
У нас столовете са с нагризани ръбчета, точно като от мишка. Първо от баткото, сега гледам и Дани натам се е засилил.
Подадох документи за ясла, тръгнели да върви стабилно веднага го изпращам. И онзи подстрекател, батко му и него да си вървят комплект
!
, чувствам греховете си опростени
! Жива и здрава да ви е синеоката сладуранка!
.
, на две годинки - с две, и т.н. Има резон.
на рождения си ден - тук наблизо имаме една много хубава, която всъщност и ние още не сме посещавали. Смятам, че ще си изкара чудесно. После ще си дойдем вкъщи и ще си хапнем домашна тортичка, ще се видим с бабите (по скайпа
), и така. Дани, ти ми даде идея да направя пица и аз. Защото се чудех какво нещо соленичко да измисля, което и Дара да го хапва с кеф.
!
?! Ами Дара още не може да се набере сама от легнало до седнало положение, т.е. да използва само коремните си мускули. Да ти кажа не ми е хрумвало да се притеснявам. И ако при някои дечица причината може да е недостатъчното оставяне да се упражнява, при нас примерно не може да е това, Дара е имала достатъчно възможности да се учи, но не се е научила още, какво толкова..

Ами честита месечинка и на вас тогава
А как се казва?
Ако пък не стане веднага, все някога ще стане
И наистина, ако го оставяш да си щъка спокойно по земята има по-голяма вероятност да се научи по-бързо. Поне използвай сега, докато е топло времето
Препоръчани теми