Отговори
# 75
Честито и от мен на сладките Вики и Валя Heart Eyes Да растат здрави и щастливи за радост на цялото семейство Hug

alexa_smile, честито на баткото!  bouquet Само така да успява занапред.

(И аз да похваля моя син, че след 4 клас беше приет в МГ Гео Милев - Плевен и живот и здраве от наесен е там.)

Дани го извеждам рано сутрин и късно вечер. Ако сме при баба му, на двора има хубава сянка и си спи там в количката, но в града е абсурд да се опнем по жегите. Той и да издържи, аз ще припадна  Crazy Вкъщи сме на климатици и се живее. Сега в момента съм му изсипала огромно количество играчки в детската, играе, пълзи, изправя се, ходи по другите стаи и така ще е докато се наобядва и заспи. Simple Smile

Весел ден и от нас на всички  Hug

# 76
  • Варна
Димяни, честит рожден ден на малките принцеси!
Лита, Люляк, честита ви последна месечинка!
Как бързо лети времето!

Една почерпка и от мен, по случай именния ден на голямото ми момченце Владимир.

Честит имен ден и на Влади на Алхимика и Влади на Диана!  bouquet

# 77
  • у нас
(И аз да похваля моя син, че след 4 клас беше приет в МГ Гео Милев - Плевен и живот и здраве от наесен е там.)

Браво  smile3501 , да ви е честито  bouquet
от там излизат само ученолюбиви bowuu и абсолютни отличници, като мен Mr. Green

# 78
Здравейте!
да почерпя

последната месечинка е факт Simple Smile
колко бързо минава времето...
Димитър яде!!! днес си изяде основното вчера също
дано започне да свиква малко по-малко и да хапва кухнята Crazy

# 79
  • София
Здравейте,

да се похваля вече сме официално в листата на "озъбилите " се  Mr. Green имаме си 1-во предно,долно,дясно събче  Laughing ....
иначе честито на всички месечинковци днес и да подкарам темата за Рожден Ден ....времето лети, а аз съм до никъде с организацията...ако имате идеи приемам всякакви....за сега е ясно, че ще е в София, на заведение някъде с деца и родители.....идеи за местенце с градина и детски кът ?

# 80
Момичета дайте идея за подарък на Димитър?
чудя се чудя се и не мога да измисля какво да му взема...

дрехи неща, мислих си за една кола от тези акумулаторните ама е малък за такава.. въпреки че има по малки...
дайте идея моля  Hug Hug

# 81
Здравейте и от нас   bouquet
Честити поводи за празнуване !
Честит рожден ден на Вики и Валя !Да са живи и здрави,и много щастливи!
Не съм писала от 100г.но все не намирам време Simple Smile
Ние сме добре ,Весела расте .Вече пълзи ,хваща се за всичко,което може и така обикаля из целия апартамент.
Яде храната от детската кухня с голям апетит,изяжда си всичко.Като цяло не е капризна ,похапва си  Heart Eyes Казва вече мама,баба ,деде, тате ,ам-ам Heart Eyes
Миналия месец беше 8600гр и 74см ,този месец още не сме ходили.Има 3 зъбчета от горе и два от долу.
Аз още от сега се подготвям за рождения ден ,събирам идеи  Heart Eyes

Сутрин излизаме към 8-9ч до към 11:30ч и вечер към 20:00ч до към 22-23ч ,къпем се и лягаме.Сутрин като излезем и тч си спинка 1-2ч ,вечер също и така.На обяд и пълня едно надуваемо басейнче ,изсипвам щипките  Laughing и така се уморява ...после спинка 2-3ч
Горе-долу това е при нас Simple Smileрастем
Лека вечер на всички Simple Smile

# 82
  • у нас
ко прайтИИИИИ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз нещо съм се разлигавила Whistling - вече хич не ми е времето Confused
айди по креватИтИ Mr. Green

# 83
Мая праща поздрави на всички  Hug

http://september2010.snimka.bg/family/vesy-evi.528208.24255676

# 84
Привет и от нас Simple Smile
не съм писала много напоследък ама и ние не се спираме, тия дни водя Дани на басеин и страшно много му харесва, а и аз съм доволна че се топя при тия жеги  Laughing

Вчера бяхме на ДК - 10.200кг(колкото и предният път) и 76см. педи е доволна, каза че сме супер и изглеждал здрав и жизнен  Grinning Дани напоследък не се спира и за миг, дори яде в движение, а като суче само сяда и се изправя, опасен е  Mr. Green

Честити рожденни дни на Вики и Валя, да са здрави и много щастливи дечица  Hug

Честити месечинки и на другите бебоци и именни дни , абе много празници напоследък  Joy
И аз съм се замислила за рожденния ден на Дани, но нещо все високи ми се виждат офертите  newsm78

# 85
Здрасти и от нас,

Тази сутрин Дани ми спретна такъв номер сутринта, докато закусваше на високото столче.  ooooh! Все бях виждала "големи работи", но чак такова чудо - не. Оака се буквално до ушите, цялото столче също отиде, плюс че докато го отнеса в банята изцапахме и коридора. Мих го 2 пъти на чешмата и 2 пъти го къпах във ваничката. После почти един час чистих пораженията и най-сетне сега пия кафе  Crazy

За рожденния ден аз мисля да имаме първо един семеен на самия РД на двора у баба и дядо, че там е супер широко и хубаво. След това уикенда вече ще правя и такъв в заведение, за да мога да поканя всички приятелки с деца. Те са много, та не знам колко човека ще се съберем Simple Smile

# 86
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили мами здравейте

_Dana_  хихихи големи премеждия сте имали за ДОбро утро ,аз като я хвана моята да се напъва свалям гащите и на гърнето ( тя все бърка вътре да види има ли нещо)
Имам въпрос как накарахте вашите деца да седят на столче ,аз имам но види ли колани моята щерка откача ,пиши и се тръшка ( количка ,кошче и голям кош за кола ) ,кошара .ЩО е колани не върви и се изправя и се мята Sad( не знам и аз вече какво да я правя.

Вчера  ходихме до Гранд хотел Варна. Нали ми е близко ,и виждам аз как малките деца се плискат в басейнчето. ( аз съм мн против басейни и морета, толкова са гнусни  а колко хлор  сипват и химии в басейните не е истина) .Беше бая топло и си казах айде да не я деля от  децата.Съблякох я и я сложих на плиткото ,то такава игра падна с русначетата , аз с дългата рокля вътре до колена запретната да я вардя. Водят този хотел най -добрия тук дано и хигиената им е на ниво.
Днес гледам няма поражения на кожата ,тук съм виждала големи алергии и обриви от басейни .
Ама айде .
LITA_  честита ви месечинка много да ви радва бебчо.
antonia - и вие да сте живи и здрави Simple Smile)))
Лек ден момичета

# 87
Здравейте, майчета!!! Много жега днес, нооо на климатика се издържа.
Диването заспа и минутки за мен.
Ние сме добре, Ники има вече 5 зъба, остана един горен в средата да избие и малко да си починем, защото 4 наведнъж си е .... ooooh!
Ха сега да ви питам колко сухарчета слагате на супата от ДК? Аз слагам 1 и 1/2 и в основното половин или 1. Та си мисля, че е много. Но пък не давам попара. Вместо нея супата в 9 хапва, за да си остане млякото вечерта.
Ставам, че с тези ремонти е ужас, не може на спокойствие да се спи.

# 88
Ето я и Маичка в морето Simple Smile

Не знам вашите как са, ама Мая не мога да я топна нито в морето, нито в басейна, пищи...водата и е студена, не обича, за това само се вози така.

# 89
Vesi_evi, Мая е страхотна!!!  Heart Eyes А на тази снимка в лодката е неотразима!

Общи условия

Активация на акаунт