раждане със секцио

• 82 666
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
То така със секцио се смущавате от голотата си, ами ако раждахте нормално  Laughing
И аз си мислих, че ще ме е срам, но в крайна сметка нямаше от какво, лекарите достатъчно са виждали.
При мен всичко мина като за миг. Кога бях при акушер- гинеколога си, кога ме оперираха и кога ме изписаха. Вече месец мина. Не мислете, че в операционната ще ви видят гола. По- важно е всичко да мине добре, да се събудите, да гушнете рожбата си и по- бързо да стъпите на крака.  Hug

# 571
Аз не съм се притеснявала хич....само Гигито я тресе треската ,но после ще се смее за какво се е притеснявала  Hug

# 572
  • Sunshine state
Аз сутиен не съм носила изобщо,че и без това бях като кит. Crazy За сметка на това обаче се бях гримирала все едно отивам на модно ревю и после много трудно си махнах грима.Изхабих 1 пакетче мокри кърпи. Laughing  Суета,какво да правиш. Flutter

# 573
Ох бе, Пупиsmile3532

# 574
Мен ме предупредиха да съм без гащи и сутиен още като ми включиха системата, понеже докторите се карали. А като ме вкараха в операционната ми съблякоха и нощницата. Бях без катетър и без клизма.
Пупи, аз се притеснявах като се напъвам да не ми се размаже грима, та в болницата не се гримирах, но си носих гримовете  Peace

# 575
  • Across the Multiverse
Да, да нощницата на ми беше врата  Mr. Green. но не само тя...имах и сутиен накачулен там  Joy

Laughing А надолу с мрежести чорапи?  Joy

Аз не съм се притеснявала хич....само Гигито я тресе треската ,но после ще се смее за какво се е притеснявала  Hug
Със сигурност  Laughing Дано! Simple Smile

# 576
Аз бях само с ношница, която ми я бяха вдигнали над кръста. Не са ме карали да я събличам, така се чувствах по-конфортно. Не, че точно тогава съм се сетила дали раждам гола или с вдигната ношница. То колко хора ме видяха по гол задник и колко после ме препипаха, за да видят дали ми тръгва кърмата.  ooooh! Но всичко минава и заминава, остава радостта от малкото съкровище.

# 577
Не бях с чорапи, а с чорапогащник с дупка....10 см!!!

# 578
О, да. И мен колко ме пипаха по циците да видят дали имам кърма  Blush
Всяка сестра или акушерка, която питах за кърменето първата и работа беше да види дали имам кърма.  Crazy Накрая имах чувството, че сама ще почна да показвам цица  Laughing

# 579
Слагането на катетъра май не е толкова страшно. Обаче на една приятелка не знам как са й го сложили, явно са я разранили, но после 10тина дена е била с нещо като цистит. Разправя, че й идвало да си донесе леген в спалнята и да спи седнала над него!  hahaha Пък аз съм имала цистит иииииии.....  Praynig се моля никога повече да нямам.
Прочетох, че на едно от момичетата са й обръснали корема??? Защо??? При всички ви ли е било така? На мен ми поникнаха там косъмчета, и то доста и се ужасявам да не ми останат след бременността. Сега не смея да ги пипам, за да не стане точно това, но ако заради операцията ми ги обръснат.... в кърпа са ми вързани!  ooooh!
Gigito, това с мрежестите чорапи ме уби!  Joy

# 580
Не са ми бръснали нищо....
Аз след махането на катетъра, 10 дена имах страх от ходенето до ВЦ. Много ме болеше  Confused

# 581
  • Sunshine state
За какъв срам говорим,след като си гледахме торбичките с урина цял ден с жената в стаята. Laughing Така сме се смели,че коремите ни заболяваха.Тя излиза чисто гола от банята и ми вика "Извинявай",обаче се усеща,че е неуместно,след като ден преди това са ни подмивали голите задници пред всички в реанимация и избухваме пак в смях.  hahaha
То и аз съм от срамежливите,но с прекрачването на прага на болницата,хич не ми е хрумвало да се правя на ощипана госпожица. Peace
Мон,на мен нищо не са ми бръснали.То аз нямам косми на корема де,но и отдолу си бях теглила бръснача предния ден.Бая време се дупих докато успея. Embarassed

# 582
На мен не са ми бръснали корема, а отдолу вече се бях обръснала, та си спестих тоалета.

От катетъра ме болеше само на първото пишкане, след това всичко си беше наред.
Нощницата не са ми я събличали, само ми я вдигнаха нагоре.
Гримирана не бях, но бях с лакирани нокти и се наложи да ми купуват лакочистител.  Embarassed

Аз бях сама в стая и ми беше много трудно. В другите стаи бяха по 2 момичета и се забавляваха доста Simple Smile

# 583
  • Sunshine state
А защо са те накарали да си изтриеш лака? newsm78
И аз бях лакирана,но такова нещо не са ми казвали. Thinking

# 584
  • Варна
А защо са те накарали да си изтриеш лака? newsm78
И аз бях лакирана,но такова нещо не са ми казвали. Thinking

Ако има недостиг на кислород в организма ноктите посиняват. Ако са лакирани няма как да забележат. И аз питах специално за това. Blush

Общи условия

Активация на акаунт