раждане със секцио

• 82 626
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
ianajar, искам и аз повече информация ако може! И на мен ми се стори от този клип, който гледах, че пак си се реже и пак си е рана....

# 661
По принцип цикъла зависи от това дали кърмиш. Моя дойде след 4 месеца, когато кърмата ми спря. За чертата не се притеснявай изобщо и аз имах чувството,че няма да се махне докато един ден просто я нямаше и най-важното,което беше за мен пъпа ми се прибра и не остана щтръкнал както се опасявах, че ще направи

# 662
  • Across the Multiverse
Nevi77, благодаря ти!
Не ми се изпадаше в технически подробности, аз предадох какво ми каза моя лекар когато го попитах, а именно "не се режат". Иначе умишлено не съм гледала досега каквито и да е клипчета.

# 663
А след колко време идва първия цикъл и зависи ли от това дали кърмя?
Моята кафява черта, като я гледам си е съвсем същата като преди раждането  Tired

Само като видях как извадиха бебето и си помислих, дали това ги стресира? Това неочаквано изваждане. Стоят си най- спокойно и хоп неочаквано някой им разваля рахатлъка  newsm78
Иначе клипът не е нищо стряскащо. Има къде по-гаднички  Sick

За цикъла нещата са много субективни при всяка жена. При мен (кърмих 1г.2м.) цикълът дойде на 11-ия месец. И кафявата черта ми се махна по същото време.

# 664
  • Sunshine state
Цикълът зависи от това дали кърмиш или не. Peace
За бебето раждането,независимо дали секцио или по нормален път,си е стрес,не го мисли. Hug

# 665
Ето това е единственият клип,който съм гледала на раждане със секцио и не успя да ме уплаши изобщо.То няма и нищо стряскащо в него де,но все пак.  Wink

Е, то това е съвсем цензурирано. Сто процента безкръвно секцио  Wink Иначе много хубав клип за обща информация.

# 666
Ето това е единственият клип,който съм гледала на раждане със секцио и не успя да ме уплаши изобщо.То няма и нищо стряскащо в него де,но все пак.  Wink

Това нищо не е, аз гледах един, при който камерата беше поставена фронтално, но пак не беше стряскащо. Всъщност сега като изгледах този ми домиля до сълзи.  Blush

Цикъл аз още нямам, заради кърменето. Не се оплаквам.  Mr. Green

ПП След разглеждане на предоставения материал за "разлистването", предпочитам рязането.  Laughing

# 667
  • София

Е, то това е съвсем цензурирано. Сто процента безкръвно секцио  Wink Иначе много хубав клип за обща информация.
Много готин клип-да! Heart Eyes

# 668
Момичета, за мен най-ужасният момент от секциото си остава спиналната упойка... но като че ли страхът ми е от това да не трепна аз, да не мръдна и да направя някоя беля ... Направо много ме гризе това. Вие как успяхте да останете напълно неподвижни?

# 669
Ето това е единственият клип,който съм гледала на раждане със секцио и не успя да ме уплаши изобщо.То няма и нищо стряскащо в него де,но все пак.  Wink
Този и аз съм го гледала и нищо не е.
Ето това е единственият клип,който съм гледала на раждане със секцио и не успя да ме уплаши изобщо.То няма и нищо стряскащо в него де,но все пак.  Wink

ПП След разглеждане на предоставения материал за "разлистването", предпочитам рязането.  Laughing
Пуци, точно това написах в ЛС на мамата  Laughing Точно такова бях гледала и аз и е ужасно.

# 670
  • Sunshine state
Момичета, за мен най-ужасният момент от секциото си остава спиналната упойка... но като че ли страхът ми е от това да не трепна аз, да не мръдна и да направя някоя беля ... Направо много ме гризе това. Вие как успяхте да останете напълно неподвижни?
Не успях да остана напълно неподвижна и ми направиха на 2-3 пъти забележка,но не е имало проблем.Няма да усетиш поставянето на спиналната,спокойно. Peace Слагат местна упойка преди това. Hug

# 671
Ако при първото секцио упойката е била пълна, при второто пак ли ще е такава?
Като чуя упойка и все си представям поставяне на инжекция, а при мен нямаше такава, поне докато бях будна. Легнах на операционната маса, сложиха ми маска за дишане и това помня.  newsm78

# 672
Освен маската,на ръката би трябвало да са ти поставили венокат/абокат? / през,който са ти вляли упойката...

# 673
  • София
Не успях да остана напълно неподвижна и ми направиха на 2-3 пъти забележка,но не е имало проблем.Няма да усетиш поставянето на спиналната,спокойно. Peace Слагат местна упойка преди това. Hug

На мен не са ми слагали местна упойка  newsm78 Или поне не съм разбрала, че са ми сложили. И спиналната упойка не усетих, анестезиологът ми каза да се обърна и да се наведа напред (седнала), доколкото мога, и след 20 секунди каза "Готово, може да лягаш вече". Не ми се е налагало да полагам усилие да стоя неподвижно, той адски бързо си свърши работата.  Peace

# 674
  • Sunshine state
Ади,и аз не я усетих,но предварително говорихме и ми каза,че се слага.Кога я е сложил и аз не мога да кажа. Simple Smile Това само може да ни радва. Peace

Общи условия

Активация на акаунт