Помощ в търсенето на работа-12

• 38 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Относно предложението за работа, за което бях пуснала и тема, поговорихме доста и май не е момента да се заемам с такова натоварване, но пък аз не мога да се отърва от усещането, че нещо губя....
На същия етап съм и аз! Днес отказах среща с изпълнителния директор на фирмата в която кандидатствах и много исках да започна Sad (преди време писах - мечтани условия на труд, заплата, бонуси и т.н., но в друг град на 200км от сегашният ми). Все още не съм си изяснила защо точно отказах, но така го почувствах... дано да е за добро!

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 14:01 от new leaf

# 181
До тук след изчетеното в тази тема ми стана ясно, че Автобиографията от Джобс-а не става. Явно това е една от грешките, които допускам. Ще се върна назад в темите , за да понауча още неща и съответно ще задавам тук моите въпроси, с надеждата за помощ от ваша страна.

Нищо и няма на автобиографията в джобс-а. Не знам защо си решила, че не става. Може да е предпочитане в някои случаи да ползваш друга, ама чак пък да не става...

И за мен не става, супер еднотипна, суха, никаква креативност. Един ейчар като има 500 кандидата и 400 са на този формат.....

Не,че ни пречи (на мен де), но има и по-добри решения.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 13:59 от Red Velvet

# 182
Извикаха ме на интервю за обявата, която ви бях показала, дано остана доволна. Praynig Направи ми впечатление в джобса, че са пуснали за тази компания обяви в почти всички градове  newsm78 Много ми е интересно, коя ли е? Явно е нова, щом попълват позиции....Стискайте палци! Peace
И един друг въпрос-ако се случи така че ме харесат(не само там, по принцип)и искат да започна работа веднага, как да им кажа че сме планували кратка почивка на морето (за 4-5 дни)? newsm78Как ще говори това за мен?

# 183
  • София
Нинчето, ти работа ли искаш да почваш или да ходиш на почивка... това ще си помисля аз и ще премина към някоя, която не иска да ходи на море.

# 184
Vanya_I, а според мен не е точно така.
Човек планира почивката си не 2-3дни предварително, а обикновено 1-2месеца преди това.
И все пак, зависи колко е на зор за работа. Ако му е важно, започва и изпраща мъжа и детето на море. Ако не толкова, пробва да види как ще реагира бъдещият работодател.

new leaf, аз лично не бих отказала подобно предложение. )
Но, всеки си знае.

# 185
Нинчето, не се притеснявай. Специално за тая фирма, няма да искат да започнеш веднага. А и по принцип не се случва често да искат да започнеш от утре. Можеш ли да кажеш името на компанията?

# 186
  • София
За мен е точно така...
Момичето пита за различни мнения.

# 187
Ами и аз не мисля така. Rolling Eyes Ами ако сме си планували почивката по-рано и сме направили резервация и сме платили?(говоря по принцип) newsm78 Ако са хора, ще разберат, ако толкова им трябвам като специалист, ще изчакат.Имам една позната, която миналата година така започна работа в един магазин-каза на шефовете, че имат резервация и те съответно я изчакаха.
Celika, незнам нищо.Утре ще разбера(ако ми кажат, де...) и ще ти кажа.Ти защо не кандидатстваш?

# 188
На работодателите, на които в последствие отказах, им обясних, че имам планирана почивка от близо половин година. Бяха изключително разбрани и споделиха, че не съм единствената в този сезон с платена и решена месеци по-рано ваканция.

celika, и Нина ен знае коя е компанията.

# 189
  • София
Ами и аз не мисля така. Rolling Eyes Ами ако сме си планували почивката по-рано и сме направили резервация и сме платили?(говоря по принцип) newsm78 Ако са хора, ще разберат, ако толкова им трябвам като специалист, ще изчакат.

Принципно ако са свесни няма да искат да започнеш работа от днес за вчера... Това, което казах е ако дъжат да се почне веднага за принципния ти въпрос.

# 190
Разбира се, че ще разберат. Всеки планира предварително, а и като започне Юни и правим интервюта, питаме винаги има ли планирано....

Има много позиции, които са много спешни, обаче, и ако има и други.....абе относително е. Много зависи от конкретиката на позицията. Аз например в момента работя по няколко позиции, които са за вчера ако може....ама хора йок.

# 191
Celika, незнам нищо.Утре ще разбера(ако ми кажат, де...) и ще ти кажа.Ти защо не кандидатстваш?

Благодаря Simple Smile Ами работата не е като за мен. Аз се интересувам от фирмата само.

# 192
И аз така,интересно ми е.

# 193
# 194
  • Бургас
И аз разглеждах тази обява днес и и се чудих, но изобщо не е по специалността ми. Иначе от доста време не съм писала тук, но все още продължавам да си търся работа. Временно, за сезона, съм администратор в един хотел, но това със сигурност не е моята работа. Продължавам да се оглеждам, де...

Общи условия

Активация на акаунт