Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 121

• 33 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Като знаем техните обичаи не мога да приема че баща и ще се срешне с бъдещия зет в хотела  newsm78 Елма незнам как би живяла такава жена като Туба без голямата любов и само с ъс спокойствие исигурност  Като гледам 2 години след брака на Мурат на лицето какво щастие е изписано и нея ли това я очаква Weary                                                                                                                                     

Това не го пожелавам никому  Peace да съжителства с някого, защото живота е един и веднъж си млад, няма място за тънки сметки с идеята за сигурност, поне не на 30, красива, млада, финансово независима, с успешна кариера .......

# 62

Каквото и да пишем, няма да променим събитията - едва ли някой се интересува от нашето мнение  newsm78 Очаквах такава новина, но не толкова скоро - всяко чудо за три дни, и ние ще приемем новината, но няма да могат да ни накарат да сме много радостни от нея  Peace

# 63
Аз ще продължа да чакам да излезе нещо официално. От снимката виждам само една красива, умислена жена облечена по последен писък за сезона. В Ирландия и Англия беше пълно с такива туники-рокли. Нито има излъчване на щастливо влюбена, нито пък мекото излъчване на бъдеща майка.

Интересно в договора с Пантен дали е засегнат въпроса за евентуална бременност. Като знам, че имаше статия, в която се обясняваше, че дори косата не може да си намали без тяхното одобрение ми стана любопитно за този казус.

Както и да е. Всеки има личен живот, но публичните личности имат и пи ар и не оставят жълтата преса да се гаври с феновете им. Явно, уважението към публиката за момента не е важно нито за нея, нито за агенцията, която я представлява.

# 64
# 65
# 66
Аз ще продължа да чакам да излезе нещо официално. От снимката виждам само една красива, умислена жена облечена по последен писък за сезона. В Ирландия и Англия беше пълно с такива туники-рокли. Нито има излъчване на щастливо влюбена, нито пък мекото излъчване на бъдеща майка.

Интересно в договора с Пантен дали е засегнат въпроса за евентуална бременност. Като знам, че имаше статия, в която се обясняваше, че дори косата не може да си намали без тяхното одобрение ми стана любопитно за този казус.

Както и да е. Всеки има личен живот, но публичните личности имат и пи ар и не оставят жълтата преса да се гаври с феновете им. Явно, уважението към публиката за момента не е важно нито за нея, нито за агенцията, която я представлява.

Гавина  newsm10

ето и първата медия, която смени тактиката и от твърди твърдения, вече нещата са с въпрос и се казва че, все още няма потвърждение от страна на Туба и Онур

http://www.gecce.com/haber/hamile-oldugu-iddialari-dogru-mu-171952.html

# 67

Каквото и да се каже, все пак Туба и Мурат ни направиха чудесен подарък с филма Аси - дариха ни с много любов, чувства, вълнения и радост Hug За тях обаче животът продължава в различни пътища и измерения  Peace Дано гледаме и други успешни проекти с тях, а да не останат на това място, искрено им го желая  Hug

# 68
# 69
# 70
# 71
# 72
# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт