Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 121

• 33 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
# 78
# 79
# 80
# 81
# 82
# 83

Свет, прекрасни снимки на Мурат пускаш  newsm51

# 84
# 85
Габи ,Елма ,
не съм го помлислила това . Но възможно е някой път и да сгреша,
Но наистина много объркани , откъслечни текстове днес бяха поместили ,като че ли са парчета от различни статии. някъдде  в контекста се губи смисъла
Просто и аз се ошашавих
Но да ви кажа какво си мисля, Ако утре има поместен материал за Мурат,независимо какъв  Обзалагам се,че журналистите душат за нещо  и появята на Туба в Бодрум ги запали . Но днес са заложили на голяма продажба

# 86
# 87
Габи ,Елма ,
не съм го помлислила това . Но възможно е някой път и да сгреша,
Но наистина много объркани , откъслечни текстове днес бяха поместили ,като че ли са парчета от различни статии. някъдде  в контекста се губи смисъла
Просто и аз се ошашавих
Но да ви кажа какво си мисля, Ако утре има поместен материал за Мурат,независимо какъв  Обзалагам се,че журналистите душат за нещо  и появята на Туба в Бодрум ги запали . Но днес са заложили на голяма продажба

Ина, аз вече написах че очаквам още и всякакви новини  Peace коя от коя по пикантни и противоречиви и за Туба и за Онур, а защо не и за Мурат

# 88
Тоз проект на Муратко, нали е игрален филм? newsm78 newsm78
Той за 20 дена ще обере това грозде и вино ще произведе...после цяла зима чорапи ли ще плете? hahaha hahaha hahaha
ГАБКА, симпатяга си!! LaughingРазсмя ме с тези чорапи!!!
Относно памука в ноздрата на ОНУР-да не е ял бой
от тъста си /БЪДЕЩИЯ/ и то пак повода е сватба като
в АСИ...Не ,че не даяни на бой,не му е за първи път.

# 89
.Ако това,което пише във вестника е истина,заформя ни се и друго препятствие-Онур.То не ни стигаше оня керкенез Б.ами сега и този Онур.Туба много се е разбързала-да се жени.Не че нещо,ама шъ ни стане чок зор.Да беше изчакала да разведем Мурат,пък тогава!!!
newsm10 newsm10 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт