Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - четвърта част

• 20 957
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Керал,тук съм,душицо,писах на предната страница сутринта след разтърсващия пост на Кокетка за това как е чакала 40 мин.на опашка и никой не я е пуснал.Още съм бясна!
Аз мисля утре да ида на запис,защото днес не можах да намеря свободен час за гинеколог,а вече 2 седмици не съм ходила ни на тонове,ни на ехо.За сваляне на кръвно са ми казвали бабешкия начен да ядеш чесън,но ще останеш без приятели.Ти вече ще стягаш багажа,нали? Дръж ме в течение,че много те мисля.
Кокетче,аз също не знаех,че се пере количката,но то си е логично.За болницата вземи по-малка чанта с две отделения и един съвет от мен.Бащите ВИНАГИ забравят дрехите на майката за изписването.Пригответе ги предварително и той да ги донесе.Срам ме е като се гледам на снимките с Ванковото изписване.Въпреки,че сме само двамата с мъжа ми,то и на двете изписвания забраних даже на родителите да идват,умирам от срам като се видя.Мъжът ми взел най-грозната рокля,дето готвя и чистя в къщи.Каза за оправдание,че ме виждал най-често с нея и решил,че ми е любима.
Сега ще ви чета по-подробна,че ме нямаше.Исках само да отговоря на Керал.

# 736
Боже,го хич не останало време.Сега като започнете една след друга да изчезвата и ние тук ще умираме от притеснене.Дано само хубави новини и вълнения от тук нататък.
Кокетче,и аз незнаех ,че количката трябва да се изпере,макар че е логично.Кой знае къде е била.
Аз много се бях притеснила,че количката която ще взимаме я няма в БГ ,но се оказа че един магазин в Пловдив я доставят,че сигурно ще я поръчаме там.
Да ви се пооплача,от два дни имам странни болки покрай пъпа.Все едно кожата ми ще се цепне.Не са постоянни ,но ги има.Звънях днес на докторката и тя каза че е от разпъването ,но дори и като се пипна отгоре ме боли.Все едно ми е изтъняла кожата там.При вас имало ли е такива болки?Вярно е ,че и корема ми много порасна и то напред,направо стърчи,но така ще е .Оплаках ви се!!!

Мото,ти тази събота ли влизаш в 7м.?Кога ще слагаш кортикостеройди?Аз на 17.08 съм на преглед и тогава ще ми ги изписват.Аз на следващия ден ще съм в 27г.с 1а докторката каза,че е хубаво да ги слъгам към 28 г.с.На теб казаха ли ти нещо?

# 737
Керал, радвам се, че писа  Hug
Поздравления и за добрите новини от докторите  Hug
То е лесно да се каже вземи се в ръце, истината е, че в такива ситуации точно това е съветът, който е най - неприятен. При все обаче докторът е прав, наистина доста зависи от теб и твоята нагласа. Със сигурност не ти е лесно, миличка, но се опитай да се държиш въпреки всичкото, най - вече заради съпругът ти и малкото момченце, което скоро ще види бял свят  Hug Hug Hug
Прегръщам те силно, милата ми  Hug
И знай - нощта е най - тъмна точно преди зазоряване  Hug

Мъжът ми взел най-грозната рокля,дето готвя и чистя в къщи.Каза за оправдание,че ме виждал най-често с нея и решил,че ми е любима.
hahaha Joy hahaha Joy
Ох, Славе, извинявай, но не се стърпях. Сигурна съм, че и моят това ще направи, ако не дам точни инструкции, макар че, си мисля, че и те не носят никаква гаранция  Whistling

Мила, сподели повече за този спрей, моля те  Praynig Аз имам разни антибактериални гелчета за ръце и непрекъснато, докато съм навън, си слагам от тях.
А за обществената тоалетна далеч не си сама, аз съм същата. И не само за обществените, дори и по гости като ходим, пак не сядам, ами клеча  Mr. Green

А за прането на количката какво да ви кажа - може и аз нещо да не съм в час, но реших, че е мръсна и трябва да я изпера. Иначе си дойде чисто нова, опакована в найлони, хартии и кашони, обаче някак прашлясала ми изглеждаже. В общи линии почти всичко успях да сваля и да навра в пералнята. Сега определено е доста по - свежа.
Но не ми обръщайте внимание, аз съм малко маниак на тема хигиена и пране  Mr. Green

Бай засега от мен, отивам в кухнята.
Нагърбила съм се с тежката задача да приготвя прясна паста със сос Карбонара   chef После ще докладвам как съм се справила  bowuu

# 738
  • Sofia
Керал, добре е че с изследванията ти всичко е наред!  Hug

Ники, стискам палци да е чиста урината, пък ако не е, ще трепеш де що има...  Hug

Мила, ние всички си клечим, както казва Кокетка, щом не сме си в нашата тоалетна.  hahaha

Алекс, да болката ти е от разпъването на пъпа, аз само на моменти съм имала подобно усещане, че ще ми се цепне кожата там от разпъване, то зависи как е застанало бебето, а при теб са две. Може даже и пъпа навън да ти се обърне.
Аз дексаметазона го слагах в 29г.с. навършена, така ми каза док.

Слави, е много се смях и аз с твоя мъж - значи взел тая рокля, щото ти била любима ...  hahaha  hahaha  hahaha Голяма скица!  hahaha  hahaha  hahaha

Кокетче, добре звучи менюто, метни и насам, като стане готово.  Laughing

# 739
  • Sofia
Хайде, заповядайте в новата тема!

# 740
  • Варна
Еееей, здравейте!
Много сте пописали днес Simple Smile

Кокетка, бясовете ме хващат заради това, че си чакала токова време и никой не се сеща да ти отстъпи място.  #Cussing out Ама така са повечето хора в БГ за съжаление. Сега вече имаш и изпрана количка, само Андрей да се приготви да излиза и ще го посрещнеш подобаващо.  Party Hug

Слави, и аз умрях от смях, че мъжът ти ти е донесъл любимата рокля.  hahaha Joy rotfImbo Иначе много е вероятно да се забравят дрехите за майката и аз ще послушам съвета ти да си ги приготвя и оставя на видно място.  Mr. Green Hug

Керал, радвам се, че писа.  Hug За Селсфорлайф 1200 лв е първоначалната вноска при подписване на договора. Останалата сума се плаща след като се получи сертификат от лабораторията в Англия, че пробата е тествана и е годна. Мисля, че нямаше вариант за разсрочено плащане. ако искаш прати ми мейл си на лични и ще ти препратя документите. Hug

Алекс, наистина ли Козовски е женен за Ангелова?! Аз не знаех. Прати ми и ти на лични мейла си и ще ти пратя инфото.  Hug А твоето тумбаче сигурно расте по-бързо о затова опъва много. Аз имах по едно време сърбежи и чувството, че кожата ми ще се скъса през пъпа. Мажи се по-честичко с крем или бадемово олио.  Hug

Светлинка, страхотни са дрешките за изписването на беба и чувалчето!  Heart Eyes Hug

Ники, дано се окаже, че нямаш бактерии в урината! Днес си се поуморила, лягай сега да почиваш.

Мила, какъв е този спрей за дезинфекция? И аз искам Simple Smile Аз имам само такъв за ръце. А мъжът ти хич да не се чуди - не си единствената дето не седя в обществени тоалетни, макар че мен колената вече едва ми издържат тежестта на туловището .  Mr. Green А Mothercare имат английския сайт за пазарене онлайн, но мисля, че са спрели доставките до БГ и трябва да се пазари  с посредник.

Хари, дано всичко с антителата е ок.  Praynig Hug

Сори ако съм пропуснала някой - не е нарочно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт