Лятна отпускарска декупажна тема_43

• 52 443
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
МАМСИ СЪЖАЛЯВАМ МНОГО,ПРЕГРЪЩАМ ТЕ,ПРИЯТЕЛКО

Мъртвите на живите не казват ,колко хубава е тази синева ,
колко хубаво е слънцето в очите,колко хубаво е да си на света.

Те мълчат ,а спомените тегнат и и зпълват с мъка нашите сърца,
никога при нас не се завръщат,остават ни в безкрайна самота.

Мъртвите на живите не казват колко обич нужна е сега,
за да може някак да е леко,когато няма ни на таз земя.
Душата ни да бъде бяла и след нас да има някаква следа,
мъртвите  за живите остават на небосклона мъничка звезда.

ОБИЧАМ ТЕ.МАМСИ,ПАЗИ СЕ!

Това са ми морските рамчици дано ви харесат,аз си ги обожавам,снимките ми ги пратиха след като ги дадох,аз иначе съм професионален фотограф  Joy

http://ralica73.snimka.bg/children/praznici.599810.24247511

# 61
Мамси,мойте събелознования и бъди силна ...

# 62
Мамси, моите съболезнования...
Не можем да изтрием сълзите ти , неможем да намалим мъката ти. Ще трябва сама да се научиш да живееш с нея!
Ние ще сме тук и ще ти помагаме доколкото това е възможно!
Съжалявам миличка Cryсъжалявам...

# 63
Дидиа , Честит Рожден Ден.Бъди много здрава , за да се радваш пълноценно на хубавите неща от живота.Много късмет, търпение и  най -вече време за любимото ти хоби. newsm59  love001покрила си се ама руските сайтове те издадоха и още едно зорко око. Joy newsm44
Раличке , къде бе душко ги намери тези хубави рамки.И колко са много ...а как хубаво са декупиранииии.Всяка различна и ...невероятна си!Харесаха ми всичките.  bouquet

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИА!!!
Да си жива и здрава и все така да ни радваш с красоти!
 newsm59  bigdance2

# 65
Дидиа, честит рожден ден! Много здраве, усмивки и малко в повечко пари мисля, че на никого не са излишни.  bouquet
Момичета, търся обяснение за морска пяна маджун и никъде нищо. Някой знае ли как се работи с туй нещо? Two Hearts

# 66
Бони- маджуна не е пяна.Едно време с него са закрепвали стъклата към дървената дограма.
Доколкото ми е известно морската пяна зе нарича пемза.Та не знам какво точно ти трябва newsm78

# 67
                  Момичета,благодаря ви за приятната изненада и за поздравите!  bouquet  bouquet  bouquet Обичам ви! Hug И да почерпя виртуално! Laughing Не се ли задава нова софийска срещичка! Wink

# 68
Didiaaaaaaaa-честит Рожден ден миличка.Буди много здравичка и щастлива.Прегръдки от мен. Hug

# 69
Дидия мила приятелко, бъди жива и здрава,усмихвай се,радвай се на всички хубави моменти които ти се случват !
 newsm51

# 70
Честит Рожден Ден Дидийка!

# 71
            Ееееее,девойчета,вече ме разплакахте!Разбира се от щастие ,че ви имам! Hug
            Днес просто се чувствах най -богатия човек на земята!Толкова много приветствия и то навсякъде.Влизам някъде и........вече чета прекрасни пожелания.Да ви се връща стократно всичко,което сте ми пожелали!Даже рускините ме изненадаха......над 180 картички отворих и колко бяха ЛС вече нямах сили да броя! Laughing
            Обичам ви ,момичета! Творите красота ,защото я носите в себе си!  bouquet

# 72
  • София

Честит рожден ден, Дидиа !
 Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

# 73
виванова, за съжаление ЕГН-то ми стига до толкова да знам какво е маджун, просто на опаковката така пише и в Гугъл между другото като го написах ми излезна твоя чиния с туй нящо. Така, че си признавай бързо и другите които са работили с него да не се спотайват  smile3506

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 23:38 от бонита

# 74
ДИДИА  Hug Честит Рожден Ден !  Всичко най-хубаво ти пожелавам и най - вече здраве   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт