Лятна отпускарска декупажна тема_43

• 52 430
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Привет сладурани Hug
Миражче чудесно оформена темичка, хиляди благодарности за труда, който полагаш  bouquet  bouquet  bouquet Творбите ти са прекрасни!
Джулис комплекта е много хубав, наистина трябваше да снимаш папируса. Като знам какви разкошни картички правиш си представям колко е хубав. Нали не бъркам ти си във ФБ Джули арт магазинче? Възхищавам ти се!
Бонита бутилката за мъжлето е чудна!
Росирос паното е станало супер!
Поздравявам всички момичета които показваха декупажи в предишната тема - всичко е толкова хубаво!!!
Ралицееее, умната  с художника Laughing Wink
Благодаря ти за труда който си направи за да ни изпратиш часовникови миханизми  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета толкова ме мързи напоследък да пиша и да качвам снимки, сигурно имам нещо, което не съм показвала, но друг път Embarassed

# 16
Имам малък въпрос към хората с голям опит:))Ползвам Гесо за основа,но до сега за малки предмети беше удобно.Хем е грунд,хем е бяло и по желание мога да тонирам,хем мога да правя с него малки ефекти...Ама една приятелка ме помоли да и направя един голям шкаф.Та въпроса ми е какво ползвате за основа на големи неща?Той е с рафтчета,шкафчета,чекмеджета.....С латекс за основа дали ще стане?И трябва ли да се добавя нещо в латекса?

# 17

Джулис комплекта е много хубав, наистина трябваше да снимаш папируса. Като знам какви разкошни картички правиш си представям колко е хубав. Нали не бъркам ти си във ФБ Джули арт магазинче? Възхищавам ти се!

грешка, грешка, ...голяма грешка Joy Не съм аз . Това е Юлето от Варна. Аз съм Книжарница Кламерче

роси, смях се с твоя синджир Mr. Green то не е за смях, като се има в предвид колко мъки ти е причинил...обаче... Иначе пано е трепач
Рали - ти ли си майсторицата на тези хубави стихчета? а?
Миражче, Виванова, Бони - чудесни нещица - браво. Аз тук се позапалих тия дни и съм много производствена Mr. Green Снощи пак правих една бутилчица. И то РАЗЛИЧНА като салфетка. Току виж ще взема да се престраша най-накрая!!!!!До последно ме беше много страх от резултата. Но мисля че е задоволителен. Като исъхне ще го покажа Mr. Green

# 18
Страхотна тема -благодаря Мираж,чудесни творби имаш и много се радвам че можеш да използваш всякакви бои и материали.
Поздравявам всички за красивите неща които показахте на новите странички и нека изпълним цялата тема с уникални предмети,идеи и нови хрумвания.
Ох толкова от мен за сега ,че малката иска внимание и само ме дърпа за ръката.  bouquet

# 19
Огромно благодаря за новата тема на Миражчето   Hug Hug Hug 

много съм щастлива,че моя керемида е на първа страница /няма да се правя на скромна  Grinning/.....радвам се ужасно много   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден ден на Дени Балинова  Hug .....всичко най хубаво ти пожелавам и да имаш малко повече време за нас  Wink   newsm59

# 20
Благодаря скъпи момичета,радвам се че съм ви доставила удоволствие и радост  Hug
Джули да Ралито е поетесата в темата ни,абе има и други,но тя се изявява най активно  Mr. Green Раленце с новото ще пускам вече темите,трепач е - сърдечни благодарности  newsm51
Антомче благодаря миличка,но тея красоти не са мое дело - красивата тоалетка май я смъкнах от рускините,а останалите неща си ги краднах  от художничките на Каденс/да ме прощават  Wink - но не ме гризе съвестта де,с цялата си наглост смятам че имам малко такива права  Joy Joy
сврачеее как ти се плете в тая жега бе мило  ooooh! аз откак открих декупажа вече не хващам куки,иглите още не съм ги зарязала съвсем ,но гледам максимално да се абстрахирам и от тях  newsm47
Дени  Честит рожден ден ,пожелавам ти да си все така креативна,слънчева и много много обична! [/b]   bigdance2
Прохладен и усмихнат да е денят ви прекрасни!    love001  love001  love001

# 21
Здравейте прекрасни , с по прекрасни творби,красоти и стихчето на Рали - стихоплетка .
Видях такива чудни неща !
Мамси - чинията обратен декупаж е чудесна.
Никитка твоите страхотни керемиди ме очароваха.
МимАр бутилката с щъркелчето е много нежна.
Мик58 страхотна бутилка
Джулс лалетата ,розите ,всичко е невероятно изпипзно.
Виванова твоите свещници са очарователни,бутилката с тигрите е трепач,а малката Иглика е сладурана и е много талантлива.
Патлеева добре дошла в нашата задружна дружина,разгледах албума ти и много ми хареса всичко,къде го кри до сега.Особено полукръглите пана са невероятни.
Антомче жабите са страхотни,влюбих се в тях,както и другата бутилка е супер
Вал77 часовника е много красив,свещничетата също са страхотни.
Кате палитрата е супер нежна и красива,маските ме очароваха,а паната с релефните фигурки са чудесни.
Росирос чинията с ангелчетата,комплекта с маковете и картината са великолепни
Бонитка браво за амфорката.
Миражче всичко излязло от твоите ръце е  прекрасно ,както и страхотната темичка подарена от теб за всички нас !
Много усмивки и лятно настроение на всички вас !

# 22
да ви покажа аз новата бутилка.... лошото е че направо се излагам тия дни със снимките. Хванах аз каква е работата... обектива на апарата ми е целият в малки пръстчета ooooh! ooooh! а бугилките вече са при собствениците си и няма как да ги снимам наново. Ама...да ми е обица - да гледам друг път  Mr. Green
http://media.snimka.bg/8993/024240926.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8993/024240925.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8993/024240936.jpg?r=0

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 13:13 от JuliS

# 23
JuliS -много изискан комплект .Хареса ми идеята с пиратския свитък. А новата бутилка и през обектива на пръстчета се вижда колко е красива. bouquet
Росирос- със сигурност притежателите на това пано са оценили твоят труд и фантазия. Heart Eyes
Бонита- чудесна идея за бутилка.Много свежа и весела.Целувки на цвети а на талантливата и Мама  smile3501 smile3501 smile3501
Аз  нали съм отпускарче и докато половинката излезе отпуск съм го ударила на декупаж.
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/prolet-lqto-2011.579441.24240793 поръчкова бутилка за РД.
Реших да въдворя малко ред в моите хоби материали и  направих ново място за съхранение.http://vivanova043.snimka.bg/hobby/prolet-lqto-2011.579441.24240803
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/prolet-lqto-2011.579441.24240806http://vivanova043.snimka.bg/hobby/prolet-lqto-2011.579441.24240812 голямо лепене , боядисване и лакиране падна.Не са изработени много прецизно но самите щайги са от много некачествен материал и са криви.Сега си чакам етажерката и като я декупирам и нея ще покажа целия работен кът.left]

# 24
Привет банда Hug
Джулис, бутилката е страхоооотна, забелядала съм, че слънчогледите страшно добре стоят в комбинация с черно. А за обърквацията добре, че попитах иначе все си мислех, че са твои Wink

Виванова и твоята бутилка е прекрасна, сигурна съм че ще си я харесат. Свещниците също са много хубави, а ученичката ти Иглика направо изби рибата с това морско шише Peace

Аз също ще покажа един поръчков часовник, направо не мога да преценя добре ли стана или не.
Нещо не ми е кеф да правя декупаж със снимки, ама като искат. Имам чувството че става малко кичозно хем розички, хем снимки. http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/razni-raznoobrazni.555985.24241977
http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/razni-raznoobrazni.555985.24241976 снимките ми са ужасни ooooh!

Хубав ден и да стоите на хладно Hug

# 25
Здравейте ,момичета.Тези които сте в Пловдив,Пазарджик ,София и нагоре ви съчувствам милички.Как сте в жегите?
Вивановка-много въздействаща и арт бутилка.Много ми хареса.Да ти кажа,сутринта занесох картината на хората,много си я харесаха.Макар,че..и мен не ми харесва когато правя нещо със снимка.
Раковинка-часовника  е уникален.Много красив,изглежда като старинен с нови снимки.Тези твои  детайли с шаблони са ми голяма страст и не мога и не мога да ги направя,чак ми се плаче вече .Стана ми неудобно само да питам по 100 пъти .Невероятна красота и изпълнение е в моите очи,декорирано със детайлички малки.Подарявам ти виртуален букет за това  bouquet
Джулс-бутилките са страхотни.Стилни и елегантни.Да му се препие на човек.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 16:22 от росирос

# 26
              Привет,момичета работливи!Страхотни неща показвате и за всички моите  smile3501 smile3501 smile3501
              Раковинка,часовникът е много стилен въпреки снимките.Само със снимки нямаше да е толкова красив.Ти си си перфектна в детайлите!
              Виванова,винаги ме изненадваш с оргиналното изпълнение на работите си.Поръчковата бутилка е уникална.
              JuliS,и пръстчетата на обектива не пречат да се види красотата и оргиналността на творенията ти.Бутилките са много нежни и стилни.
               Росирос,твоето пано е много оргинално и нестандартно.Релефа ти е стихия явно!Майсторка си!
              Бонитка,чакаме другарчето на бутилката.С право си я е харесал мъжО!
              Еееее,до тук ми стигнаха силите! Embarassed Ще ме извините ,че съм и на тръстиката в момента и около мен е .......... фиеста!В случая по правилно е да кажа .....сиеста! Laughing

# 27
Здравейте и от мен един пепелник,който ми е подарък от Бонитка-  bouquet
Но може да се ползва и за свещник,за тези които не пушат (като мен).
И една керемида ,която ще я подаря на родителите си за къщата на село.
http://mly83.snimka.bg/hobby/dekupaj.520133.24242568         от тук до края

Rakovinke-часовника е много красив,хареса ми идеята ,че снимките излизат от свитачетата,орнаментите от страни на часовника са супер изпипани и розите също ми харесаха в съчетание.
Julis-много ми хареса бутилката,много добре си съчетала тъмнота и светлата салфетка.  bouquet

Виванова- бутилката е супер,така че блазе ме на рожденника.Щайгите са свежнали с тези цветя и пеперудки и ще са ти много удобни за подредбата на материалите.

Росирос-поздравления за картината,каквито и премеждия да си имала си е заслужавало,крайния резултат е супер.

Ralica Doncheva-благодаря ти за отделеното време за механизмите и събирай всички стихчета ,че накрая може една стихосбирка да издадеш.  bouquet

Това е от мен и пускайте климатиците,че да не слънчасате... Laughing

# 28
Раковинче, часовника е станал много стилен Малко ретро с формата си и тези мотиви.Е снимките му идват  в повече но , щом е такава поръчката по - важното е да доставяме радост отколкото , да се съобразяваме с нашите вкусове. Peace
MIM AR -пепелничето- свещниче е много нежно.Приветствам те за това че , не го използваш по предназначение - за пепелник. HugКеремидката е страхотна .Много подходяща за къща и дворчето му. Laughing
Didia - много обичам да работя върху стари чаши и чинии пък били те понякога и пукнати.Обичам да давам нов живот на стари вещи и не толкова стари но неугледни.Всъщност нали това е и смисъла на декупажа.Обичам да работя с подръчни материали.Ръчни хартии, шпакловки , черупки от яйца и пр(имам и доста професионални за декупаж).Затова много харесвам Рускините защото правят невероятни краклета с С200, желатин , гума арабика и пр.Дават невероятни съвети и споделят безрезервно  всичко във форумите си.Даже сега има един МК от Ваниль която показва как с 3D гел и перлена боя да си направиш седефена мозайка.Уникално, казвам ви!!!А иначе с професионалните продукти за декупаж се работи по- лесно и предметите стават красиви но, го няма предизвикателството. Даже за тази последната бутилка ми свърши златният контур.Измих флакончето и пак от съвет  от руските приятелки с два вида златен брокат и С200 и малко перлена боя  си направих контур и спасих положението. Hug HugHug

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 17:45 от виванова

# 29
Признавам, че малко се поуспокоих от думите ви. Наистина ми идват в повече три снимки, ама такова е желанието на поръчителката. Също искаше да е с такава форма, тъй като преди време бях правила такъв за брат ми. Самата форма си иска да е по старинен, от друга страна снимките са нови новенички, а не върви да ги напуквам. Успокоявам се, че е подарък за възрастната жена от снимките и обзавеждането в дома няма да е по последна мода, а идеята е хем да е практично, хем да си гледа снимките от абитюренската на внука и.
Мим ар - пепелничето е много сладурско, керемидката просто перфектна. Поздравления и за бутилката с щъркела - чудесна е!
Хайде чао милички, аз в събота ще се цопкам в морето Grinning като се върна ще ви видя какво сте натворили.

Общи условия

Активация на акаунт