Препоръчайте производители на мебели от масив за София...

• 10 298
  • 17
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, момичета. След дълго чудене, най-накрая си планирах хола, в който ще преобладава библиотеката, затова търся производител на мебели за София, който да се занимава с масив. В краен случай бих направила и от МДФ с вратички масив.

След доста дни търсене из форума и къде ли не, установих, че в крайна сметка има няколко известни производителя, докато на мен ми е необходим трудолюбив човек, способен да работи прецизно и с желание, както и в срок. В поръчката няма нищо сложно, но искам да е направена качествено и с разбиране.

И така - дърводелец, производител на мебели, талантлив любител със свои машини. Моля, предложете!

# 1
  • София
Записвам се да следя темата и аз   Blush

# 2
Търсиш ли си още? Имам нещо предвид.

# 3
Мъжът ми се занимава основно с производство на мебели от масив и не,че ми е мъж,но наистина е добър.Ето сайта:  mebeli-kuhni.eu
А относно масива- и аз съм голям фен,но на качествената дървесина.

# 4
  • София
Мъжът ми се занимава основно с производство на мебели от масив и не,че ми е мъж,но наистина е добър.Ето сайта:  mebeli-kuhni.eu
А относно масива- и аз съм голям фен,но на качествената дървесина.

Чудничък сайт, но и аз мога да си наслагам най-различни красиви картинки и да кажа - правя го това...

Колко от тези снимки е правил мъжът ти?
Търсиш ли си още? Имам нещо предвид.

Холо, определено, и ще съм много благодарна за препоръка Wink)

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 00:08 от Zanda Ksurik

# 5
Ами специално за мебелите от масив / на снимките са дъбови/- разбира се,че той ги е правил.То се вижда и от самите снимки,че не са от списание,пък и ако се загледаш, ще видиш,че повечето са част от цялостно обзавеждане на една къща.

# 6
  • София
Ами специално за мебелите от масив / на снимките са дъбови/- разбира се,че той ги е правил.То се вижда и от самите снимки,че не са от списание,пък и ако се загледаш, ще видиш,че повечето са част от цялостно обзавеждане на една къща.

Повече от половината мебели са взети от най-различни места като картинки и си личи идеално кое прави той, кое просто си е постнал. Въпросът е защо го е направил? На мен не ми трябва някой приблизително да ми направи това, което виждам по чужди списания, а да покаже какво лично е направил. Аз видях не повече от 10тина негови неща, това ли е всичко, което е изработил? Изглежда стабилно, изглежда приятно, но защо трябва да се заблждава клиент?

И две неща да беше направил - тях да си ги сложи, а не така.

# 7
  • София
В Младост 1 А има магазин, в който има голямо разнообразие и по каталог, и по поръчка.

# 8
  • София
В Младост 1 А има магазин, в който има голямо разнообразие и по каталог, и по поръчка.

Мама Меца, за съжаление не познавам добре квартала. Би ли дала точен адрес Wink

# 9

Повече от половината мебели са взети от най-различни места като картинки и си личи идеално кое прави той, кое просто си е постнал. Въпросът е защо го е направил? На мен не ми трябва някой приблизително да ми направи това, което виждам по чужди списания, а да покаже какво лично е направил. Аз видях не повече от 10тина негови неща, това ли е всичко, което е изработил? Изглежда стабилно, изглежда приятно, но защо трябва да се заблждава клиент?

И две неща да беше направил - тях да си ги сложи, а не така.

Първо, картинки от списания се слагат заради идеи,които се съдържат в тях, а не за да се заблуждава клиента-нали сама казваш,че е очевидно кое е изработнено от него и кое е копие от списание.Ако под снимката пишеше,че е изработена от еди кого си ,тогава вече може да говориш за заблуда
Второ, ставаше въпрос само за мебелите от масив и съответно за техните снимки,така ,че не виждам защо трябва да обсъждаме останалата част от сайта.Мебелите от масив са изработени лично от него
И последно,единствената ми мисъл беше да съдействам и нямам никаква нагласа да влизам в спорове. Съжалявам,че се включих и повярвай ми, мъжът ми няма никаква нужда от реклама. Успех с намирането на добър майстор!

# 10
  • София
Лорейн, както казах - не се съмнявам, че мъжът ти е добър майстор и умел занаятчия. Просто ми харесаха нещата му и затова си позволих препоръка към сайта. Вече сериозно сме понавлезли в интернет оферирането и просто някакви снимки не са достатъчни. За съжаление опаковката продава. Така че не се сърди, а просто му кажи мнение на външен човек и му предложи да си оправи сайта, важно е това за пред всеки един клиент. Защо лошият сайт да прави антиреклама на кадърен човек? Може с минимални корекции да привлича още много повече клиенти.

Вие си преценявате.

# 11
Здрасти! Да се включа и аз с препоръките на свои хора. Майсторът е брат ми. Отговаря на всичките ти изисквания. Цехът му се намира в Кюстендил, но това едва ли има някакво значение, при положение, че повечето му клиенти са от София. Работи предимно с МДФ и ПДЧ, но то желание на клиента може да "вмъкне" и масив (има машини за обработката му). Реализирал е доста обекти, като един от последните му беше представен наскоро в сп. Наш дом (ако това е референция за качеството му според теб) Simple Smile. За съжаление все още няма уебсайт (в момента му го правя).
https://picasaweb.google.com/116269600972163302880/dvRCbI#

Тук съм качила снимки на негови неща. Предварително се извинявам, че са работни, не са обработвани, но все пак ще добиеш представа за работата му. При мен в момента имам снимки предимно на кухни.. иначе той произвежда всичко...
Ако проявяваш интерес, ще ти дам контакти.

# 12
  • София
bbancheva,  изглеждат много добре, интересни модели, кой прави дизайна?

lorein74, на мен ми харесват, много добро изпълнение. Малката ретро масичка за кафе е особено симпатична, библиотеката също е интересна.

# 13
bbancheva,  изглеждат много добре, интересни модели, кой прави дизайна?
Дизайнът е негов и на жена му ( Laughing еее без нас жените, мъжете са за никъде).  Двамата работят заедно.

# 14
  • София
Ббанчева, благодаря за интересното предложение.

Ще ви кажа защо точно масив търся - истината е, че ненавиждам прави ъгли. Искам всичко да е заоблено, вратичките да са с класическа извивка, издълбана, а не напасвана от плоскости, тъй като в противен случай прахта се забива в миниатюрните прорези и няма изчистване. Направих грешката веднъж да сложа такива вратички на кухнята и, макар да е красиво, само аз си знам как ги чистя...

Общи условия

Активация на акаунт